Knjiga o Srbiji

Možda bi na svakoj stranici knjige Brankice Stanković „Insajder – moja priča“ trebalo, u uglu, odštampati jedno sitno: „nije fikcija“. Lako se čovek zanese.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar

 1. Samo da odam priznanje za neustrasivost Brankice S.Verujem da kako je istrazivala dolazila do novih saznanja o pljackama sve vise je revoltirana zelela da obelodani,zapise i narodu pokloni knjigu,da citaju i upamte kako su im propale firme,a oni zavrsili na ulici.Kako se posaje bogat,za kratko vreme jer imas ljude iz vlasti kao podrsku.Zao mi je sto je svoj zivot dovela u pitanje,sto nema svoj mir,sto je ona ta koja ispasta.Zato mislim da Srbija nije zasluzila ovoliku zrtvu.Knjiga je tu,Brankica je resila da ne cuti,beskrajno hvala.Mozemo da joj se oduzimo na razne nacine,ali jedan jedini pravi jeda se ta gamad zatvore na dugi niz godina.Kako ce to tesko ici u zemlji Srbiji kazem ponovo Srbija nije zasluzila Brankicu S.
  (nada ZR, 11. oktobar 2013 10:23)

  # Link komentara

 2. Brankice,

  Zaista, svaka čast i iskreno poštovanje i divljenje za izvanredno profesionalno odrađen posao, ljudsku hrabrost, shvatanje i prezentovanje uzroka Naših problema, kao i za između-redova-date-smernice kako dalje.

  Želim Vam svako dobro i da Vam se život vrati u normalu.
  Siguran sam da će Vam Srbija (kad-tad) biti vrlo zahvalna!

  Darko
  (DNZ, 10. oktobar 2013 20:03)

  # Link komentara

 3. Ova knjiga ja samo potvrda mojih crnih misli, ko nam sve vodi brigu o našim životima u Srbiji.Dok je tako, Srbiji spasa nema od komunističko tajkunsko, kriminalnog kancera koji je Srbiju skoro izjeo!!
  (Kraljevčanin, 10. oktobar 2013 16:12)

  # Link komentara

 4. Trebalo je to izdrzati.
  Hrabra zena.
  (marija, 10. oktobar 2013 10:30)

  # Link komentara


Insajder: Rudnik dugova - 3. epizoda

9.01.2014. / 12:14 / Komentari: 2

Godine 1990. RTB bio je ogroman rudarski kompleks. U okviru RTB radilo je više od 20 hiljada ljudi a tokom samo te godine iz rudnika u Boru I Majdanpeku proizvedeno je nešto više od 102 hiljade tona katodnog bakra. Kada bi se danas ova količina metala