Mjuzikl – Cigani Lete u Nebo

Ambijent Pozorišta na Terazijama pružio je pozitivnu uvertiru pre početka predstave. Crveno, zlatno, otmeno, prijatno, sve epiteti koji idu uz ambijent.

Naziv događaja: Mjuzikl – Cigani Lete u Nebo
Mesto događaja: Pozorište na TerazijamaŽ
Vreme događaja: Mart 2007.

Počinje ! Zaista sam bila impresionirana samim početkom predstave i fenomenalnom Ljiljanom Stjepanović. Potpuno ponesena pesmom, igrom, celom atmosferom, jednostavno sam bila deo predstave u kojoj nema mesta za dosadu, ni onu merenu sekundima.

Ivan Bosiljčić u punom sjaju, potpuno kompletan, što bi rekli naši “i stas i glas”. Fenomenalan glumac – glumi a kao da ne glumi, savršeno peva, sasvim pristojno igra, visok, šarmantan, jednom rečju pojava za primer– odličan 5! 

Milena Ražnatović puna života, nasmejana, potpuno predana, šarmirala je svojim glasom, igrom, brzinom! Mnogi naši takozvani estradni umetnici nisu im ni za prineti, a žive od pevanja, strašno! Zaista su odigrali kao da je to deo njihovog svakodnevnog života i time dali potpunu ispunjenost mom srcu i duši tokom a i nakon završetka mjuzikla.

Muzika je puna ritma, života, ljubavi, tuge, sreće, u jednom trenutku izaziva smeh dok u drugom oči jednostavno zacakle u mraku prisutne publike. To je događaj za ljude od 7-77 godina, a mogu vam to reći iz ličnog iskustva. Predstavu je gledala i moja sestričina koja ima 4 godine, iskreno oduševljena kako to samo deca znaju, sve vreme je sedela kod mene u krilu potpuno koncentrisana, uz povremena pitanja upućena meni – tetki “Zašto se jube?”. Znate kako je sa decom nema laži, nema prevare.

Završetak predstave je protekao uz dug, dug aplauz i naravno bis, ne jedan, nego dva! Ostatak večeri smo bili pod utiskom ovog prekrasnog događaja, tako malim za planetu Zemlju, ali tako velikim za ovaj grad i ovu kuturu.

Dragi moji, idite u pozorišta, bioskope, koncerte, šta god, bićete srećniji, uspešniji i obrazovaniji!