SamoKažem - prva web serija za tinejdžere u ex-YU

Šta se desi kada virtuelni odnosi postanu stvarni, nove ljubavi uzdrmaju stara drugarstva, a igra preraste u pobunu?

Izvor: B92

Petak, 01.11.2013.

09:42

Default images

SamoKažem je prva web serija za tinejdžere na našim prostorima. Serija ima 26 petominutnih epizoda i prikazivaće se isključivo na webu – na Facebook stranici serije facebook.com/samokazem01 i na youtube kanalu serije youtube.com/samokazem01.

Ovakav način prikazivanja serije inovativan je i jedinstven za čitav region.

Gledajte prvu regionalnu web seriju "SamoKažem", od 7. novembra, ponedeljkom i četvrtkom u 22 sata, samo na www.facebook.com/samokazem01 i www.youtube.com/samokazem01.

Pogledajte trejler: Priča prati (ne)obično leto u životu nekoliko devojaka i mladića. Oni dolaze iz različitih zemalja koje se graniče jedna sa drugom, ali stanovnici tih zemalja retko i nerado prelaze te granice. Govore različitim jezicima, a odlično se razumeju. Dele iste snove i strahove, ali do sada nisu imali priliku da o tome pričaju. Upoznali su se slučajno, tako nekako su i postali prijatelji.

Producent serije je Fond B92, a izvršni producent TunaFish Studio. Režiju potpisuje mlada beogradska rediteljka Jelena Gavrilović. Uzbudjivi sountrack se kreće u rasponu od Vudu Popaja do Stray Dogga, od Vlade Georgijeva do Prti Bee Geea.

Upoznajte Jovanu, Maju, Aleksandru, Miloša, Zorana, Drena...
Jovana (Milena Stanić)

Jovana (17) je najmlađa u ekipi. Ubeđena je da je mnogo zrelija od svojih vršnjaka. Sve do sada bila je obična beogradska gimnazijalka. Međutim, ovoga leta, dok joj je dečko u Kanadi, njen svet se menja.

Miloš (Mladen Sovilj)

Miloš (21) je beogradski blejač. Sate provodi na youtube-u, a i sam je autor nekih snimaka. U njegovom životu postoje zabava i surfovanje. Sve ostalo previše zamara, da bi se čovek time bavio. To neobično nervira njegovu mlađu sestru Jovanu.

Maja (Ana Mandić)

Maja (19) je tatina mala devojčica. Pobegla je iz Kotora, od ćaleta i male sredine, da bi živela u Beogradu i bila samostalna žena. Tata i dalje plaća sve račune, iznajmljuje joj ogroman stan u centru grada i šalje besumučno veliki džeparac.

Aleksandra (Ana Stojanovska)

Uvek dobro raspoložena, nasmejana i optimistična, Aleksandra (19) je prava party devojka. Želi da postane glumica, da se iz Skoplja preseli u Holivud, da u izazovnoj haljini ostavi svoje otiske na stazi slavnih!

Zoran (Davor Golubović)

If life gives you lemons - make a lemonade. Zoran (21) nema limun, ali ima ćaletov taksi i ambicije da kupi novi i-phone. Beogradske cene piva ga sprečavaju u tome. A uz to - ne zna tačno gde pripada.
Dren (Bujar Ahmeti)

Dren (20) je onaj koji stoji po strani u ekipi, uglavnom zbog toga što ne zna jezik na kom se ekipa sporazumeva. Zbog ljubavi se upustio u veliku avanturu i prvi put u životu došao u grad o kojem je čuo sve najgore. Pred njim su pravi izazovi, ali i neka zanimljiva otkrića.

U seriji još igraju Jelena Asanović, Stefan Đorđević, Mladen Andrejević i mnogi drugi. U jednoj od epizoda, u specijalnoj ulozi pojavljuje se i folk zvezda Dragana Mirković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: