Film/TV

Šerlok Holms: Dedukcija, droga i The Woman

Da njega nema Poaro ne bi imao svog Hejstingsa, detektivske priče ne bile to što jesu, a svet bi bio drugačiji, ako ništa drugo dosadniji. On je najpoznatiji detektiv na svetu i globalni fenomen koji traje 130 godina. Šerlok Holms.

Film/TV utorak 17.01. 16:35 Komentara: 44

"Tomaševački Vudstok" na Živanov način

Film "Živan pravi pank festival" imao je premijeru još na festivalu Cinema City prošle godine, a beogradsku premijeru 13. septembra 2013. u Domu Omladine. Početkom maja publika je mogla da ga vidi i na 7. BELDOCS-u. Film je delo već afirmisanog, iako mladog reditelja Ognjena Glavonića.

Film/TV sreda 28.05. 10:55 Komentara: 5

„Medvedići u svemiru“ su ubili „Kuma“

„Sećam se da sam, kada sam prvi put video 'Ratove zvezda' rekao sebi: 'To je kraj 'Kuma'. To je kraj 'Isterivača đavola'. To je kraj američkih filmova namenjenih starijoj publici. Od sada će ljudi hteti da gledaju ovo. Medvediće u svemiru.“

Film/TV petak 7.03. 10:59 Komentara: 16

Važno je biti... Divajn

Premda možda odveć tradicionalistički ustrojen, „Ja sam Divajn“ ipak predstavlja svačije pažnje vredan rad – čvrsto se drži zadate teme, sagovornici su živopisni i nadahnuti, priča pleni živošću i dinamikom, izlaganje je, uprkos silini izvora i mogućih digresija, razložno i pregledno, a krajnji rezultat je nesumnjivo zadovoljavajući, dostojanstven i detaljan prikaz životnog puta jedne zbilja jedinstvene persone.

Film/TV utorak 10.12. 13:55 Komentara: 2

Zbog čega je „Keri“ toliko strašna?

„Trebalo je da ga ubijem kada mi ga je stavio“, izgovara u jednom trenutku Kerina mama, prisećajući se začeća svoje ćerke. Kamo sreće da je to i učinila. Tada „Keri“ sigurno ne bi stigla do naših bioskopa...

Film/TV četvrtak 31.10. 10:00 Komentara: 22
strana 1 od 102 idi na stranu