Barton i Dep snimaju muzički triler

Reditelj Tim Barton (Tim Burton) i glumac Džoni Dep (Johnny Depp) započeli su snimanje filma "Svini Tod" (Sweeney Todd), po istoimenom popularnom mjuziklu sa Brodveja, a premijera u našim bioskopima očekuje se u februaru iduće godine, najavio je distributer, kompanija "Tuck".

Izvor: B92

Petak, 24.08.2007.

10:00

Default images

Ostvarenje “Svini Tod” predstavlja šesti zajednički projekat za Bartona i Depa. Plod te uspešne saradnje bili su blokbasteri "Mrtva nevesta", "Čarli i fabrika čokolade", "Ed Vud"...

Dep i ovoga puta igra naslovnu ulogu. Svini Tod, nepravedno osuđen na zatvor, zaklinje se na osvetu ne samo zbog okrutne kazne, već i zbog razornih posledica u životima njegove žene i ćerke.

Kada izađe iz zatvora on ponovo otvara svoju berbernicu i postaje Demonski Berberin iz ulice Flit koji je "obrijao glave gospode za koju se posle toga više nikada nije čulo".

U filmu igra i Helena Bonam Karter (Helena Bonham Carter), u ulozi gospođe Lovet, Todove zaljubljene saučesnice, koja pravi đavolske pite od mesa.

Glumačku ekipu čine još Alan Rikman (Alan Rickman), kao zli sudija Turpin, koji Svinija šalje u zatvor i Timoti Spol (Timothy Spall) kao sudijin opaki saradnik Bidl Bamford, a Saša Baron Koen (Sacha Baron Cohen) igra suparničkog berberina, Sinjora Adolfa Pirelija.

Reditelj Barton izjavio je da "Svini Tod" za njega veliki izazov. "Praviti triler u kome ima 70 procenata muzike je nešto što nikada pre nisam radio. Volim kada iznenađujem sebe", dodao je on.

Filmska adaptacija nagrađivanog muzičkog trilera Stivena Sondhajma (Stephen Sondheim) radi se u produkciji kompanije "Warner Bros.".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: