Stalone želeo Boba Dilana u "Rambu"

U intervjuu koji je dao za engleski list "Gardijan", kompozitor Đorđo Moroder je rekao da je na zahtev Silvestera Stalonea za film "Rambo" komponovao pesmu za Boba Dilana, nadajući se da će uspeti legendarnog pevača da ubedi da za nju napiše tekst.

Izvor: Izvor: NME

Petak, 01.11.2013.

17:56

Default images

"Stalone me je ubedio da komponujem pesmu za film "Rambo" i zamolio me da pitam Dilana da li bi želeo da napiše reči za nju. Da se razumemo, i meni je bilo stalo da takva legenda napiše tekst za moju kompoziciju koja bi završila u filmu. Video sam se sa njim u Malibuu, u njegovoj kući i proveli smo prilično prijatno vreme", rekao je Moroder.

"Slušali smo kompoziciju nekoliko puta i nije mi ni do danas sasvim jasno da li mu se nije dopala muzika ili nije bio zainteresovan zboga same prirode filma, koji je u osnovi antiruski i antikomunistički. Moje je mišljenje da nije hteo da na bilo koji način bude uključen u takav film. Bilo je lepo videti se i pričati sa njim, vredelo je pokušati, ali na kraju od toga nije bilo ništa", dodao je Moroder.

S druge strane, nedavno je u javnost stigla vest da Moroder zajedno sa Najlom Rodžersom, koji je učestvovao u snimanju novog albuma grupe Daft PunK, radi na "novom materijalu".

Dilanov novi boks set na kojem će biti predstavljen dobar deo njegove karijere biće objavljen 4. novembra pod imenom "Bob Dylan Complete Album Collection: Vol One" i sadržaće 35 njegovih studijskih albuma, od njegovog istoimenog debija iz 1962. godine do albuna "Tempest" iz 2012. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: