Tradicionalna televizija nestaje?

Broj američkih domaćinstava koji nemaju tradicionalni televizijski servis sve više raste, ali to ne znači da oni nemaju televizore, pokazuje objavljen izveštaj kompanije Nilsen (Nielsen).

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar

 1. Citat: "- Evo vama moj TV a za te pare kolika je popravka, kupicu TV karticu.- "

  Čekaj malo, primer ti ne valja. Imaš TV tjuner, imaš ekran, imaš zvučnike, znači ipak gledaš televiziju. Istina, nisu ti sve komponente u jednoj kutiji, ali i dalje je to televizija.
  (Ja, 12. septembar 2012 10:46)

  # Link komentara

 2. Isto ne gledam tv na klasican nacin. Prikljucen je netu i PS3. Igrice ponekad igramo. Ali gledamo sta se nama gleda, kada nam se gleda. Serije i ostalo.

  Jedino sport jos gledam uzivo!! Bez toga se ne moze :-)
  (Sale Sale, 12. septembar 2012 09:37)

  # Link komentara

 3. Pad gledanosti obične televizije će se dogoditi i kod nas, čim servisi kao Netflix postanu dostupni i kada svi budu imali brz internet. Tada će ljudi gledati šta žele, kada žele (zvučim kao reklama za SBB). Koristim priliku da pljujem po RTS-u koji i dan-danas nije u stanju da poštuje svoju sopstvenu satnicu.
  (Žele zeka, 12. septembar 2012 08:48)

  # Link komentara

 4. To I jeste problem,Ne gledaju tv,ne gutaju tonu reklama,ne trose dakle,ne puse propagandu,a tv je I dalje,najmocnije sredstvo zatupljivanja.Celih 3 posto.Samo napred!
   (Daniel, 12. septembar 2012 08:39)

  # Link komentara

 5. Bila je i priča da li će televizija sahraniti radio, a opet svi mediji su opstali, čak i štampa.
  (piper at the gates of dawn, 12. septembar 2012 08:05)

  # Link komentara

 6. I ja ne gledam tv u Americi i ne plaćam pretplatu, u opšte ....živim u Srbiji, gde takođe ne gledam, al' sam dužan da platim ...
  (Branko Von Beca, 12. septembar 2012 07:17)

  # Link komentara

 7. Ko jos gleda TV?
  (Igor, 12. septembar 2012 02:56)

  # Link komentara

 8. A ja ne samo da ne gledam TV nego i nemam TV. Pokvario se TV mojih roditelja i ja sam rekao:
  - Evo vama moj TV a za te pare kolika je popravka, kupicu TV karticu.-
  I to se isplatilo. Pored toga gledam livestream preko interneta sta god mi padne napamet. I filmove i serije i uzivo prenose.
  Naravno, morao sam da obezbedim jos dva kompa. Jedan za suprugu i jedan za dete. Sada je sve o.k.
  A pretplatu neka placaju oni koji su je izmislili
  (radomir, 11. septembar 2012 23:13)

  # Link komentara

 9. I ja u sobi imam plazmu od 50 inca koja nije povezana sa nikakvom antenom a kablovsku sam odavno ugasio..al zato je povezana sa kompom i vrti se xmbc medija plejer i pc igre
   (Dzoni, 11. septembar 2012 23:08)

  # Link komentara

 10. na nasoj tv tesko sta pametno da ima. 1-2 serije(sitcom, ne sapunica), nekada ali vrlo retko i dobar film. na tv gledam samo sport, nekako mi je udobnije u dnevnoj. ostalo sve pc
   (ostrige, 11. septembar 2012 22:42)

  # Link komentara

 11. Vodi me u Ameriku! :D
   (IamYourLeader, 11. septembar 2012 21:57)

  # Link komentara

 12. Ја ТВ у Аmерици не гледам 10 година. Ове године имам live stream из моје куће у Србији. Упалим компјутер одавде, обично око 6 увече по америчком, то је поноћ у Србији, и гледам. Има бољи програм него у току дана, плус мање реклама него у САД и мање реклама него у току дана у Србији. Ја сам тај проблем решио. Потребно ми је било: Video recorder, ADCV110, SpitFire III, Flash Media Server, Flash Media Live Encoder. Ма где одем, гледам програм.
  (Зоран, 11. septembar 2012 21:02)

  # Link komentara

Film/TV

Deset stvari koje niste znali o filmu "Zapravo ljubav"

18.12.2014. | Izvor: www.news.com.au | Komentari: 5

U vreme praznika, film koji najviše uspe da nas razveseli jeste „Zapravo ljubav“ (Love Actually) i zbog toga ga često gledamo na domaćim televizijama. S obzirom na to da je upravo to vreme, u čast jednog od najomiljenijih božićnih filmova vam predstavljamo

Ivan Blagojevic

Crni Orfej - Miša Blam

Komentari Crni Orfej - Miša Blam

Miša Blam je obožavao kompoziciju "Crni Orfej" (Manha de Caranaval) iz istoimenog filma Marsela Kamija. Planirao je da je izvede na proslavi svog jubileja 50 godina ovozemaljskog rada. Anđeli su bili nestrpljivi da čuju njeno izvodenje i sebično su uskratili

Aktuelno

"Pupinov most rasteretiće centar Beograda"

18.12.2014. | Komentari: 6
Foto: Tanjug

Zahvaljujući Pupinovom mostu koji je otvoren u četvrtak 18. decembra, gužve u centru Beograda biće bitno smanjene, bilo da je reč o putničkom ili teretnom saobraćaju, kaže gradski sekretar za saobraćaj, Dušan Rafailović.