Sreda, 10.02.2016.

16:00

Goran Marković: Za 19 godina se ništa nije promenilo

Izvor: Tanjug

Goran Markoviæ: Za 19 godina se ništa nije promenilo IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

64 Komentari

Sortiraj po:

Marko

pre 8 godina

Da je Goran Markovic dobio po 1 dinar za svako gledanje bilo kog filma koji je snimio danas bi taj covek , reditelj mogao ponosno da koraca po nasoj zemlji i svima nama bi bilo Mnogo lakse jer bi i sami znali da se RAD isplati !

Razlikujem lopove od ubica

pre 8 godina

@nema lazi, nema prevare
Stranka koja je bila najduze na vlasti u ovom veku jeste veoma odgovorna za mnoge lose stvari. Za mene je ona vece neprijatno razocarenje i iznenadjenje nego rezultati prethodnika ili sadasnje vlasti.
Ali, moramo razumeti da je drzava u neku ruku kao covek. I kada se desi nesto tako ruzno i lose, kao sto je period od 1990.-2000. posledice su strasne i uzasno stanje koje se nastavlja ima uzrok u tom periodu.
Na kraju, samo mogu da primetim da su sve vece stranke bile na vlasti, i da smo kroz svoje predstavnike pokazali ko smo.

George Best

pre 8 godina

(korzo, 10. februar 2016 21:53)

I ako sam siguran da je bilo kakva moja reakcija na tvoj nadmocno diletantski post besmislena, ne mogu da se uzdrzim. Dakle Djindjic je bio kriminalac, Kolinda Grabar se slikala gola, Putin golim rukama ubija medvede, a Vucicu rade o glavi! Sve je to lepo pisalo u Kuriru i Informeru. Ocekujem tekst u kome pise da Zvezda igra u crno-belim dresovima, a takodje uveren sam da ces i to da poverujes. Posle toga ti ostaje samo da to razradis, dodas neki detalj i krenes superiorno, kao i do sad, da edukujues Srbadiju!

nisam indijanac, neću da živim u koloniji

pre 8 godina

Nemojte tako, g.Markoviću, a studija o izvodljivosti, bezvizni režim, SSP, pa Datum, pa otvaranje poglavlja. Pa i vi ste bili među onima koji su godinama govorili ovom narodu kako su to najvažnije stvari, kako posle bilo čega od nabrojanog više ništa neće biti isto.

Dikh tu kava

pre 8 godina

OK. Ljudi se snalaze kako moraju. Glad ne pita. Nekad bilo onako, sad je ovako. Nema nazad. S jedne strane, mogu da razumem, pa možda i opravdam "fleksibilnost" nekih reditelja (iako mislim da G. Marković nije takav), s druge strane, preterano koketiranje s vlašću na duge staze je kontraproduktivno, pre svega za državu i ljude koji u njoj žive, jer su "umetnici" uvek oni čiji se politički efekat mnogo više artikuliše u javnosti nego nekog odličnog ekonomiste, pravnika, itd. (skoriji primer: Srđan Dragojević), pa preterana bliskost s vlašću može biti loša.
Ipak, apstrahujući sve napred navedeno, kao i neke solidne promašaje, tipa Kordon, Turneja i slično, ja sam ovom čoveku sklon da oprostim šta god i kako god uradio u životu, i ostajem večito zahvalan za (subjektivno) živopisno zabavna remek-dela srpske kinematografije reda veličine "Majstori, majstori", "Nacionalna klasa", i najbriljantnijih "Tajvanska kanasta" i "Specijalno vaspitanje".
Ovo su ostvarenja koja mogu da gledam svaki dan dok sam živ, i da mi nikad ne dosade. Jedno ogromno hvala!

podsetnik

pre 8 godina

A ko je bio predsednik Vlade koja je zapocela kriminalnu privatizaciju,predala srpsku privredu interesima krupnog kapitala,promovisala tajkune,pretvorila zemlju u obicnu jadnu koloniju...
(korzo, 10. februar 2016 21:53)

Kako ko? Pa Koštunica

bzvz

pre 8 godina

Goran Markovic je snimio dosta filmova i svi su odlicni, a neki su i postali kultnil. Medjutim, da bi u danasnje vreme mogao da radi, "prodao" je dusu djavolu, sto mogu da razumem jer nerad i beda su alternative, ali je snimio i prilicno los film - "Falsifikator". Izgleda da je Mefisto promenio pravila igre. Imas lovu, ali gubis talenat, to mu je nova fora.

хаџија

pre 8 godina

(Zoran, 10. februar 2016 17:39)
како те није срамота да напишеш овако нешто ? ти си право лице србије коју марковић помиње у овом тексту

komentatorka

pre 8 godina

Ja lepo govorim da nisu krivi ni Tadic ni Vucic ni svi koji su vladali nego je narod kriv. Narod je za ovih 20 godina postao bahat, korumpiran i sl
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Whiplash, 10. februar 2016 16:30) # Link komentara
-------------------------------------------------
nije tacno, narod je manje vise uvek isti
kuknjava ovih umetnika postaje nepodnosljiva

Zoran

pre 8 godina

pa zato sam i otiso iz srbije a ove godine prodajem i kucu i nevracam se
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (daa, 10. februar 2016 19:39)

Zbog kulture nemoj da ides na Zapad. To je glupo. Da imas pare ti bi kulturu imao i u Srbiji: Kupi knjige, p acitaj po ceo dan. Evo ja sam 15 godina u Americi...o kulturi...mogu samo vic da ti ispricam, a u Evropi je bolje...ali malo:

Znas kakva je razlika izmedju jogurta i Amerike?
Jogurt kad ostavis samog 300 godina, on razvije kulturu.

Inace, to je ono sto ja pricam. Zidovi se ne jedu. Ako ti nemas platu u kapitalizmu i dobru zaradu, zidovi nista ne znace. A ako imas, znace, al ne puno. Eto ja sa ogromnim para na Zapadu nemam ni kucu ni stan. Ovako mi super.

Mikiveliki

pre 8 godina

Стање је катастрофално, никада грђе, никада се неће променити итд,итд.. Закључак, бежим одавде, свима то исто саветујем... И шта онда?, ако је све тако и нико више не жели да учествује у било чему што би могло да помогне, зашто се онда свуда и на сваком месту прича о овоме? Или урадите нешто, или ЋУТИТЕ, и идите тамо где мислите да ће вам бити боље!

korzo

pre 8 godina

@George Best
A ko je bio predsednik Vlade koja je zapocela kriminalnu privatizaciju,predala srpsku privredu interesima krupnog kapitala,promovisala tajkune,pretvorila zemlju u obicnu jadnu koloniju, ko je napravio "ekspertsku vladu",i promovisao nam dobro poznate face od Mladje pa nadalje,i na koncu svega se enormno obogatio(ili je Viktorija Grup u vlasnistvu Ruzice fatamorgana)E kada dobar deo naroda velica do ludila nekog takvog,onda bas da se zapitamo da li bolje i zasluzujemo.

Vercingetorix

pre 8 godina

Reditelja Gorana Markovica cesto,samozvani nacionalisti,optuzuju za manjak patriotizma ali je on ovim primerom dokazao da duboko nisu u pravu.Time sto je premijera predstave odrzana u Gracanici i sto je uposlio dvoje mladih glumaca sa Kosova,pokazuje da mu je veoma stalo do razvoja kulture u srpskim sredinama na Kosovu.

Bjelokosti

pre 8 godina

(nema lazi, nema prevare, 10. februar 2016 16:26)

tako je, nema lazi nema prevare, od uvodjenja visepartijskog sistema u ovoj drzavi SPS nije bio na vlasti samo tri godine i to u periodu jan 2001 - jan 2004 a G17 je na vlasti od svog osnivanja do danas, poslednje 4 god je kolektivno usao u SNS.

Mika

pre 8 godina

Ovaj čovek treba da vodi kulturu a ne onaj čupavac koji ništa nije uradio za kulturu naroda. Osim što je za njegovog mandata bilo najviše realiti šou programa, primitivizma, kiča i šinda.

Рајко од Расине

pre 8 godina

Није исто, стално се мења а биће још горе... далеко смо ми од дна!

slobinator

pre 8 godina

Samo izadjes malo iz socijalizma i pogledas svet oko sbe i bice ti sve jasno kako to funkcionise.
(Zoran, 10. februar 2016 17:12)
eto izašli smo iz socijalizma I vidimo kako sve funkcioniše.imamo šacicu prebogatih I njihovo milionsko roblje.sve što je vredelo kupili su za jedan dolar i uništili čitavu privredu koja je nekad proizvodila sve od igle do lokomotive.i ne vidim zašto država ne bi ulagala u kulturne projkte.uostalom ona to I čini samo je problem što su to sve samo ne kulturni projekti ,osim ako u njih ne ubrajate opus I delo radoša bajića I njegove bliže I dalje familije.na zapadu ili konkretno u holivudu dobar scenario vredi čitavo bogatstvo.ne možeš očekivati od umetnika da piše,stvara pa da posle još I finansira svoj projekat.

Nina Bg

pre 8 godina

Mangupi bi kazali: "Sve je isto,samo njega nema!"

Da,ali njegovi puleni (SPS, neki iz JUL-a), pa omiljeni opozicionari (SRS,SNS,preletaci, M.Gojkovic,....) i danas su na vlasti,zar ne?

George Best

pre 8 godina

(nema lazi, nema prevare, 10. februar 2016 16:26)

Tvoj komentar i odnos + i - je pravi odraz stanja svesti, nivoa znanja i strucnosti i kolicine diletantizma o kojoj najbolji srpski reziser govori. Sama cinjenica da si Djindjica naveo kao nekog ko je upropastio Srbiju te diskvalifikuje za bilo sta u svakom smislu.I tebe i ove sto su ti dali plus. Najveci problem u Srbiji nije cak ni taj diletantizam i neznanje. Neizleciva, rak rana ovog naroda sto je diletantima i neznalicama verifikovano neznanje kao znanje. Nikog vise nije sramota kad je glup u drustvu, naprotiv bahatluku diletanata nema vise granica! Svi sve znaju i sve su naucili iz Kurira, Informera i sa Pinka. I fudbal i politiku i tenis i kulturu. Samo uplate za papire kod Megatrenda, ili nekog slicnog Edukonsa! STRASNO!

brale moj

pre 8 godina

Uvek bi radije placao umetnike nego politicare.
Mnogo je jeftinije i korisnije.
Zapravo, politicare ne bi placao uopste.
Vidim da su neki ovde legli na rudu ili su na drzavnoj sisi, govore kao klasicni partijski misevi.

Pera Pan

pre 8 godina

Za sve što nam se dešava isključivo krivim narod. Ni tada Koštunica, ni sada Vučić nisu uzrok našeg propadanja,oni su posledica.Narod je taj koji ne ume da izabere, tj. uvek izabere pogrešnog...

Kako ko

pre 8 godina

У принципу и није, само што су неки из "Старки" или кожних јакни "Made in Turkey" ускочили у Прада ципеле или Арманијева одела. Питај Чеду и Вучића ако не верујеш.

Vojvođanin

pre 8 godina

Zašto glasno i jasno niko ne kaže da je ubistvom premijera Đinđića Srbija vraćena nazad, odnosno potpuno je zaustavljen bilo kakav dalji napredak? To je jedina i najveća Đinđićeva greška, jer je govorio da neće zaustaviti Srbiju ako njega ubiju. Nažalost, pogrešio je!!!

Zoran

pre 8 godina

Posto vi ne mozete da uzmete narodu pare kroz karte i tako pokrijete pravljenje filmova iz svog dzepa jer narod nema ili nece, onda da to to uradi drzava i da vama pare?

To je lepo, samo nije posteno.

We do not forgive!

pre 8 godina

Osvrnite se oko sebe i na kraju krajeva budimo realni ! Mi smo narod koji i ne zasluzuje nista bolje od ovoga ! Normalni, dobri, moralni i kvalitetni ljudi su postali retkost ! preovladava nasilje, bahato ponasanje, mangupiranje, potpuni nedostatak moralnih vrednosti itd ! nismo mi divan narod pa kao jadni imamo ovakvu vlast .. ne ! Jer da jesmo, NIKADA nam ne bi bilo ovako , NIKADA !

donatelo

pre 8 godina

SNS= najgori oblik demokratske stranke...50,18 pa opet glasajte...za Vesica..Malog...Cuckovica..Kori Udovicki...i mnoge druge propale kadrove.DS..

Nenad

pre 8 godina

Mnogim ljudima tesko pada i nisu shvatli tranziciju iz komunisticke privrede u trzisnu i jos uvek i evo najpametniji kao sto je g Markovic traze da im drzava obezbedi i da zaradu. Imate trziste gospodo i na tom trzistu je novac, zaradite koliko god mozete i koliko ste sposobn.

Zoran

pre 8 godina

kostunica jos uvek nije odgovarao za to sto nas je unazadio
(nebojsa, 10. februar 2016 16:39)

A ko ce da odgovara jer je Kostunica izabran legalno, na izborima?

Mile sa Liona

pre 8 godina

Imamo najjednostavniju azbuku i pismo na svetu, a najviše nepismenih...! To dovoljno govori o kakvom se narodu radi. Malo izuzetnih i 98 odsto treša! To je brale Srbija danas...pojedoše svinje sve... i prošlost i budućnost!

Zoran

pre 8 godina

"U socijalizmu su političari plaćali umetnike, finansirali ih. Ovi više ne plaćaju, tako da su umetnici bedni, ali slobodni", naglasio je Marković.

A sto vas ne bi placao narod? Lepo, vi napravite film, sakupite se vas 10, ulozite novac i napravite film. Onda narod plati vama kroz kartu da bi to gledao. To je isto humano i lepo.

A da vama placa drzava zato sto vi nemate pare da sami napravite film ili da vam placa drzava jer narod nema para, to je nenormalno. Zato sto se film pravi zbog naroda, a ne zbog drzave. Pa ako narod nije zainteresovan ili nema para, onda nemate ni vi. Logicno, zar ne?

Samo izadjes malo iz socijalizma i pogledas svet oko sbe i bice ti sve jasno kako to funkcionise.

Telesno, a bestelesno

pre 8 godina

"...radna mesta su popunjena sa ... poslušnicima koji su apsolutno nemušti, neobrazovani, primitivni, nekompetentni."

Nije to, nažalost, samo kod nas, gosn. Markoviću. To je jedna od osnovnih postavki sistema korporativnog upravljanja čime god - od srednjih firmi, preko multinacionalki, do država, unija država i međuvladinih sistema. S tim da u takvom sistemu čak i oni koji su dobro obrazovani, pametni i samomisleći- ne smeju to da iskažu, nipošto.

banbus

pre 8 godina

Ista ekipa je na vlasti, samo"on" i njegova drugarica sa cvetom u kosi nedostaje. I sta da ocekujemo od takve ekipe primitivaca?
Svi na izbore!!!!
GOTOV JE!!!!

nema lazi, nema prevare

pre 8 godina

Od 5. oktobra pa do danas, najvise je na vlasti provela Demokratska stranka. Zahvaljujuci njihovom delovanju od Djindjica pa do Tadica, propali smo nacisto. Mislim na urusavanje institucija, opstu pljacku, korupciju, prevare, lazi, nestrucnost... Vrhunac je stvaranje SNS-a koji su u nekim stvarima gori i od DS-a. Ipak, da se ne lazemo, narod uvek ima vlast kakvu zasluzuje.

cinema

pre 8 godina

na zapadu jedno 10% glumaca dobro zivi, ostali jure sa audicije na audicij prezivljavaju radeci dodatne poslove, tako da se markovic grdno vara da je tamo negde daleko raj za glumce i rezisere. serbedzija je uspeo zato sto ga je venesa redgejeva uzela pod svoje, zeni se iz nekog razloga svidjaju glumci iz egzoticnih zemalja, hrvata visnjica gura oskarovac branko lustig zbog prijateljstva sa antunom vrdoljakom ciju cerku je visnjic ozenio...ostali ex yu glumci, mrka kapa, mnogi su pokusali i pobegli glavom bez obzira. ako ne veruje nek pita draganu varagic(vratila se u srbiju) koliko je uloga dobila za 20 godina u kanadi?

sasa

pre 8 godina

tadasnja inteligencija je prical da ce biti bolje odlaskom milosevica
pogresili su i sada se vidi da milosevic nije bio glavni problem

zasto vec jednom ne promenite verifikaciju

Sasa Jovicic

pre 8 godina

Nemoj da te šta slučajno spreči da nastaviš raditi to što si do sada radio. Radi još više, govori o tome i animiraj druge da govore o tome. Svaka ti čast Gorane!

Whiplash

pre 8 godina

Ja lepo govorim da nisu krivi ni Tadic ni Vucic ni svi koji su vladali nego je narod kriv. Narod je za ovih 20 godina postao bahat, korumpiran i sl

nema lazi, nema prevare

pre 8 godina

Od 5. oktobra pa do danas, najvise je na vlasti provela Demokratska stranka. Zahvaljujuci njihovom delovanju od Djindjica pa do Tadica, propali smo nacisto. Mislim na urusavanje institucija, opstu pljacku, korupciju, prevare, lazi, nestrucnost... Vrhunac je stvaranje SNS-a koji su u nekim stvarima gori i od DS-a. Ipak, da se ne lazemo, narod uvek ima vlast kakvu zasluzuje.

banbus

pre 8 godina

Ista ekipa je na vlasti, samo"on" i njegova drugarica sa cvetom u kosi nedostaje. I sta da ocekujemo od takve ekipe primitivaca?
Svi na izbore!!!!
GOTOV JE!!!!

Mile sa Liona

pre 8 godina

Imamo najjednostavniju azbuku i pismo na svetu, a najviše nepismenih...! To dovoljno govori o kakvom se narodu radi. Malo izuzetnih i 98 odsto treša! To je brale Srbija danas...pojedoše svinje sve... i prošlost i budućnost!

Whiplash

pre 8 godina

Ja lepo govorim da nisu krivi ni Tadic ni Vucic ni svi koji su vladali nego je narod kriv. Narod je za ovih 20 godina postao bahat, korumpiran i sl

Sasa Jovicic

pre 8 godina

Nemoj da te šta slučajno spreči da nastaviš raditi to što si do sada radio. Radi još više, govori o tome i animiraj druge da govore o tome. Svaka ti čast Gorane!

cinema

pre 8 godina

na zapadu jedno 10% glumaca dobro zivi, ostali jure sa audicije na audicij prezivljavaju radeci dodatne poslove, tako da se markovic grdno vara da je tamo negde daleko raj za glumce i rezisere. serbedzija je uspeo zato sto ga je venesa redgejeva uzela pod svoje, zeni se iz nekog razloga svidjaju glumci iz egzoticnih zemalja, hrvata visnjica gura oskarovac branko lustig zbog prijateljstva sa antunom vrdoljakom ciju cerku je visnjic ozenio...ostali ex yu glumci, mrka kapa, mnogi su pokusali i pobegli glavom bez obzira. ako ne veruje nek pita draganu varagic(vratila se u srbiju) koliko je uloga dobila za 20 godina u kanadi?

sasa

pre 8 godina

tadasnja inteligencija je prical da ce biti bolje odlaskom milosevica
pogresili su i sada se vidi da milosevic nije bio glavni problem

zasto vec jednom ne promenite verifikaciju

Zoran

pre 8 godina

kostunica jos uvek nije odgovarao za to sto nas je unazadio
(nebojsa, 10. februar 2016 16:39)

A ko ce da odgovara jer je Kostunica izabran legalno, na izborima?

Mika

pre 8 godina

Ovaj čovek treba da vodi kulturu a ne onaj čupavac koji ništa nije uradio za kulturu naroda. Osim što je za njegovog mandata bilo najviše realiti šou programa, primitivizma, kiča i šinda.

We do not forgive!

pre 8 godina

Osvrnite se oko sebe i na kraju krajeva budimo realni ! Mi smo narod koji i ne zasluzuje nista bolje od ovoga ! Normalni, dobri, moralni i kvalitetni ljudi su postali retkost ! preovladava nasilje, bahato ponasanje, mangupiranje, potpuni nedostatak moralnih vrednosti itd ! nismo mi divan narod pa kao jadni imamo ovakvu vlast .. ne ! Jer da jesmo, NIKADA nam ne bi bilo ovako , NIKADA !

Vojvođanin

pre 8 godina

Zašto glasno i jasno niko ne kaže da je ubistvom premijera Đinđića Srbija vraćena nazad, odnosno potpuno je zaustavljen bilo kakav dalji napredak? To je jedina i najveća Đinđićeva greška, jer je govorio da neće zaustaviti Srbiju ako njega ubiju. Nažalost, pogrešio je!!!

George Best

pre 8 godina

(nema lazi, nema prevare, 10. februar 2016 16:26)

Tvoj komentar i odnos + i - je pravi odraz stanja svesti, nivoa znanja i strucnosti i kolicine diletantizma o kojoj najbolji srpski reziser govori. Sama cinjenica da si Djindjica naveo kao nekog ko je upropastio Srbiju te diskvalifikuje za bilo sta u svakom smislu.I tebe i ove sto su ti dali plus. Najveci problem u Srbiji nije cak ni taj diletantizam i neznanje. Neizleciva, rak rana ovog naroda sto je diletantima i neznalicama verifikovano neznanje kao znanje. Nikog vise nije sramota kad je glup u drustvu, naprotiv bahatluku diletanata nema vise granica! Svi sve znaju i sve su naucili iz Kurira, Informera i sa Pinka. I fudbal i politiku i tenis i kulturu. Samo uplate za papire kod Megatrenda, ili nekog slicnog Edukonsa! STRASNO!

Kako ko

pre 8 godina

У принципу и није, само што су неки из "Старки" или кожних јакни "Made in Turkey" ускочили у Прада ципеле или Арманијева одела. Питај Чеду и Вучића ако не верујеш.

Vercingetorix

pre 8 godina

Reditelja Gorana Markovica cesto,samozvani nacionalisti,optuzuju za manjak patriotizma ali je on ovim primerom dokazao da duboko nisu u pravu.Time sto je premijera predstave odrzana u Gracanici i sto je uposlio dvoje mladih glumaca sa Kosova,pokazuje da mu je veoma stalo do razvoja kulture u srpskim sredinama na Kosovu.

Bjelokosti

pre 8 godina

(nema lazi, nema prevare, 10. februar 2016 16:26)

tako je, nema lazi nema prevare, od uvodjenja visepartijskog sistema u ovoj drzavi SPS nije bio na vlasti samo tri godine i to u periodu jan 2001 - jan 2004 a G17 je na vlasti od svog osnivanja do danas, poslednje 4 god je kolektivno usao u SNS.

Telesno, a bestelesno

pre 8 godina

"...radna mesta su popunjena sa ... poslušnicima koji su apsolutno nemušti, neobrazovani, primitivni, nekompetentni."

Nije to, nažalost, samo kod nas, gosn. Markoviću. To je jedna od osnovnih postavki sistema korporativnog upravljanja čime god - od srednjih firmi, preko multinacionalki, do država, unija država i međuvladinih sistema. S tim da u takvom sistemu čak i oni koji su dobro obrazovani, pametni i samomisleći- ne smeju to da iskažu, nipošto.

donatelo

pre 8 godina

SNS= najgori oblik demokratske stranke...50,18 pa opet glasajte...za Vesica..Malog...Cuckovica..Kori Udovicki...i mnoge druge propale kadrove.DS..

Nina Bg

pre 8 godina

Mangupi bi kazali: "Sve je isto,samo njega nema!"

Da,ali njegovi puleni (SPS, neki iz JUL-a), pa omiljeni opozicionari (SRS,SNS,preletaci, M.Gojkovic,....) i danas su na vlasti,zar ne?

Pera Pan

pre 8 godina

Za sve što nam se dešava isključivo krivim narod. Ni tada Koštunica, ni sada Vučić nisu uzrok našeg propadanja,oni su posledica.Narod je taj koji ne ume da izabere, tj. uvek izabere pogrešnog...

Zoran

pre 8 godina

"U socijalizmu su političari plaćali umetnike, finansirali ih. Ovi više ne plaćaju, tako da su umetnici bedni, ali slobodni", naglasio je Marković.

A sto vas ne bi placao narod? Lepo, vi napravite film, sakupite se vas 10, ulozite novac i napravite film. Onda narod plati vama kroz kartu da bi to gledao. To je isto humano i lepo.

A da vama placa drzava zato sto vi nemate pare da sami napravite film ili da vam placa drzava jer narod nema para, to je nenormalno. Zato sto se film pravi zbog naroda, a ne zbog drzave. Pa ako narod nije zainteresovan ili nema para, onda nemate ni vi. Logicno, zar ne?

Samo izadjes malo iz socijalizma i pogledas svet oko sbe i bice ti sve jasno kako to funkcionise.

Рајко од Расине

pre 8 godina

Није исто, стално се мења а биће још горе... далеко смо ми од дна!

brale moj

pre 8 godina

Uvek bi radije placao umetnike nego politicare.
Mnogo je jeftinije i korisnije.
Zapravo, politicare ne bi placao uopste.
Vidim da su neki ovde legli na rudu ili su na drzavnoj sisi, govore kao klasicni partijski misevi.

slobinator

pre 8 godina

Samo izadjes malo iz socijalizma i pogledas svet oko sbe i bice ti sve jasno kako to funkcionise.
(Zoran, 10. februar 2016 17:12)
eto izašli smo iz socijalizma I vidimo kako sve funkcioniše.imamo šacicu prebogatih I njihovo milionsko roblje.sve što je vredelo kupili su za jedan dolar i uništili čitavu privredu koja je nekad proizvodila sve od igle do lokomotive.i ne vidim zašto država ne bi ulagala u kulturne projkte.uostalom ona to I čini samo je problem što su to sve samo ne kulturni projekti ,osim ako u njih ne ubrajate opus I delo radoša bajića I njegove bliže I dalje familije.na zapadu ili konkretno u holivudu dobar scenario vredi čitavo bogatstvo.ne možeš očekivati od umetnika da piše,stvara pa da posle još I finansira svoj projekat.

Zoran

pre 8 godina

Posto vi ne mozete da uzmete narodu pare kroz karte i tako pokrijete pravljenje filmova iz svog dzepa jer narod nema ili nece, onda da to to uradi drzava i da vama pare?

To je lepo, samo nije posteno.

korzo

pre 8 godina

@George Best
A ko je bio predsednik Vlade koja je zapocela kriminalnu privatizaciju,predala srpsku privredu interesima krupnog kapitala,promovisala tajkune,pretvorila zemlju u obicnu jadnu koloniju, ko je napravio "ekspertsku vladu",i promovisao nam dobro poznate face od Mladje pa nadalje,i na koncu svega se enormno obogatio(ili je Viktorija Grup u vlasnistvu Ruzice fatamorgana)E kada dobar deo naroda velica do ludila nekog takvog,onda bas da se zapitamo da li bolje i zasluzujemo.

Nenad

pre 8 godina

Mnogim ljudima tesko pada i nisu shvatli tranziciju iz komunisticke privrede u trzisnu i jos uvek i evo najpametniji kao sto je g Markovic traze da im drzava obezbedi i da zaradu. Imate trziste gospodo i na tom trzistu je novac, zaradite koliko god mozete i koliko ste sposobn.

Zoran

pre 8 godina

pa zato sam i otiso iz srbije a ove godine prodajem i kucu i nevracam se
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (daa, 10. februar 2016 19:39)

Zbog kulture nemoj da ides na Zapad. To je glupo. Da imas pare ti bi kulturu imao i u Srbiji: Kupi knjige, p acitaj po ceo dan. Evo ja sam 15 godina u Americi...o kulturi...mogu samo vic da ti ispricam, a u Evropi je bolje...ali malo:

Znas kakva je razlika izmedju jogurta i Amerike?
Jogurt kad ostavis samog 300 godina, on razvije kulturu.

Inace, to je ono sto ja pricam. Zidovi se ne jedu. Ako ti nemas platu u kapitalizmu i dobru zaradu, zidovi nista ne znace. A ako imas, znace, al ne puno. Eto ja sa ogromnim para na Zapadu nemam ni kucu ni stan. Ovako mi super.

Mikiveliki

pre 8 godina

Стање је катастрофално, никада грђе, никада се неће променити итд,итд.. Закључак, бежим одавде, свима то исто саветујем... И шта онда?, ако је све тако и нико више не жели да учествује у било чему што би могло да помогне, зашто се онда свуда и на сваком месту прича о овоме? Или урадите нешто, или ЋУТИТЕ, и идите тамо где мислите да ће вам бити боље!

Dikh tu kava

pre 8 godina

OK. Ljudi se snalaze kako moraju. Glad ne pita. Nekad bilo onako, sad je ovako. Nema nazad. S jedne strane, mogu da razumem, pa možda i opravdam "fleksibilnost" nekih reditelja (iako mislim da G. Marković nije takav), s druge strane, preterano koketiranje s vlašću na duge staze je kontraproduktivno, pre svega za državu i ljude koji u njoj žive, jer su "umetnici" uvek oni čiji se politički efekat mnogo više artikuliše u javnosti nego nekog odličnog ekonomiste, pravnika, itd. (skoriji primer: Srđan Dragojević), pa preterana bliskost s vlašću može biti loša.
Ipak, apstrahujući sve napred navedeno, kao i neke solidne promašaje, tipa Kordon, Turneja i slično, ja sam ovom čoveku sklon da oprostim šta god i kako god uradio u životu, i ostajem večito zahvalan za (subjektivno) živopisno zabavna remek-dela srpske kinematografije reda veličine "Majstori, majstori", "Nacionalna klasa", i najbriljantnijih "Tajvanska kanasta" i "Specijalno vaspitanje".
Ovo su ostvarenja koja mogu da gledam svaki dan dok sam živ, i da mi nikad ne dosade. Jedno ogromno hvala!

bzvz

pre 8 godina

Goran Markovic je snimio dosta filmova i svi su odlicni, a neki su i postali kultnil. Medjutim, da bi u danasnje vreme mogao da radi, "prodao" je dusu djavolu, sto mogu da razumem jer nerad i beda su alternative, ali je snimio i prilicno los film - "Falsifikator". Izgleda da je Mefisto promenio pravila igre. Imas lovu, ali gubis talenat, to mu je nova fora.

George Best

pre 8 godina

(korzo, 10. februar 2016 21:53)

I ako sam siguran da je bilo kakva moja reakcija na tvoj nadmocno diletantski post besmislena, ne mogu da se uzdrzim. Dakle Djindjic je bio kriminalac, Kolinda Grabar se slikala gola, Putin golim rukama ubija medvede, a Vucicu rade o glavi! Sve je to lepo pisalo u Kuriru i Informeru. Ocekujem tekst u kome pise da Zvezda igra u crno-belim dresovima, a takodje uveren sam da ces i to da poverujes. Posle toga ti ostaje samo da to razradis, dodas neki detalj i krenes superiorno, kao i do sad, da edukujues Srbadiju!

Razlikujem lopove od ubica

pre 8 godina

@nema lazi, nema prevare
Stranka koja je bila najduze na vlasti u ovom veku jeste veoma odgovorna za mnoge lose stvari. Za mene je ona vece neprijatno razocarenje i iznenadjenje nego rezultati prethodnika ili sadasnje vlasti.
Ali, moramo razumeti da je drzava u neku ruku kao covek. I kada se desi nesto tako ruzno i lose, kao sto je period od 1990.-2000. posledice su strasne i uzasno stanje koje se nastavlja ima uzrok u tom periodu.
Na kraju, samo mogu da primetim da su sve vece stranke bile na vlasti, i da smo kroz svoje predstavnike pokazali ko smo.

komentatorka

pre 8 godina

Ja lepo govorim da nisu krivi ni Tadic ni Vucic ni svi koji su vladali nego je narod kriv. Narod je za ovih 20 godina postao bahat, korumpiran i sl
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Whiplash, 10. februar 2016 16:30) # Link komentara
-------------------------------------------------
nije tacno, narod je manje vise uvek isti
kuknjava ovih umetnika postaje nepodnosljiva

podsetnik

pre 8 godina

A ko je bio predsednik Vlade koja je zapocela kriminalnu privatizaciju,predala srpsku privredu interesima krupnog kapitala,promovisala tajkune,pretvorila zemlju u obicnu jadnu koloniju...
(korzo, 10. februar 2016 21:53)

Kako ko? Pa Koštunica

хаџија

pre 8 godina

(Zoran, 10. februar 2016 17:39)
како те није срамота да напишеш овако нешто ? ти си право лице србије коју марковић помиње у овом тексту

nisam indijanac, neću da živim u koloniji

pre 8 godina

Nemojte tako, g.Markoviću, a studija o izvodljivosti, bezvizni režim, SSP, pa Datum, pa otvaranje poglavlja. Pa i vi ste bili među onima koji su godinama govorili ovom narodu kako su to najvažnije stvari, kako posle bilo čega od nabrojanog više ništa neće biti isto.

Marko

pre 8 godina

Da je Goran Markovic dobio po 1 dinar za svako gledanje bilo kog filma koji je snimio danas bi taj covek , reditelj mogao ponosno da koraca po nasoj zemlji i svima nama bi bilo Mnogo lakse jer bi i sami znali da se RAD isplati !

Zoran

pre 8 godina

Posto vi ne mozete da uzmete narodu pare kroz karte i tako pokrijete pravljenje filmova iz svog dzepa jer narod nema ili nece, onda da to to uradi drzava i da vama pare?

To je lepo, samo nije posteno.

Nenad

pre 8 godina

Mnogim ljudima tesko pada i nisu shvatli tranziciju iz komunisticke privrede u trzisnu i jos uvek i evo najpametniji kao sto je g Markovic traze da im drzava obezbedi i da zaradu. Imate trziste gospodo i na tom trzistu je novac, zaradite koliko god mozete i koliko ste sposobn.

Zoran

pre 8 godina

"U socijalizmu su političari plaćali umetnike, finansirali ih. Ovi više ne plaćaju, tako da su umetnici bedni, ali slobodni", naglasio je Marković.

A sto vas ne bi placao narod? Lepo, vi napravite film, sakupite se vas 10, ulozite novac i napravite film. Onda narod plati vama kroz kartu da bi to gledao. To je isto humano i lepo.

A da vama placa drzava zato sto vi nemate pare da sami napravite film ili da vam placa drzava jer narod nema para, to je nenormalno. Zato sto se film pravi zbog naroda, a ne zbog drzave. Pa ako narod nije zainteresovan ili nema para, onda nemate ni vi. Logicno, zar ne?

Samo izadjes malo iz socijalizma i pogledas svet oko sbe i bice ti sve jasno kako to funkcionise.

nema lazi, nema prevare

pre 8 godina

Od 5. oktobra pa do danas, najvise je na vlasti provela Demokratska stranka. Zahvaljujuci njihovom delovanju od Djindjica pa do Tadica, propali smo nacisto. Mislim na urusavanje institucija, opstu pljacku, korupciju, prevare, lazi, nestrucnost... Vrhunac je stvaranje SNS-a koji su u nekim stvarima gori i od DS-a. Ipak, da se ne lazemo, narod uvek ima vlast kakvu zasluzuje.

sasa

pre 8 godina

tadasnja inteligencija je prical da ce biti bolje odlaskom milosevica
pogresili su i sada se vidi da milosevic nije bio glavni problem

zasto vec jednom ne promenite verifikaciju

korzo

pre 8 godina

@George Best
A ko je bio predsednik Vlade koja je zapocela kriminalnu privatizaciju,predala srpsku privredu interesima krupnog kapitala,promovisala tajkune,pretvorila zemlju u obicnu jadnu koloniju, ko je napravio "ekspertsku vladu",i promovisao nam dobro poznate face od Mladje pa nadalje,i na koncu svega se enormno obogatio(ili je Viktorija Grup u vlasnistvu Ruzice fatamorgana)E kada dobar deo naroda velica do ludila nekog takvog,onda bas da se zapitamo da li bolje i zasluzujemo.

Whiplash

pre 8 godina

Ja lepo govorim da nisu krivi ni Tadic ni Vucic ni svi koji su vladali nego je narod kriv. Narod je za ovih 20 godina postao bahat, korumpiran i sl

Zoran

pre 8 godina

kostunica jos uvek nije odgovarao za to sto nas je unazadio
(nebojsa, 10. februar 2016 16:39)

A ko ce da odgovara jer je Kostunica izabran legalno, na izborima?

Sasa Jovicic

pre 8 godina

Nemoj da te šta slučajno spreči da nastaviš raditi to što si do sada radio. Radi još više, govori o tome i animiraj druge da govore o tome. Svaka ti čast Gorane!

banbus

pre 8 godina

Ista ekipa je na vlasti, samo"on" i njegova drugarica sa cvetom u kosi nedostaje. I sta da ocekujemo od takve ekipe primitivaca?
Svi na izbore!!!!
GOTOV JE!!!!

Zoran

pre 8 godina

pa zato sam i otiso iz srbije a ove godine prodajem i kucu i nevracam se
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (daa, 10. februar 2016 19:39)

Zbog kulture nemoj da ides na Zapad. To je glupo. Da imas pare ti bi kulturu imao i u Srbiji: Kupi knjige, p acitaj po ceo dan. Evo ja sam 15 godina u Americi...o kulturi...mogu samo vic da ti ispricam, a u Evropi je bolje...ali malo:

Znas kakva je razlika izmedju jogurta i Amerike?
Jogurt kad ostavis samog 300 godina, on razvije kulturu.

Inace, to je ono sto ja pricam. Zidovi se ne jedu. Ako ti nemas platu u kapitalizmu i dobru zaradu, zidovi nista ne znace. A ako imas, znace, al ne puno. Eto ja sa ogromnim para na Zapadu nemam ni kucu ni stan. Ovako mi super.

Mile sa Liona

pre 8 godina

Imamo najjednostavniju azbuku i pismo na svetu, a najviše nepismenih...! To dovoljno govori o kakvom se narodu radi. Malo izuzetnih i 98 odsto treša! To je brale Srbija danas...pojedoše svinje sve... i prošlost i budućnost!

Vojvođanin

pre 8 godina

Zašto glasno i jasno niko ne kaže da je ubistvom premijera Đinđića Srbija vraćena nazad, odnosno potpuno je zaustavljen bilo kakav dalji napredak? To je jedina i najveća Đinđićeva greška, jer je govorio da neće zaustaviti Srbiju ako njega ubiju. Nažalost, pogrešio je!!!

cinema

pre 8 godina

na zapadu jedno 10% glumaca dobro zivi, ostali jure sa audicije na audicij prezivljavaju radeci dodatne poslove, tako da se markovic grdno vara da je tamo negde daleko raj za glumce i rezisere. serbedzija je uspeo zato sto ga je venesa redgejeva uzela pod svoje, zeni se iz nekog razloga svidjaju glumci iz egzoticnih zemalja, hrvata visnjica gura oskarovac branko lustig zbog prijateljstva sa antunom vrdoljakom ciju cerku je visnjic ozenio...ostali ex yu glumci, mrka kapa, mnogi su pokusali i pobegli glavom bez obzira. ako ne veruje nek pita draganu varagic(vratila se u srbiju) koliko je uloga dobila za 20 godina u kanadi?

Mika

pre 8 godina

Ovaj čovek treba da vodi kulturu a ne onaj čupavac koji ništa nije uradio za kulturu naroda. Osim što je za njegovog mandata bilo najviše realiti šou programa, primitivizma, kiča i šinda.

komentatorka

pre 8 godina

Ja lepo govorim da nisu krivi ni Tadic ni Vucic ni svi koji su vladali nego je narod kriv. Narod je za ovih 20 godina postao bahat, korumpiran i sl
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Whiplash, 10. februar 2016 16:30) # Link komentara
-------------------------------------------------
nije tacno, narod je manje vise uvek isti
kuknjava ovih umetnika postaje nepodnosljiva

Telesno, a bestelesno

pre 8 godina

"...radna mesta su popunjena sa ... poslušnicima koji su apsolutno nemušti, neobrazovani, primitivni, nekompetentni."

Nije to, nažalost, samo kod nas, gosn. Markoviću. To je jedna od osnovnih postavki sistema korporativnog upravljanja čime god - od srednjih firmi, preko multinacionalki, do država, unija država i međuvladinih sistema. S tim da u takvom sistemu čak i oni koji su dobro obrazovani, pametni i samomisleći- ne smeju to da iskažu, nipošto.

slobinator

pre 8 godina

Samo izadjes malo iz socijalizma i pogledas svet oko sbe i bice ti sve jasno kako to funkcionise.
(Zoran, 10. februar 2016 17:12)
eto izašli smo iz socijalizma I vidimo kako sve funkcioniše.imamo šacicu prebogatih I njihovo milionsko roblje.sve što je vredelo kupili su za jedan dolar i uništili čitavu privredu koja je nekad proizvodila sve od igle do lokomotive.i ne vidim zašto država ne bi ulagala u kulturne projkte.uostalom ona to I čini samo je problem što su to sve samo ne kulturni projekti ,osim ako u njih ne ubrajate opus I delo radoša bajića I njegove bliže I dalje familije.na zapadu ili konkretno u holivudu dobar scenario vredi čitavo bogatstvo.ne možeš očekivati od umetnika da piše,stvara pa da posle još I finansira svoj projekat.

Pera Pan

pre 8 godina

Za sve što nam se dešava isključivo krivim narod. Ni tada Koštunica, ni sada Vučić nisu uzrok našeg propadanja,oni su posledica.Narod je taj koji ne ume da izabere, tj. uvek izabere pogrešnog...

George Best

pre 8 godina

(nema lazi, nema prevare, 10. februar 2016 16:26)

Tvoj komentar i odnos + i - je pravi odraz stanja svesti, nivoa znanja i strucnosti i kolicine diletantizma o kojoj najbolji srpski reziser govori. Sama cinjenica da si Djindjica naveo kao nekog ko je upropastio Srbiju te diskvalifikuje za bilo sta u svakom smislu.I tebe i ove sto su ti dali plus. Najveci problem u Srbiji nije cak ni taj diletantizam i neznanje. Neizleciva, rak rana ovog naroda sto je diletantima i neznalicama verifikovano neznanje kao znanje. Nikog vise nije sramota kad je glup u drustvu, naprotiv bahatluku diletanata nema vise granica! Svi sve znaju i sve su naucili iz Kurira, Informera i sa Pinka. I fudbal i politiku i tenis i kulturu. Samo uplate za papire kod Megatrenda, ili nekog slicnog Edukonsa! STRASNO!

Vercingetorix

pre 8 godina

Reditelja Gorana Markovica cesto,samozvani nacionalisti,optuzuju za manjak patriotizma ali je on ovim primerom dokazao da duboko nisu u pravu.Time sto je premijera predstave odrzana u Gracanici i sto je uposlio dvoje mladih glumaca sa Kosova,pokazuje da mu je veoma stalo do razvoja kulture u srpskim sredinama na Kosovu.

podsetnik

pre 8 godina

A ko je bio predsednik Vlade koja je zapocela kriminalnu privatizaciju,predala srpsku privredu interesima krupnog kapitala,promovisala tajkune,pretvorila zemlju u obicnu jadnu koloniju...
(korzo, 10. februar 2016 21:53)

Kako ko? Pa Koštunica

brale moj

pre 8 godina

Uvek bi radije placao umetnike nego politicare.
Mnogo je jeftinije i korisnije.
Zapravo, politicare ne bi placao uopste.
Vidim da su neki ovde legli na rudu ili su na drzavnoj sisi, govore kao klasicni partijski misevi.

хаџија

pre 8 godina

(Zoran, 10. februar 2016 17:39)
како те није срамота да напишеш овако нешто ? ти си право лице србије коју марковић помиње у овом тексту

bzvz

pre 8 godina

Goran Markovic je snimio dosta filmova i svi su odlicni, a neki su i postali kultnil. Medjutim, da bi u danasnje vreme mogao da radi, "prodao" je dusu djavolu, sto mogu da razumem jer nerad i beda su alternative, ali je snimio i prilicno los film - "Falsifikator". Izgleda da je Mefisto promenio pravila igre. Imas lovu, ali gubis talenat, to mu je nova fora.

We do not forgive!

pre 8 godina

Osvrnite se oko sebe i na kraju krajeva budimo realni ! Mi smo narod koji i ne zasluzuje nista bolje od ovoga ! Normalni, dobri, moralni i kvalitetni ljudi su postali retkost ! preovladava nasilje, bahato ponasanje, mangupiranje, potpuni nedostatak moralnih vrednosti itd ! nismo mi divan narod pa kao jadni imamo ovakvu vlast .. ne ! Jer da jesmo, NIKADA nam ne bi bilo ovako , NIKADA !

Рајко од Расине

pre 8 godina

Није исто, стално се мења а биће још горе... далеко смо ми од дна!

Mikiveliki

pre 8 godina

Стање је катастрофално, никада грђе, никада се неће променити итд,итд.. Закључак, бежим одавде, свима то исто саветујем... И шта онда?, ако је све тако и нико више не жели да учествује у било чему што би могло да помогне, зашто се онда свуда и на сваком месту прича о овоме? Или урадите нешто, или ЋУТИТЕ, и идите тамо где мислите да ће вам бити боље!

George Best

pre 8 godina

(korzo, 10. februar 2016 21:53)

I ako sam siguran da je bilo kakva moja reakcija na tvoj nadmocno diletantski post besmislena, ne mogu da se uzdrzim. Dakle Djindjic je bio kriminalac, Kolinda Grabar se slikala gola, Putin golim rukama ubija medvede, a Vucicu rade o glavi! Sve je to lepo pisalo u Kuriru i Informeru. Ocekujem tekst u kome pise da Zvezda igra u crno-belim dresovima, a takodje uveren sam da ces i to da poverujes. Posle toga ti ostaje samo da to razradis, dodas neki detalj i krenes superiorno, kao i do sad, da edukujues Srbadiju!

Nina Bg

pre 8 godina

Mangupi bi kazali: "Sve je isto,samo njega nema!"

Da,ali njegovi puleni (SPS, neki iz JUL-a), pa omiljeni opozicionari (SRS,SNS,preletaci, M.Gojkovic,....) i danas su na vlasti,zar ne?

Bjelokosti

pre 8 godina

(nema lazi, nema prevare, 10. februar 2016 16:26)

tako je, nema lazi nema prevare, od uvodjenja visepartijskog sistema u ovoj drzavi SPS nije bio na vlasti samo tri godine i to u periodu jan 2001 - jan 2004 a G17 je na vlasti od svog osnivanja do danas, poslednje 4 god je kolektivno usao u SNS.

Razlikujem lopove od ubica

pre 8 godina

@nema lazi, nema prevare
Stranka koja je bila najduze na vlasti u ovom veku jeste veoma odgovorna za mnoge lose stvari. Za mene je ona vece neprijatno razocarenje i iznenadjenje nego rezultati prethodnika ili sadasnje vlasti.
Ali, moramo razumeti da je drzava u neku ruku kao covek. I kada se desi nesto tako ruzno i lose, kao sto je period od 1990.-2000. posledice su strasne i uzasno stanje koje se nastavlja ima uzrok u tom periodu.
Na kraju, samo mogu da primetim da su sve vece stranke bile na vlasti, i da smo kroz svoje predstavnike pokazali ko smo.

Kako ko

pre 8 godina

У принципу и није, само што су неки из "Старки" или кожних јакни "Made in Turkey" ускочили у Прада ципеле или Арманијева одела. Питај Чеду и Вучића ако не верујеш.

donatelo

pre 8 godina

SNS= najgori oblik demokratske stranke...50,18 pa opet glasajte...za Vesica..Malog...Cuckovica..Kori Udovicki...i mnoge druge propale kadrove.DS..

nisam indijanac, neću da živim u koloniji

pre 8 godina

Nemojte tako, g.Markoviću, a studija o izvodljivosti, bezvizni režim, SSP, pa Datum, pa otvaranje poglavlja. Pa i vi ste bili među onima koji su godinama govorili ovom narodu kako su to najvažnije stvari, kako posle bilo čega od nabrojanog više ništa neće biti isto.

Dikh tu kava

pre 8 godina

OK. Ljudi se snalaze kako moraju. Glad ne pita. Nekad bilo onako, sad je ovako. Nema nazad. S jedne strane, mogu da razumem, pa možda i opravdam "fleksibilnost" nekih reditelja (iako mislim da G. Marković nije takav), s druge strane, preterano koketiranje s vlašću na duge staze je kontraproduktivno, pre svega za državu i ljude koji u njoj žive, jer su "umetnici" uvek oni čiji se politički efekat mnogo više artikuliše u javnosti nego nekog odličnog ekonomiste, pravnika, itd. (skoriji primer: Srđan Dragojević), pa preterana bliskost s vlašću može biti loša.
Ipak, apstrahujući sve napred navedeno, kao i neke solidne promašaje, tipa Kordon, Turneja i slično, ja sam ovom čoveku sklon da oprostim šta god i kako god uradio u životu, i ostajem večito zahvalan za (subjektivno) živopisno zabavna remek-dela srpske kinematografije reda veličine "Majstori, majstori", "Nacionalna klasa", i najbriljantnijih "Tajvanska kanasta" i "Specijalno vaspitanje".
Ovo su ostvarenja koja mogu da gledam svaki dan dok sam živ, i da mi nikad ne dosade. Jedno ogromno hvala!

Marko

pre 8 godina

Da je Goran Markovic dobio po 1 dinar za svako gledanje bilo kog filma koji je snimio danas bi taj covek , reditelj mogao ponosno da koraca po nasoj zemlji i svima nama bi bilo Mnogo lakse jer bi i sami znali da se RAD isplati !