Lebof otkrio naslov Indijane Džonsa

Zvezda u usponu Šija Le Bof, slučajno je tokom dodele MTV video muzičkih nagrada otkrio naslov novog nastavka avantura Indijane Džonsa.

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.09.2007.

13:14

Default images

Le Bof, poznat po ulozi u filmu „Transformersi“, je 9. septembra u razgovoru sa novinarima na ceremoniji dodele MTV nagrada u Las Vegasu, izjavio da će novi nastavak nositi naslov „Indijana Džons i kraljevstvo kristalne lobanje“ (Indiana Jones And The Kingdom Of The Crystal Skull).

Naslov je držan u tajnosti još od kako je početkom ove godine najavljeno da se snima četvrti deo avanturističkog blokbaster serijala sa Harisonom Fordom u glavnoj ulozi.

Ovaj naslov bio je jedan od šest koje je registrovala kompanija „Lucasfilm“, a koji su slučajno u avgustu procureli na internet.

Snimanje filma počelo je 18. juna na tajnim lokacijama u Americi. Film režira Stiven Spilberg, a producent je Džordž Lukas.

Pored Harisona Forda u glumačkoj ekipi nalaze se i Kejt Blanšet, Rej Vinston, Džim Brodbent i Šija Lebof, koji prema glasinama igra Indijaninog sina.

Film „Indijana Džons i kraljevstvo kristalne lobanje“ u bioskopima će biti 22. maja 2008. godine.

Pročitajte više o ovoj temi

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: