Insajder uživo, TV B92, u 21h

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.10.2012.

19:51

Default images

Zbog svih optužbi koje su iznete poslednjih dana na račun emisije Insajder i zbog činjenice da se uporno ignorišu dokazi izneti u dosadašnjim epizodama serijala “Patriotska” pljačka, ekipa Insajdera odlučila je da se, pre nastavka emitovanja serijala, ovog ponedeljka Insajder emituje uživo.

Gosti emisije su premijer Srbije i lider SPS-a Ivica Dačić, bivši ministar za Kosovo i Metohiju i funkcioner DS-a Goran Bogdanović, lider Srpskog nacionalnog veća severnog kosova Milan Ivanović, predsednik kosovske opštine Gračanica Bojan Stojanović i funkcioner SPO-a na Kosovu Ranđel Nojkić.

Optužbe da se serijalom Insajder – „Patriotska” pljačka, - satanizuje srpski narod na Kosovu dovode do toga da se u javnosti okrene priča i da se zamenom teza ignorišu brojni dokazi, izneti u dosadašnjim epizodama o nekontrolisanom trošenju novca svih građana Srbije pod izgovorom pomoći stanovništvu na Kosovu. Utisak u javnosti je da svaka vlast u Srbiji izbegava da se bavi zloupotrebama samo zbog toga što je Kosovo osetljiva tema.

U emisiji Insajder uživo ćete izmedju ostalog videti atmosferu u kojoj su dočekani novinari Insajdera na sednici četiri opštine sa severa Kosova, na kojoj su predstavnici svih stranaka jednoglasno podržali zaključak kojim se osudjuje serijal Insajdera Patriotska pljačka.

Serijal „Patriotska“ pljačka novinari Insajdera pripremali su godinu dana. Prikupljeni su brojni dokazi i baš zbog toga, redakcija Insajdera, odlučila je da javnost Srbije u emisiji uživo čuje odgovore na pitanje šta pojedinci, odbornici i političari osudom “Insajdera” zapravo pokušavaju da odbrane: pljačku, trošenje novca iz budžeta bez ikakve kontrole ili pojedince koji su u emisiji imenovani. Emisiju uživo sa prilozima koji će biti emitovani tokom emisije priprema redakcija emisije Insajder, s tim što ovaj put novinari emisije neće biti ispred kamera. Sa gostima u studiju razgovaraće novinarka B92 i autorka emisije Kažiprst Suzana Trninić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: