Laguna na Sajmu knjiga 2008.

Izdavačka kuća "Laguna" iz Beograda najavila je da će do Sajma knjiga u Beogradu objaviti Larusove "Velike zagonetke čovečanstva", kao i romane Sofi Kinsele, Patriše Kornvel, Terija Pračeta, Luiz Renison...

Izvor: B92

Sreda, 10.09.2008.

00:00

Default images

"Laguna", u čijem se izdanju nedavno pojavila Larusova enciklopedija "Drevne civilizacije", najavila je da će do početka ovogodišnjeg Sajma knjiga u Beogradu objaviti na srpskom jeziku još jedno kapitalno delo ove ugledne francuske izdavačke kuće – "Velike zagonetke čovečanstva".

Tokom oktobra u knjižarama će se pojaviti nova knjiga Amina Malufa "Taniosova stena", kao i dugo očekivani istorijski roman Filipe Gregori "Kraljičina luda".

Ljubitelje nešto lakšeg štiva obradovaće vest da će "Laguna" do Sajma knjiga objaviti novu knjigu Sofi Kinsele "Sećaš me se?", ali i nove romane drugih hitmejkera poput Patriše Kornvel, Terija Pračeta i Luiz Renison.

"Lagunine" standardne edicije – "21. vek", "Najbolji španski roman druge polovine XX veka" i "Bolero" pod čijim okriljem se objavljuje savremena književnost Latinske Amerike dobiće svoja pojačanja novim naslovima.

U okviru edicije "21. vek" biće objavljeni romani "Svet bolji od svih" Kim Monro i "Zvezdana knjiga" Bena Okrija, autora koji je nedavno boravio u našoj zemlji.

U ediciji "Najbolji španski roman druge polovine XX" veka biće objavljen roman "Zaboravljeni kralj Gudu" Ane Marije Matute, dok će novi roman Giljerma Martineza "Spora smrt Lusijane B." biti objavljen u biblioteci "Bolero".

Kada su u pitanju domaća izdanja, pojaviće se i književni prvenac naše poznate filmske glumice Ivane Mihić "Moj jedini život", ali i nova knjiga Vudu Popaja "Od pojasa naniže".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: