Novinarka koja je govorila dok je Srbija šutjela

„Otrovna si kao zmija, proći ćeš ko Ćuruvija, kurvo Brankice“, urlali su pobješnjeli navijači beogradskog Partizana na utakmici svoga kluba protiv ekipe ukrajinskog Shakhtara sredinom prosinca 2009. Divljali su po tribinama i nogama šutirali napuhanu gumenu lutku, kupljenu u nekom sexy shopu. Udarali su je nogama u glavu da bi je na kraju ritualno nabili na kolac, pa ponovno, još glasnije, nastavili urlati: „Otrovna si kao zmija, proći ćeš ko Ćuruvija, kurvo Brankice“.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar

 1. Hrabra, postena, neustrasiva!!!Svako postovanje prema Brankici i poslu koji je obavila i jos uvek obavlja!!!!!Knjiga je neverovatna, kao i sama autorka!BRAVO, BRANKICE!Poz iz Cacka.
  (Jelena, 18. januar 2014 00:49)

  # Link komentara

 2. A da sve nije malo NAPUHANO !? Treba dosta toga reći , ali i razumeti se u ono o čemu pričaš - u INSAJDERU je ekonomski deo priče uvek " problematičan " ... novinari su slabo gde radili i teško im ide razumevanje ekonomskih tema ! Ovo u knjizi je nešto drugo ...
  (Anton Puhalek, 25. oktobar 2013 00:16)

  # Link komentara

 3. Poslednji plamičak istine i nade, u mračnom lavirintu. Treperi, titra, od najmanjeg daška. Grobnicu ili svetlost dana možemo da zaslužimo, kako pazimo na njega.
  (Djoshica, 24. oktobar 2013 10:17)

  # Link komentara

 4. pricala ili cutala isto ,lopovi kraduli kradu [link] .podrska Brankici
  (MIRKO, 23. oktobar 2013 22:13)

  # Link komentara


Insajder: Rudnik dugova - 3. epizoda

9.01.2014. / 12:14 / Komentari: 2

Godine 1990. RTB bio je ogroman rudarski kompleks. U okviru RTB radilo je više od 20 hiljada ljudi a tokom samo te godine iz rudnika u Boru I Majdanpeku proizvedeno je nešto više od 102 hiljade tona katodnog bakra. Kada bi se danas ova količina metala