"Prekinuti zagrljaji" u bioskopima

Film Pedra Almodovara "Prekinuti zagrljaji", koji je otvorio ovogodišnju "L'Oreal Paris sinemaniju", od 5. novebra se nalazi u redovnoj bioskopskoj distribuciji.

Izvor: B92

Četvrtak, 05.11.2009.

10:39

Default images

"Prekinuti zagrljaji" je priča u kojoj dominiraju fatalnost, ljubomora, zloupotreba sile, izdaja i osećaj krivice, a beogradska publika može da ga pogleda u bioskopima "Kolosej", "Ster sinemas", "Takvud", Domu sindikata, i bioskopu "Roda".

U novom Almodovarevom ostvarenju, u kome glavne uloge tumače Penelope Kruz, Luis Homar, Blanka Portilo, Hose Luis Gomez, Tamar Novas, dominira slika dvoje ljubavnika u zargljaju, koja se raspada na hiljadu delova.

Povodom bioskopskog starta filma „Prekinuti zagrljaji", domaća distributerska kuća „Sinears" najbržim posetiocima bioskopa „Kolosej" pokloniće DVD izdanja ranijih Almodovarovih filmova „Vrati se" (Volver/To Return) i „Loše vaspitanje" (La mala educacion/Bad Education).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: