Ponedeljak, 07.10.2013.

13:50

“Insajder – moja priča”, sve o čemu je moralo da se ćuti

Izvor: B92

“Insajder – moja prièa”, sve o èemu je moralo da se æuti IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

114 Komentari

Sortiraj po:

jasmina.radulj

pre 10 godina

procitala sam knjigu igledala naravno sve njene emisije INSAJDER.Sve pohvale za mladu,istinoljubivu,upornu,pametnu i vrednu BRANKICU STANKOVIC.

miki

pre 10 godina

Jedina... Svaka cast, bilo kakvo komentar na nenj rad, ponasanje i zivot je suvisan, neponovljiva je... dala je sebe za emisiju, za narod, za spas Srbije. O njoj treba da se pise i cita sto vise i u novinama i u udzbenicima, za istoriju...a ne o politicarima i pevaljkama, ona treba biti uzor svakog pravog Srbina, svakog moralnog borca za spas i poboljsanje zivota bilo kog naroda u svetu...Politicari bi trebali po njenim instrukcijama da rade i eto za cas mira i reda u drzavi... Samo napred...

BeliAndjeo

pre 10 godina

admine, pa ovde kod vas neki imaju pravo da seju mrznju i fasizam -@BeliAndjeo (aka @Gradjanin - po stilu, stavovima, ocigledno ista osoba) i da vredjaju sve koji ne misle isto kao i on! cudno je da samo on ima prolaz iako su mu postovi ocigledno u neskladu sa vasim pravilima komentarisanja...inace se radi o gej-trolu.... (neko, 08. oktobar 2013 11:04) Komentar ti je zaista na nivou sopstvene intelegencije. Ne znam ko je Gradjanin al znam ko sam i sta sam ja. Fasista nisam, a ni gej-trol. A takodje bih voleo da mi citiras bilo koju rec kojim sam izrazio fasizam ili bilo koga uvredio.

X

pre 10 godina

Ova emisija i sve ovo sto se desava Brankici Stankovic je samar svima nama i sa jedne i sa druge strane. I akterima svih afera o kojima ona govori, onima koji su na nju nacrtali metu, ali i nama sa druge strane, za koje se ispostavlja da smo nevidjene kukavice. Napisemo BRAVO BRANKICE, ti si najhrabrija zena i vratimo se svojim ususkanim zivotima i uobicajenim aktivnostima, dok ona ide u sa gomilom gorila, nema privatnost i strahuje svakodnevno za svoj zivot. Sta ona ima od naseg BRAVO? To joj je mozda znacilo na pocetku karijere, ali sada kada nosi glavu u torbi sigurno ne. Mi treba svi zajedno da nadjemo nacin da je zastitimo, da joj pomognemo, da izadjemo na ulice ako treba i da im porucimo: Ako hocete da ubijete Brankicu Stankovic moracete prvo nas! Pa ljudi, kad je ona pevaljka bila u CZ izasli su njeni fanovi na ulice da je brane i da je podrze, a kriva je, dok mi nismo u stanju da osim ispraznih i otrcanih fraza podrske po forumima ucinimo ista za ovu zenu. Duboko me je pogodila ova emisija, a knjiga ce jos vise zasigurno. Ucinila je da shvatim kolike smo mi kukavice naspram ove zene, koju ni upereni snajper u glavu nije pokolebao u svojoj odlucnosti i istrajnosti. Mene je sramota, nadam se i vas.

n.n

pre 10 godina

Mislim da je ona heroj u srbiji jedini i pravi, i da je po hitnom postupku treba postaviti za ministra pravde posto ocigledno sadasnji ministar to ne radi kako treba, cak sta vise ne zna se bukvalno ni ko je....strasno je sta srbija dozivljava i skoro da ne reaguje na to....Brankice svaka ti cast, nadam se da uzivas sada sa bebom i da si negde gde nema opasnosti po tebe i tvoje najmilije.

Nemanja

pre 10 godina

Cudna je potreba komentarisati nesto.
Knjigu "Insajder, moja prica" kupio sam ovog jutra u pola 7. Neposredno pre toga sam saznao da ce danas biti objavljena. Cak je i moja prodavacica na trafici komentarisala moje ushicenje.
Trebalo mi je pet sati da je procitam, uz pauze da uhvatim vazduh i da shvatim da ovo sto citam nije fikcija, vec da se ovo stvarno nekome desavalo.
Prva misao koja mi je prosla kroz glavu kad sam procitao zadnju recenicu bila je "Luda zena...VREDNA DIVLJENJA!"
Dok sam citao neke delove, poput onog o Sretku Kalinicu, za kog je Brankica mislila da je bio ispred njene zgrade ili onog kad saznaje da je neko kupio snajper da je ubije, osecao sam toliku jezu, napetost, toliko sam se uneo u to, da sam se na zvuk automobila, koji je naglo zakocio u mojoj ulici, uplasio i srce je pocelo ubrzano da mi lupa. Onda sam shvatio da je to nista u odnosu na ono sto se Brankici desavalo.
Zahvalan sam joj sto je napisala ovu knjigu, sto je iznela gole cinjenice i sto me je navela da razmisljam drugacije. Sto me je navela da shvatim u kakvoj zemlji zivimo i koliko je potrebno da se stvari menjaju, iako znam da se to nece u skorije vreme desiti.
Hvala.
Preporucujem svima da kupe ovu knjigu, jer nam je svima potrebno treznjenje.
"Ova prica nema kraj, ali sve je ostalo zapisano i vise nista nece biti isto."

neko

pre 10 godina

admine, pa ovde kod vas neki imaju pravo da seju mrznju i fasizam - @BeliAndjeo (aka @Gradjanin - po stilu, stavovima, ocigledno ista osoba) i da vredjaju sve koji ne misle isto kao i on! cudno je da samo on ima prolaz iako su mu postovi ocigledno u neskladu sa vasim pravilima komentarisanja...
inace se radi o gej-trolu....

Oki

pre 10 godina

Svaka cast za Brankicu treba pobetiti taj strah i krenuti u akciju.
Pod dva milion afera sa po sto miliona nije afera nego pljacka, za mene licno veleizdaja svetska , da su sve te pare u budzetu zavrsile ne bih se svakodnevno provlacila tema penzioneri penzioneri i ziveli bi ko swica ima para i te kako iam da da nego drugi pljackaju dok mi gledamo beogradske hronike sa servisnim informacijama i dnevnik u pola 8 smesna i strasno a Djuraskovic uplatio sam sebi 8 milijardi dinara ej 8 milijardi dinara za kosenje trave od bgd-a do nis-aa u pitanju je auto put. ej bre gde vi zivite za tako zlim komentarima.

Žika Vračaruralac

pre 10 godina

@Insajder o Insajderu
Mnogo nas je koji razmišljamo poput vas. Nadam se da ćete istrajati do kraja i raskinktai ovu visokobudžetnu i ispaltivu foliražu,. Niti je istarživačko, nikako objektivno, a najmanje novinarstvo. selektivne teme, selektivne ličnosti, delektivna nepravda.

Tamara

pre 10 godina

Brankice,
cuva te drzava koju raskrinkavas...sigurna sam da shvatas sve i da si zato i progovorila.
Ne znam od kojeg si to materijala stvorena i kojim si to mlekom podojena, ali divim ti se, strahujem, verujem u tebe i molim se za tebe!
Izabrala si put kojim se redje ide, ali si licnim primerom motivisala mnoge koji nisu imali integritet kao ti.
Zelim ti slobodu i licno zadovoljstvo!
Budi srecna, ispunjena i svoja!

gabriel

pre 10 godina

power to the people nemam nista vise reci sve je receno pozdrav BRANKICI I AM WITH YOU BRANKICE NISI SAMA HVALA TI OD SRCA ZA SVE POZDRAV OD GABRIJELA SA ZVEZDARE HVALA :):):)

veseljko

pre 10 godina

Zena *Lav...Zena zvana *HRABROST!!Dok su pojedini komentari(kojekakvih *likova)stranacki obojeni,Brankica reseta sve...SVE iz SVIH politickih stranaka i vanstranackih lopova svih fela.Buni me "Apsolutna nezainteresovanost trenutnih politickih lidera(????)za sudbinu i buducnost "OPSTANKA"Brankice Stankovic"!!??Gledajuci unazad prosle emisije Insajdera svaki gradjenin ce zakljuciti sledece:"Dve trecine politicara i skoro SVI trenutni tzv*Tajkuni su direktno ili indirektno bili umesani..neki su jos ,u sve "VRSTE I PODVRSTE"kriminala u Srbiji"..Zemlji kriminala.Brankice ako Vam je za utehu"Imate veca m... od nas muskaraca.Idol ste moje porodice i moj licni!!Cuvajte je!!

name

pre 10 godina

@Insajder o insajderu. Molim vas da prestanete da jedete nekvalitetne droge. On njih se protrabunja. Izadjite na cist vazduh. Prosetajte,...po mogucstvu sto dalje od Srbije. A tebi Brankice svaka cast mnogi od nas bi bolju Srbiju al malo ko od nas na tome radi,da samo imamo bar pola tvoje hrabrosti...

ceda

pre 10 godina

I ja sam suzu pustio ... divim se hrabrosti ove zene, sve ove godine gledam insajder i nekako imam osecaj da dok gledam emisiju najblize sam istini, najmanje se osecam prevareno ... svaka vam cast i hvala sto tako dobro radite svoj posao, vi ste olicenje pravog novinara

Feliz

pre 10 godina

Puna podrska Brankici! Jedva cekam da ustanem ujutro i kupim knjigu. Verujem da ni ona nocas ne spava, jer ce se od danas njen zivot svakako promeniti. Divim se toj hrabroj zeni, koja je krenula u borbu sama protiv svih. Definitivno ova drzava ne zasluzuje takvu osobu.

neko iz publike

pre 10 godina

Najbolje su bile emisije koje su išle uživo...Bravo Brankice,bravo,puna podrška...Nadam se da će ih biti još...a koja je cena knjige i gde može da se kupi...ako neko ima informaciju...

legionar

pre 10 godina

(Insajder o Insajderu, 07. oktobar 2013) voljan sam da pogledan i tvoju emisiju kao i Brankicinu,ali da kazes kako se zoves i prezivas,da ti vidimo lice.Za mene je insajder polovicna emisija,dok ne.vidim pricu o DOS-u.

BeliAndjeo

pre 10 godina

@Ko su ovi debili koji lupaju minuse? UŽAS!!!(Del Boy, 7. oktobar 2013 21:39)To su upravo debili, sam si rekao. To je dno Srbije, koje cemo mi pismeni vaspitati, kad tad. Ima nas jos hrabrih kao Brankica. Ovu zemlju bih doveo u red za 6 meseci vlasti (uz mesec dana pripreme po svim nivoima), uz sve poluge vlasti naravno. Uveo bih diktaturu i dok se svet osvrne i pripreti da se tako ne resava problem, ja bih ga vec resio.Za tako nesto, morao bih da imam bar 5 iskrenih ljudi koji vole Srbiju, takvih saradnika koji se zovu i prezivaju Brankica Stankovic.Ne bi bilo streljanja, ali bi se zatvori zidali kao u EU stambeni i poslovni objekti.Nakon tih 6 meseci, kad neko sa strane pogleda Srbiju, shvatio bi da ovde zivi vredan i posten narod, castan, koji je u svojoj davnoj proslosti znao zasto je isao u ratove i sta je branio, a ne kao u zadnje vreme, da ratuje da bi punio dzepove stokama i da bi nakon tih ratova, tako osiromasen bio sluga tih istih svinja koje nas i danas jasu, umesto oni da rade za nas.Sto se mene tice, nemam problem ni sa jednim stranim drzavljaninom. Svi neprijatelji Srbije imaju srpske pasose. (Gradjanin, 07. oktobar 2013 22:46) I pre nego sto bi zapoceo svoju reformu dobio bi olovo u glavu. Da li stvarno mislis da svet tako funkcionise? Ili ces slusati starije (GER, USA) ili ces dobiti po guzi. Nazalost, tako je i Zoran razmisljao pa je zavrsio pre nego sto je bilo sta ucinio za Srbiju.

lavi

pre 10 godina

@insajder o insajderu, vrlo je lako dokazati da li si u pravu ili pricas gomilu gluposti: da li je iko od ljudi koje je insajder pominjao u emisijama dobio sudske procese protiv brankice stankovic?
ako je to sto je insajder izvestavao laz (a gazila je sve od DB-a preko LDP-a, DS-a miskovica, beka, DSS-a, SPS-a, patriJote, huligane...), mnogi bi se obogatili na sudu.
posto je insajder cist kao suza, ostaje ti da se suocis sa jos jednom istinom: ili si zao ili si glup. nema trece.

sasa jokic

pre 10 godina

Mnogi se pitaju i sta sad? NISTA draga gospodo jedno veliko nista. Sta smo uradili 06.Oktobra, jedan etiljavi legiJalista nas je preveo zedne preko vode, a to je bila istorijska sansa da se obracu amo sa zlom.
Sfa smo uradili 12.Marta, kada je ubijen najbolji u Srbiji jedini koji je imao resenje, opet nas je legijalista namagarcio.
Evo sada opet legijalista ima glav u ulogu sa njegovim tajkunima i Rusima. Oplja kali su nas do kosti, i opet nece bitk nista.
Vucic ne prestaje da prica o borbi protiv kriminala i korupcime, a to je ustcari maska za obracun sa DS-om. Da li je ikada pomenu Kostunicu i DSS? Nije, a oni su kicma svih najvecih pljacki, koje je Brankica detaljno istrazila i objavila! Ne sme Vucic da spomene Kostunicu ni Ruse.
Prema tome gospodo draga, ono sto ce se desiti, istanjice se i ono malo sto je preostalo, tu ne mislim na one lopove iz Tadicevog okruzenja, nego na veci deo DS-a, koji je evropski oorijentisan.
Samo malo pazljivine pratite sta radi apelacioni (mafijaski) sud u poslednjih nekoliko meseci, ponistava sve presude vezane za ljude iz 90-ih, ovde je na delu rehabilitacija 90-ih.
Brankici bi trbalo podici spomenik, ali takvi ljudi u Srbiji su na kraju samo lovina.

Gradjanin

pre 10 godina

@Rhyzm

Nemoj stavljati navodnike (koje si pri tom nepravilno postavio) na istinite reci, covece koji koristis kompjuter od skoro. Moj kucni ljubimac poznaje gramatiku i racunar bolje od tebe.
Zato sto se mekano sa vama odnosilo i sto ste zalivani u ovoj rupi, ova zena i svako ko vredi je progonjen.
Nemas ti razloga za osmeh. Jadan si ti. Nego sta nego cete biti vaspitani ili moramo da propadnemo. Mi nizbrdo necemo, bolje da vas vaspitavamo pa polako napred. Meni licno ste zabavni da postojite, jer ja uzivam kad imam kome da se smejem (i ne pisem to debilsko hahaha, ja ti se stvarno uzivo smejem), ali problem je sto Srbija ne moze da vas proguta. Losi ste po zdravlje nacije i buducnosti Srbije. Vi ste nas problem, nisu ni Rusi, ni Siptari niti bilo ko drugi.
Objavljujte gospodo sa B92. Dosta smo trpeli sljam u ovoj zemlji.
Cenzurisite otpad. Ne treba vam takva publika. Nemojte zbog viska posetilaca i zarada da ostanete bez prave publike. Imaju oni gde da idu da komentarisu. Necemo ih reklamirati. Gledajte da ne odemo sa ovog sajta mi. Mi mozemo i na stranim sajtovima citati vesti iz Srbije, za razliku od navedenih.
Ovo je nekad bio sajt gde su dolazili ljudi koji su isto mislili, sa smislom, ciljem, razumom. Sad vidimo da svi koji od skoro imaju komp ili pametan telefon dolaze i lupetaju. Botove stranacke i da ne spominjemo.
VRATITE SE SEBI B92.

Zzz...

pre 10 godina

ali strasna stvar je sto su sve politicke partije u ovome, ali bas sve... a vreme prolazi, mi i dalje cekamo da se nesto pokrene, osecaj potpune nemoci. bravo za insajder

MUKNAVI

pre 10 godina

A izvinte`,nemam knjigu pa nisam video,imal` i u njoj puno reklama..onako iznenada i na zaskok ko u emisiji Insajder o gasu od Rusije do Belih Dvora i g.Bajata preko "cerke" u N.Sadu do Marka i ekipe u Svajcarskoj,usitnjeno preko lok.uprava do moje mesne zajednice..fala im,u cevkama dremaju lisice koje maznjavaju kokosi jer jos nisu stigle do nivoa onih gore koji drmusaju drzavama....

Nada

pre 10 godina

Bravo Brankice ! Divim se tvojoj hrabrosti ! Knjigu ću siguro pročitati. Pitam se samo šta naš 'drčni' Vučić kaže na sve ono što je objavljeno u Insajdeu ?

srdacan pozdrav svima

pre 10 godina

(Gradjanin, 7. oktobar 2013 22:46)

dragi gradjanine necete ih vasipitati nikad
iz prostog razloga sto ih ima mnogo vise od vas i zato sto oni uspesno indoktriniraju priprostu vecinu biraca koja ih slavi vec 25 godina

ti sto lupaju minuse ovde i pokusavaju da relativizuju brankicin uspeh su isti oni koji na primer na raznim vestima o na primer ovoj najnovijoj emisiji insajdera hvalili ruse i prevaru, i ponavljaju jedne te iste lazi i obmane na koje se lozi gorepomenuta priprosta vecina a koje tim indoktrinatorima i njihovim mentorima donose ogromne zarade (na grbaci svih gradjana)

ovde je jednostavno vecina biraca zatucana i sta god vi radili i koliko god se trudili, i pametna manjina i ljudi kao brankica i ostali insajderovci -
- suprotnom lopovskom taboru je dovoljno da malo zagusla o kosovu i braci rusima i imace sigurne glasove maloumne vecine i nastavak svog biznisa na stetu svih gradjana (pa i obrazovane vecine)

to je sistem koji svakom mislecem i obrazovnom coveku deluje smesno i nestvarno - a u ovoj zemlji je to surova realnost gde imate obicne postene ljude koji su za ovih 25 godina drasticno osiromaseni i pokradeni - i klasu tih koji su predmet brojnih serijala insajdera koji su se u tom periodu obogatili na stetu onih prvih (koji su opet vecinom glasali za njih zaludjeni propagandom koja je pocela 1986. i ne prestaje ni dan danas)

Gradjanin

pre 10 godina

@Ko su ovi debili koji lupaju minuse? UŽAS!!!
(Del Boy, 7. oktobar 2013 21:39)

To su upravo debili, sam si rekao. To je dno Srbije, koje cemo mi pismeni vaspitati, kad tad. Ima nas jos hrabrih kao Brankica.

Ovu zemlju bih doveo u red za 6 meseci vlasti (uz mesec dana pripreme po svim nivoima), uz sve poluge vlasti naravno. Uveo bih diktaturu i dok se svet osvrne i pripreti da se tako ne resava problem, ja bih ga vec resio.

Za tako nesto, morao bih da imam bar 5 iskrenih ljudi koji vole Srbiju, takvih saradnika koji se zovu i prezivaju Brankica Stankovic.

Ne bi bilo streljanja, ali bi se zatvori zidali kao u EU stambeni i poslovni objekti.
Nakon tih 6 meseci, kad neko sa strane pogleda Srbiju, shvatio bi da ovde zivi vredan i posten narod, castan, koji je u svojoj davnoj proslosti znao zasto je isao u ratove i sta je branio, a ne kao u zadnje vreme, da ratuje da bi punio dzepove stokama i da bi nakon tih ratova, tako osiromasen bio sluga tih istih svinja koje nas i danas jasu, umesto oni da rade za nas.

Sto se mene tice, nemam problem ni sa jednim stranim drzavljaninom. Svi neprijatelji Srbije imaju srpske pasose.

CIA

pre 10 godina

Nas desetak entuzijasta trenutno traži podršku da napravi emisiju "Insajder o Insajderu", koja će do tančina razložiti i objasniti način pravljenja "Insajdera", spinovanje, uticaj na psihu prosečnog (degenerika) gledaoca koji prihvata za činjenicu sve što dolazi iz Insajdera'********************************* Finansira Palma
(Insajder o Insajderu, 7. oktobar 2013 20:19)

RB

pre 10 godina

U pocetku me je nervirala ali kasnije sam poceo da koj se divim . Svaka cast na mud..a !
Voleo bih da dobije jos bitku protiv mafije medju laznim navijacima .

baxon

pre 10 godina

I, sta sad,sta dalje. ovo bre ljudi boli,stiska,gusi.... Sta da uradimo da ove barabe i lopove pozatvaramo,istrebimo,oteramo,najurimo i uzmemo nazad sve sto imaju. Staaaa,recite vi meni! Skidam kapu Brankici,i nadam se da sav ovaj njen trud i zalaganje nece biti uzaludan,i da ce odgovorni ili njihova deca,ili deca njihove dece odgovarati,jer su na njihovu zalost,tako vaspitavani... Pozdrav za zdravi deo Srbije i celu ekipu Insajdera.

samo kažem

pre 10 godina

@insajder o insajderu Gospodja Vesna Radusinović 100% stoji iza ovog komentara. Pre neki dan je na Twitteru obećala Knjigu o Brankici i celoj ekipi Insajdera. Obzirom da je spisateljska karijera Radusinovićke poznata po glupim i besmislenim knjigama nije ni čudno što je ljubomorna kada se promovišu prave knjige velikih ljudi kao što je Brankica Stanković.

goran

pre 10 godina

insajder o insajderu
ha, samo sam čekao kada ću pročitati ovakav komentar. kako se pravi insajder, ko daje te informacije, muzika sa promenom tonaliteta, klasična teorija zavere kojima smo mi srbi tako skloni. Nemam ništa protiv, čak bih i voleo da neko ispita tačnost svih navoda ove emisije,a pogotovo navode iz serijala "patriotska pljačka", kao i navode iz ovog sada aktuelnog serijala između ostslog i zbog toga što bi se na taj način demistifiovala dva najveća srpska mita tj dve najveće srpske gluposti, Rusija i Kosovo. Zatvaranje oči pred od početka faličnim i sumnjivim poslom sa Rusjiom, kao i još čvršće zatvaranje očiju pred očiglednom pljačkom i bogaćenjem pojedinaca na Kosovu, preko grbače instinskih mučenika koji tamo žive, umesto da se jednom pragmatičnom i mudrom politikom zajsta nešto korisno uradi za te ljude. Ovako je pod izgovorom nepriznavanja Kosova omogućeno pojedinim grupama enormno bogaćenje i to nisu floskule to se vidi golim okom. Procenujem da će upravo problem oko Srbijagasa biti kamen razdora u aktuelnoj vladi, i koji će na kraju dovesti do izbora, jer ako je trećina ovoga iz Insajdera tačo a siguran sam da jeste, Bajatović prosto mora u zatvor, jer to što mu se ovde stavlja na teret je krivično delo, ali teško da bi bolje trebali da prođu i svi ostali potpisnici eneretskog (ne)sporazuma.
Bravo Brankice

Citadela

pre 10 godina

@Insajder o Insajderu,momcino manje gledaj Dinamo i ostale trik emisije.Slusaj samo sagovornike,ucesnike...Na kraju meni ne treba Insajder,ja,a verujem i ostali,vide da je nesto jako trulo u ovoj drzavi.Sta ti zastupas,za sta se ti zalazes,koga branis,da li od spletkarenja zivis,u mutnom lovis?Pojavi se u Insajderu,objasni,bez muzike i graficke obrade.

Sasa

pre 10 godina

Svaka čast Brankice! Šta reći o ovome, nego samo da si Brankice uzor i podsticaj poštenih naraštaja ove zemlje! Ovo je prikaz kako treba raditi svaki posao. Hvala.

vanja

pre 10 godina

@insajder o insajderu. Volio bih znati cime se bavis? Po komentaru bih rekao da si u MUP-u ili si portparol sps-a? Ako sam promasio onda si slucaj za ispitivanje i policijsko i zdravstveno! Ako nisi direktno povezan sa mahinacijama koje razotkriva Brankica Stankovic trebao bi da se ponosis njome kao sto se ponosi svaki posteni pojedinac u zemlji Srbiji.

malisa

pre 10 godina

@Insajder o Insajderu

a sto se ne pozabavite kurirom ili infromerom na isti način? baš vam insajder sa sve muzikom smeta? patetično.

Perica

pre 10 godina

Kad ce da istrazi policiju?Tu ima materijala kolko hoces.Spregu policije i lokalnih mocnika,lazno podmetanje dokaza,otimanje tudje imovine...

Insajder o Insajderu

pre 10 godina

Nas desetak entuzijasta trenutno traži podršku da napravi emisiju "Insajder o Insajderu", koja će do tančina razložiti i objasniti način pravljenja "Insajdera", spinovanje, uticaj na psihu prosečnog (degenerika) gledaoca koji prihvata za činjenicu sve što dolazi iz Insajdera, pre svega muzika u pozadini emisije koja menja tonalitete u zavisnosti od informacije koja se pokušava proturiti gledaocu kao neupitno tačna, kao i grafičko zaokruživanje delova teksta ili naslova iz dokumenata koji se vizuelno prezentuju gledaocu (ovci). U emisiji će biti prezentovan potpuno lažni događaj (neka izmišljena afera, korupcija..) a gledaoci će se naterati da poveruju u isto, što će im na kraju biti otkriveno da je samo eksperiment te će uvideti kako su izmanipulisani i da svaka priča može da se prikaže na više načina u zavisnosti od cilja nalogodavca. Rukovodstvo b92 veoma dobro zna čije interese zastupa, dok su većina novinara samo "korisni idioti", koji zaista veruju u nezavisno novinarstvo.(naravno od objave komentara ništa, ali bar ti moderatoru pročitaj i nemoj misliti da će vam baš sve proći, polako)

Grunf

pre 10 godina

Šta čovek da ti kaže nego da imaš srce i ptlju veću od Himalaja.Kako god dolazila do tih podataka došla si i najvažnije objavila.Sinoć posle emisije sam se pitao zaista kako se osećaš da radiš nešto za opštu korist i desi te se sve to što ti se desilo.Da niko ni prstom ne makne.Onaj naš predsednik je delio odlikovanje Službenom glasniku,kome god je stigao.Predsedniče imaš ti kndidata za orden ne jedan nego da nema gde na jeleče da ih sve poredja.Svaka ti čast.Jedva čekam da pročitam knjigu.

svi mu to dugujemo!!!

pre 10 godina

Imam jedno pitanje za Insajdera, posto su dokazali da se ne povijaju i ne poklecu ni pred cim: posto imamo glibavu drzavu, zasto vi ne pokusate da rasvetlite pozadinu ubistva Djindjica, posto vlastima ocigledno ne pada na pamet da to uradi jer su onda mnogi zglajzali!!!???

Grunf

pre 10 godina

Šta čovek da ti kaže nego da imaš srce i ptlju veću od Himalaja.Kako god dolazila do tih podataka došla si i najvažnije objavila.Sinoć posle emisije sam se pitao zaista kako se osećaš da radiš nešto za opštu korist i desi te se sve to što ti se desilo.Da niko ni prstom ne makne.Onaj naš predsednik je delio odlikovanje Službenom glasniku,kome god je stigao.Predsedniče imaš ti kndidata za orden ne jedan nego da nema gde na jeleče da ih sve poredja.Svaka ti čast.Jedva čekam da pročitam knjigu.

Dragan

pre 10 godina

Jel vi zivite na nekoj drugoj planeti????Zar se ne susrecete svakodnevno sa 90% sadrzaja insajdera???Xar je potrebno da neko napise knjigu,koju uzgred vecina procitati nece,da reagujete(mo).Ovo je surova stvarnost i ako ima neko od prisutnih da ne bi bio posrednik pri ovakvom poslu,ja da mo kazem;lazes sam sebe.

Eu

pre 10 godina

Brankica nije samo jako pametna i inteligentna zena,ona je i veoma hrabra,
a kao sto vidimo i veoma lepa mlada zena,dakle kompletna licnost!
Mozemo da joj se svi mi koji volimo istinu i pravdu samo divimo. Bravo!

neša

pre 10 godina

uz veliku hrabrost i žrtvu nam javno objavljuje ko nas već dvadeset godina pljačka i laže i vreme je za istinu i za odgovor države ....brankice hvala ti!

Blaza

pre 10 godina

Brankice svaka ti cast.Da su svi ovako hrabri i posteni u nasoj zemlji gde bi nam bio kraj.Znao sam da zivimo u lopovskoj,mafijaskoj i korumpiranoj drzavi al ovo je neverovatno.Brankice hvala ti sto si nam jos vise otvorila oci da vidimo gde mi zivimo.Zavidim svim ljudima koji rade sa tobom raditi sa tobom je cast.

Swedenonline

pre 10 godina

Lepo da se jave Dacic i Vucic i da dodele orden casti ovoj gospodjici. I potom da se saznaju sva imena i u corku sa njima, umesto gubiti politicko vreme na izgubljeno kosovo bolje se pobrinuti o izgubljenom budzetu i malverzacijama u ovoj tako reci drzavici. Pozdrav
(PECANAC, 07. oktobar 2013 18:38). a sta ako su i oni u knjizi? :s

PECANAC

pre 10 godina

Lepo da se jave Dacic i Vucic i da dodele orden casti ovoj gospodjici. I potom da se saznaju sva imena i u corku sa njima, umesto gubiti politicko vreme na izgubljeno kosovo bolje se pobrinuti o izgubljenom budzetu i malverzacijama u ovoj tako reci drzavici. Pozdrav

građanin

pre 10 godina

Želim Vam da prodate knjigu u 500.000 primeraka i da odete u neku lepšu i sigurniju zemlju zaslužili ste to a mi ćemo morati nešto i sami da uradimo ako mislimo da živimo normalno.Hvala na svemu.

Sarajlija

pre 10 godina

Neko je vec pitao kako se knjiga moze naruciti iz inostranstva a evo i mene isto zanima..?? koliko kosta u €urima plus postarina za Italiju? hvala unaprijed ... i naravno sva podrska vasoj Brankici!!

Objektivan

pre 10 godina

Mada sam licno bio zrtva neobjektivnog i neprofesionalnog,politicki motivisanog izvestavanja B92,moram odati priznanje ovoj medijskoj kuci na vemu dobrom sto je uradila. Brankici Stankovic,i celoj ekipi Insajdera svaka cast na svakoj epizodi svakog serijala,puna podrska i sve najbolje! Nadam se da je ovo drustvo dovoljno sposobno i zrelo da sacuva ovakve ljude od onih koji unistavaju nasu Srbiju.

veseljko

pre 10 godina

Ako Vam je za utehu:"Vi Brankice ste nas heroj"!Bravo!!Nazalost slobodno istrazivacko novinarstvo Vas je osudilo na dozivotnu robiju.Citajuci komentare od raznoraznih likova koji se ovde predstavljaju kao demokratski nastrojene...Koji bi da ruse i crveno/crnu..Ali ne i Plavo/zutu i sve ostale koalicije neka bude za nauk:"Brankica se Insajderom ne bavi od juce ili prosle godine itd...Brankica se i za vreme Milosevica i raznoraznih bitangi na vlasti bavila kriminalom onim *elitnim..Zato i jeste pod "Strazom",na nasu zalost.Brankice to si sto si..mi te podrzavamo bar moja porodica i ja!!!

Tralala

pre 10 godina

Imena pa da ih narod dovede pred sud! Dacisu sta je ovo? Kao sve je ok ali ono i dalje imamo osobe kojima se preti a koji su deo javnog domena! Dokle! Ako se ove stvari ne rese, znajte za koga ne treba glasati!

nikad robom, nikad bot

pre 10 godina

Zbog tebe mora pasti ova crveno-crna kuga. Udbasi i njihovi sinovi su ti koji nam kroje ovako los zivot, njima je lepo, kao KGB u Rusiji. Znaj, hrabra Brankice da je ovo igra drzave, znaju oni da su oni ti koji zele tebe da uniste, njihovi su tajkuni, udbasi, navijaci, partije. Nismo mi za nista, ova zemlja je osudjena sa ovim udbasima da nestane.

najmanje sto mogu

pre 10 godina

Puna podrska ovoj zeni koja, nazalost, ima jos puno posla pred sobom. To bi trebao biti posao policije, vlade, sudstva, ali pao je na nju... i bas zato, puna podrska!

Katarina

pre 10 godina

Umesto da potencijalne ubice budu lisene slobode, slobode je lisena Barankica. Da Insajder nije nastavio sa radom i da Brankica nije napisala ono o cemu je trebalo da cuti, bila bi to pobeda mafijaske drzave!

sava

pre 10 godina

mogu reci bravo za hrabrost....mada mislim da ste uzalud zrtvovali svoj zivot, svako ko je i malo pametan vidi da je drzava otisla u debeli ofsajd i da treba predati utakmicu i poceti od nule. ipak lepo je znati da neko jos uvek nesto pokusava a knjigu cu procitati sigurno

Miro

pre 10 godina

"Insajder" je mnogo toga pokrenuo. Hajde da vidimo šta je sa ekologijom. Uništavanje posebo Stare Planine, ilegalna gradnja žičara, davanje hotela strancima, uništenje tresetišta, izvora vode, endemita koje je otkrio Pančić. Tu je zlatan rudnik svega i svaćega.O ovom uništenju svojevremeno obaveštena i EU.

Šareniš-iš

pre 10 godina

Bravo za hrabru Brankicu. Bravo za celu ekipu Insajdera.. Brankice želim Vam još puno dobrih serijala i da budete živi i zdravi 1000 god.

Zkr

pre 10 godina

Meni je i pored šokantnih činjenica koje smo juče čuli u emisiji i dalje najjezivije ono što je izgovorila Smajlovićka u Utisku nedelje.

Užas, koji je u rangu sa izjavom sadašnjeg preCednika na mitingu pred ubistvo Zorana Đinđića.

malo ti pretim malo te jurim malo te cuvam,sve po malo

pre 10 godina

Daju ti zastitu vise da bi pratili te sta radis i gde se kreces a ne zbog toga sto mare dal ce neko da te ubije.Takozvanom zastitom u tvom interesu te izoluju i naprave ti zivot patnjom jer sta mozes kad je uvek uz tebe neko,i poslovno i privatno.Eto dobro pitanje za svemoguce recidive na vlasti,kako je moguce da prete nekome godinama i da drzava nema drugog resenja,ko da se ne zna ko joj preti.

Aleksandar

pre 10 godina

U kom udbaskom podzemlju mi zivimo!? Koju bednu vlast imamo!?
Koje zaloso i bez karakterno sudstvo imamo!?
Kakve komuisticke zakone jos uvek imamo!?
Koji bedan Ustav imamo!?
To je sve zhvaljuuci nesposobnim sitnm dusama koji su Predsenici i Premijeri u zadnjh 25 godna, sa izuzetkom gospodina Djindjica, koga su ti bednici uklonili na najsuroviji nacin!
Zalosno, ali tako je!
Hvala Brankice na "Insajderu"! Divim se tvojoj hrabrosti.I ja se nadam da cemo jednoga dana oterati ovu bagru sa vlasti, nauciti narod kulturi i covecnsti i ziveti civilizovano kao moja deca u Svedskoj i Nemackoj!

c i t i z e n

pre 10 godina

Umesto komentara pitanje i molba: Kako naruciti knjigu iz inostranstva? Molio bih za dopunu clanka podacima o mogucnosti takve porudzbine. Unapred hvala.

Katarina

pre 10 godina

Umesto da potencijalne ubice budu lisene slobode, slobode je lisena Barankica. Da Insajder nije nastavio sa radom i da Brankica nije napisala ono o cemu je trebalo da cuti, bila bi to pobeda mafijaske drzave!

Šareniš-iš

pre 10 godina

Bravo za hrabru Brankicu. Bravo za celu ekipu Insajdera.. Brankice želim Vam još puno dobrih serijala i da budete živi i zdravi 1000 god.

Aleksandar

pre 10 godina

U kom udbaskom podzemlju mi zivimo!? Koju bednu vlast imamo!?
Koje zaloso i bez karakterno sudstvo imamo!?
Kakve komuisticke zakone jos uvek imamo!?
Koji bedan Ustav imamo!?
To je sve zhvaljuuci nesposobnim sitnm dusama koji su Predsenici i Premijeri u zadnjh 25 godna, sa izuzetkom gospodina Djindjica, koga su ti bednici uklonili na najsuroviji nacin!
Zalosno, ali tako je!
Hvala Brankice na "Insajderu"! Divim se tvojoj hrabrosti.I ja se nadam da cemo jednoga dana oterati ovu bagru sa vlasti, nauciti narod kulturi i covecnsti i ziveti civilizovano kao moja deca u Svedskoj i Nemackoj!

malo ti pretim malo te jurim malo te cuvam,sve po malo

pre 10 godina

Daju ti zastitu vise da bi pratili te sta radis i gde se kreces a ne zbog toga sto mare dal ce neko da te ubije.Takozvanom zastitom u tvom interesu te izoluju i naprave ti zivot patnjom jer sta mozes kad je uvek uz tebe neko,i poslovno i privatno.Eto dobro pitanje za svemoguce recidive na vlasti,kako je moguce da prete nekome godinama i da drzava nema drugog resenja,ko da se ne zna ko joj preti.

sava

pre 10 godina

mogu reci bravo za hrabrost....mada mislim da ste uzalud zrtvovali svoj zivot, svako ko je i malo pametan vidi da je drzava otisla u debeli ofsajd i da treba predati utakmicu i poceti od nule. ipak lepo je znati da neko jos uvek nesto pokusava a knjigu cu procitati sigurno

nikad robom, nikad bot

pre 10 godina

Zbog tebe mora pasti ova crveno-crna kuga. Udbasi i njihovi sinovi su ti koji nam kroje ovako los zivot, njima je lepo, kao KGB u Rusiji. Znaj, hrabra Brankice da je ovo igra drzave, znaju oni da su oni ti koji zele tebe da uniste, njihovi su tajkuni, udbasi, navijaci, partije. Nismo mi za nista, ova zemlja je osudjena sa ovim udbasima da nestane.

Miro

pre 10 godina

"Insajder" je mnogo toga pokrenuo. Hajde da vidimo šta je sa ekologijom. Uništavanje posebo Stare Planine, ilegalna gradnja žičara, davanje hotela strancima, uništenje tresetišta, izvora vode, endemita koje je otkrio Pančić. Tu je zlatan rudnik svega i svaćega.O ovom uništenju svojevremeno obaveštena i EU.

Zkr

pre 10 godina

Meni je i pored šokantnih činjenica koje smo juče čuli u emisiji i dalje najjezivije ono što je izgovorila Smajlovićka u Utisku nedelje.

Užas, koji je u rangu sa izjavom sadašnjeg preCednika na mitingu pred ubistvo Zorana Đinđića.

c i t i z e n

pre 10 godina

Umesto komentara pitanje i molba: Kako naruciti knjigu iz inostranstva? Molio bih za dopunu clanka podacima o mogucnosti takve porudzbine. Unapred hvala.

građanin

pre 10 godina

Želim Vam da prodate knjigu u 500.000 primeraka i da odete u neku lepšu i sigurniju zemlju zaslužili ste to a mi ćemo morati nešto i sami da uradimo ako mislimo da živimo normalno.Hvala na svemu.

Objektivan

pre 10 godina

Mada sam licno bio zrtva neobjektivnog i neprofesionalnog,politicki motivisanog izvestavanja B92,moram odati priznanje ovoj medijskoj kuci na vemu dobrom sto je uradila. Brankici Stankovic,i celoj ekipi Insajdera svaka cast na svakoj epizodi svakog serijala,puna podrska i sve najbolje! Nadam se da je ovo drustvo dovoljno sposobno i zrelo da sacuva ovakve ljude od onih koji unistavaju nasu Srbiju.

najmanje sto mogu

pre 10 godina

Puna podrska ovoj zeni koja, nazalost, ima jos puno posla pred sobom. To bi trebao biti posao policije, vlade, sudstva, ali pao je na nju... i bas zato, puna podrska!

Tralala

pre 10 godina

Imena pa da ih narod dovede pred sud! Dacisu sta je ovo? Kao sve je ok ali ono i dalje imamo osobe kojima se preti a koji su deo javnog domena! Dokle! Ako se ove stvari ne rese, znajte za koga ne treba glasati!

veseljko

pre 10 godina

Ako Vam je za utehu:"Vi Brankice ste nas heroj"!Bravo!!Nazalost slobodno istrazivacko novinarstvo Vas je osudilo na dozivotnu robiju.Citajuci komentare od raznoraznih likova koji se ovde predstavljaju kao demokratski nastrojene...Koji bi da ruse i crveno/crnu..Ali ne i Plavo/zutu i sve ostale koalicije neka bude za nauk:"Brankica se Insajderom ne bavi od juce ili prosle godine itd...Brankica se i za vreme Milosevica i raznoraznih bitangi na vlasti bavila kriminalom onim *elitnim..Zato i jeste pod "Strazom",na nasu zalost.Brankice to si sto si..mi te podrzavamo bar moja porodica i ja!!!

Insajder o Insajderu

pre 10 godina

Nas desetak entuzijasta trenutno traži podršku da napravi emisiju "Insajder o Insajderu", koja će do tančina razložiti i objasniti način pravljenja "Insajdera", spinovanje, uticaj na psihu prosečnog (degenerika) gledaoca koji prihvata za činjenicu sve što dolazi iz Insajdera, pre svega muzika u pozadini emisije koja menja tonalitete u zavisnosti od informacije koja se pokušava proturiti gledaocu kao neupitno tačna, kao i grafičko zaokruživanje delova teksta ili naslova iz dokumenata koji se vizuelno prezentuju gledaocu (ovci). U emisiji će biti prezentovan potpuno lažni događaj (neka izmišljena afera, korupcija..) a gledaoci će se naterati da poveruju u isto, što će im na kraju biti otkriveno da je samo eksperiment te će uvideti kako su izmanipulisani i da svaka priča može da se prikaže na više načina u zavisnosti od cilja nalogodavca. Rukovodstvo b92 veoma dobro zna čije interese zastupa, dok su većina novinara samo "korisni idioti", koji zaista veruju u nezavisno novinarstvo.(naravno od objave komentara ništa, ali bar ti moderatoru pročitaj i nemoj misliti da će vam baš sve proći, polako)

vanja

pre 10 godina

@insajder o insajderu. Volio bih znati cime se bavis? Po komentaru bih rekao da si u MUP-u ili si portparol sps-a? Ako sam promasio onda si slucaj za ispitivanje i policijsko i zdravstveno! Ako nisi direktno povezan sa mahinacijama koje razotkriva Brankica Stankovic trebao bi da se ponosis njome kao sto se ponosi svaki posteni pojedinac u zemlji Srbiji.

Gradjanin

pre 10 godina

@Ko su ovi debili koji lupaju minuse? UŽAS!!!
(Del Boy, 7. oktobar 2013 21:39)

To su upravo debili, sam si rekao. To je dno Srbije, koje cemo mi pismeni vaspitati, kad tad. Ima nas jos hrabrih kao Brankica.

Ovu zemlju bih doveo u red za 6 meseci vlasti (uz mesec dana pripreme po svim nivoima), uz sve poluge vlasti naravno. Uveo bih diktaturu i dok se svet osvrne i pripreti da se tako ne resava problem, ja bih ga vec resio.

Za tako nesto, morao bih da imam bar 5 iskrenih ljudi koji vole Srbiju, takvih saradnika koji se zovu i prezivaju Brankica Stankovic.

Ne bi bilo streljanja, ali bi se zatvori zidali kao u EU stambeni i poslovni objekti.
Nakon tih 6 meseci, kad neko sa strane pogleda Srbiju, shvatio bi da ovde zivi vredan i posten narod, castan, koji je u svojoj davnoj proslosti znao zasto je isao u ratove i sta je branio, a ne kao u zadnje vreme, da ratuje da bi punio dzepove stokama i da bi nakon tih ratova, tako osiromasen bio sluga tih istih svinja koje nas i danas jasu, umesto oni da rade za nas.

Sto se mene tice, nemam problem ni sa jednim stranim drzavljaninom. Svi neprijatelji Srbije imaju srpske pasose.

Swedenonline

pre 10 godina

Lepo da se jave Dacic i Vucic i da dodele orden casti ovoj gospodjici. I potom da se saznaju sva imena i u corku sa njima, umesto gubiti politicko vreme na izgubljeno kosovo bolje se pobrinuti o izgubljenom budzetu i malverzacijama u ovoj tako reci drzavici. Pozdrav
(PECANAC, 07. oktobar 2013 18:38). a sta ako su i oni u knjizi? :s

svi mu to dugujemo!!!

pre 10 godina

Imam jedno pitanje za Insajdera, posto su dokazali da se ne povijaju i ne poklecu ni pred cim: posto imamo glibavu drzavu, zasto vi ne pokusate da rasvetlite pozadinu ubistva Djindjica, posto vlastima ocigledno ne pada na pamet da to uradi jer su onda mnogi zglajzali!!!???

Eu

pre 10 godina

Brankica nije samo jako pametna i inteligentna zena,ona je i veoma hrabra,
a kao sto vidimo i veoma lepa mlada zena,dakle kompletna licnost!
Mozemo da joj se svi mi koji volimo istinu i pravdu samo divimo. Bravo!

Blaza

pre 10 godina

Brankice svaka ti cast.Da su svi ovako hrabri i posteni u nasoj zemlji gde bi nam bio kraj.Znao sam da zivimo u lopovskoj,mafijaskoj i korumpiranoj drzavi al ovo je neverovatno.Brankice hvala ti sto si nam jos vise otvorila oci da vidimo gde mi zivimo.Zavidim svim ljudima koji rade sa tobom raditi sa tobom je cast.

malisa

pre 10 godina

@Insajder o Insajderu

a sto se ne pozabavite kurirom ili infromerom na isti način? baš vam insajder sa sve muzikom smeta? patetično.

Grunf

pre 10 godina

Šta čovek da ti kaže nego da imaš srce i ptlju veću od Himalaja.Kako god dolazila do tih podataka došla si i najvažnije objavila.Sinoć posle emisije sam se pitao zaista kako se osećaš da radiš nešto za opštu korist i desi te se sve to što ti se desilo.Da niko ni prstom ne makne.Onaj naš predsednik je delio odlikovanje Službenom glasniku,kome god je stigao.Predsedniče imaš ti kndidata za orden ne jedan nego da nema gde na jeleče da ih sve poredja.Svaka ti čast.Jedva čekam da pročitam knjigu.

srdacan pozdrav svima

pre 10 godina

(Gradjanin, 7. oktobar 2013 22:46)

dragi gradjanine necete ih vasipitati nikad
iz prostog razloga sto ih ima mnogo vise od vas i zato sto oni uspesno indoktriniraju priprostu vecinu biraca koja ih slavi vec 25 godina

ti sto lupaju minuse ovde i pokusavaju da relativizuju brankicin uspeh su isti oni koji na primer na raznim vestima o na primer ovoj najnovijoj emisiji insajdera hvalili ruse i prevaru, i ponavljaju jedne te iste lazi i obmane na koje se lozi gorepomenuta priprosta vecina a koje tim indoktrinatorima i njihovim mentorima donose ogromne zarade (na grbaci svih gradjana)

ovde je jednostavno vecina biraca zatucana i sta god vi radili i koliko god se trudili, i pametna manjina i ljudi kao brankica i ostali insajderovci -
- suprotnom lopovskom taboru je dovoljno da malo zagusla o kosovu i braci rusima i imace sigurne glasove maloumne vecine i nastavak svog biznisa na stetu svih gradjana (pa i obrazovane vecine)

to je sistem koji svakom mislecem i obrazovnom coveku deluje smesno i nestvarno - a u ovoj zemlji je to surova realnost gde imate obicne postene ljude koji su za ovih 25 godina drasticno osiromaseni i pokradeni - i klasu tih koji su predmet brojnih serijala insajdera koji su se u tom periodu obogatili na stetu onih prvih (koji su opet vecinom glasali za njih zaludjeni propagandom koja je pocela 1986. i ne prestaje ni dan danas)

goran

pre 10 godina

insajder o insajderu
ha, samo sam čekao kada ću pročitati ovakav komentar. kako se pravi insajder, ko daje te informacije, muzika sa promenom tonaliteta, klasična teorija zavere kojima smo mi srbi tako skloni. Nemam ništa protiv, čak bih i voleo da neko ispita tačnost svih navoda ove emisije,a pogotovo navode iz serijala "patriotska pljačka", kao i navode iz ovog sada aktuelnog serijala između ostslog i zbog toga što bi se na taj način demistifiovala dva najveća srpska mita tj dve najveće srpske gluposti, Rusija i Kosovo. Zatvaranje oči pred od početka faličnim i sumnjivim poslom sa Rusjiom, kao i još čvršće zatvaranje očiju pred očiglednom pljačkom i bogaćenjem pojedinaca na Kosovu, preko grbače instinskih mučenika koji tamo žive, umesto da se jednom pragmatičnom i mudrom politikom zajsta nešto korisno uradi za te ljude. Ovako je pod izgovorom nepriznavanja Kosova omogućeno pojedinim grupama enormno bogaćenje i to nisu floskule to se vidi golim okom. Procenujem da će upravo problem oko Srbijagasa biti kamen razdora u aktuelnoj vladi, i koji će na kraju dovesti do izbora, jer ako je trećina ovoga iz Insajdera tačo a siguran sam da jeste, Bajatović prosto mora u zatvor, jer to što mu se ovde stavlja na teret je krivično delo, ali teško da bi bolje trebali da prođu i svi ostali potpisnici eneretskog (ne)sporazuma.
Bravo Brankice

Zzz...

pre 10 godina

ali strasna stvar je sto su sve politicke partije u ovome, ali bas sve... a vreme prolazi, mi i dalje cekamo da se nesto pokrene, osecaj potpune nemoci. bravo za insajder

baxon

pre 10 godina

I, sta sad,sta dalje. ovo bre ljudi boli,stiska,gusi.... Sta da uradimo da ove barabe i lopove pozatvaramo,istrebimo,oteramo,najurimo i uzmemo nazad sve sto imaju. Staaaa,recite vi meni! Skidam kapu Brankici,i nadam se da sav ovaj njen trud i zalaganje nece biti uzaludan,i da ce odgovorni ili njihova deca,ili deca njihove dece odgovarati,jer su na njihovu zalost,tako vaspitavani... Pozdrav za zdravi deo Srbije i celu ekipu Insajdera.

Perica

pre 10 godina

Kad ce da istrazi policiju?Tu ima materijala kolko hoces.Spregu policije i lokalnih mocnika,lazno podmetanje dokaza,otimanje tudje imovine...

Gradjanin

pre 10 godina

@Rhyzm

Nemoj stavljati navodnike (koje si pri tom nepravilno postavio) na istinite reci, covece koji koristis kompjuter od skoro. Moj kucni ljubimac poznaje gramatiku i racunar bolje od tebe.
Zato sto se mekano sa vama odnosilo i sto ste zalivani u ovoj rupi, ova zena i svako ko vredi je progonjen.
Nemas ti razloga za osmeh. Jadan si ti. Nego sta nego cete biti vaspitani ili moramo da propadnemo. Mi nizbrdo necemo, bolje da vas vaspitavamo pa polako napred. Meni licno ste zabavni da postojite, jer ja uzivam kad imam kome da se smejem (i ne pisem to debilsko hahaha, ja ti se stvarno uzivo smejem), ali problem je sto Srbija ne moze da vas proguta. Losi ste po zdravlje nacije i buducnosti Srbije. Vi ste nas problem, nisu ni Rusi, ni Siptari niti bilo ko drugi.
Objavljujte gospodo sa B92. Dosta smo trpeli sljam u ovoj zemlji.
Cenzurisite otpad. Ne treba vam takva publika. Nemojte zbog viska posetilaca i zarada da ostanete bez prave publike. Imaju oni gde da idu da komentarisu. Necemo ih reklamirati. Gledajte da ne odemo sa ovog sajta mi. Mi mozemo i na stranim sajtovima citati vesti iz Srbije, za razliku od navedenih.
Ovo je nekad bio sajt gde su dolazili ljudi koji su isto mislili, sa smislom, ciljem, razumom. Sad vidimo da svi koji od skoro imaju komp ili pametan telefon dolaze i lupetaju. Botove stranacke i da ne spominjemo.
VRATITE SE SEBI B92.

Sasa

pre 10 godina

Svaka čast Brankice! Šta reći o ovome, nego samo da si Brankice uzor i podsticaj poštenih naraštaja ove zemlje! Ovo je prikaz kako treba raditi svaki posao. Hvala.

samo kažem

pre 10 godina

@insajder o insajderu Gospodja Vesna Radusinović 100% stoji iza ovog komentara. Pre neki dan je na Twitteru obećala Knjigu o Brankici i celoj ekipi Insajdera. Obzirom da je spisateljska karijera Radusinovićke poznata po glupim i besmislenim knjigama nije ni čudno što je ljubomorna kada se promovišu prave knjige velikih ljudi kao što je Brankica Stanković.

PECANAC

pre 10 godina

Lepo da se jave Dacic i Vucic i da dodele orden casti ovoj gospodjici. I potom da se saznaju sva imena i u corku sa njima, umesto gubiti politicko vreme na izgubljeno kosovo bolje se pobrinuti o izgubljenom budzetu i malverzacijama u ovoj tako reci drzavici. Pozdrav

RB

pre 10 godina

U pocetku me je nervirala ali kasnije sam poceo da koj se divim . Svaka cast na mud..a !
Voleo bih da dobije jos bitku protiv mafije medju laznim navijacima .

Sarajlija

pre 10 godina

Neko je vec pitao kako se knjiga moze naruciti iz inostranstva a evo i mene isto zanima..?? koliko kosta u €urima plus postarina za Italiju? hvala unaprijed ... i naravno sva podrska vasoj Brankici!!

Dragan

pre 10 godina

Jel vi zivite na nekoj drugoj planeti????Zar se ne susrecete svakodnevno sa 90% sadrzaja insajdera???Xar je potrebno da neko napise knjigu,koju uzgred vecina procitati nece,da reagujete(mo).Ovo je surova stvarnost i ako ima neko od prisutnih da ne bi bio posrednik pri ovakvom poslu,ja da mo kazem;lazes sam sebe.

name

pre 10 godina

@Insajder o insajderu. Molim vas da prestanete da jedete nekvalitetne droge. On njih se protrabunja. Izadjite na cist vazduh. Prosetajte,...po mogucstvu sto dalje od Srbije. A tebi Brankice svaka cast mnogi od nas bi bolju Srbiju al malo ko od nas na tome radi,da samo imamo bar pola tvoje hrabrosti...

Citadela

pre 10 godina

@Insajder o Insajderu,momcino manje gledaj Dinamo i ostale trik emisije.Slusaj samo sagovornike,ucesnike...Na kraju meni ne treba Insajder,ja,a verujem i ostali,vide da je nesto jako trulo u ovoj drzavi.Sta ti zastupas,za sta se ti zalazes,koga branis,da li od spletkarenja zivis,u mutnom lovis?Pojavi se u Insajderu,objasni,bez muzike i graficke obrade.

Nada

pre 10 godina

Bravo Brankice ! Divim se tvojoj hrabrosti ! Knjigu ću siguro pročitati. Pitam se samo šta naš 'drčni' Vučić kaže na sve ono što je objavljeno u Insajdeu ?

neša

pre 10 godina

uz veliku hrabrost i žrtvu nam javno objavljuje ko nas već dvadeset godina pljačka i laže i vreme je za istinu i za odgovor države ....brankice hvala ti!

CIA

pre 10 godina

Nas desetak entuzijasta trenutno traži podršku da napravi emisiju "Insajder o Insajderu", koja će do tančina razložiti i objasniti način pravljenja "Insajdera", spinovanje, uticaj na psihu prosečnog (degenerika) gledaoca koji prihvata za činjenicu sve što dolazi iz Insajdera'********************************* Finansira Palma
(Insajder o Insajderu, 7. oktobar 2013 20:19)

veseljko

pre 10 godina

Zena *Lav...Zena zvana *HRABROST!!Dok su pojedini komentari(kojekakvih *likova)stranacki obojeni,Brankica reseta sve...SVE iz SVIH politickih stranaka i vanstranackih lopova svih fela.Buni me "Apsolutna nezainteresovanost trenutnih politickih lidera(????)za sudbinu i buducnost "OPSTANKA"Brankice Stankovic"!!??Gledajuci unazad prosle emisije Insajdera svaki gradjenin ce zakljuciti sledece:"Dve trecine politicara i skoro SVI trenutni tzv*Tajkuni su direktno ili indirektno bili umesani..neki su jos ,u sve "VRSTE I PODVRSTE"kriminala u Srbiji"..Zemlji kriminala.Brankice ako Vam je za utehu"Imate veca m... od nas muskaraca.Idol ste moje porodice i moj licni!!Cuvajte je!!

Grunf

pre 10 godina

Šta čovek da ti kaže nego da imaš srce i ptlju veću od Himalaja.Kako god dolazila do tih podataka došla si i najvažnije objavila.Sinoć posle emisije sam se pitao zaista kako se osećaš da radiš nešto za opštu korist i desi te se sve to što ti se desilo.Da niko ni prstom ne makne.Onaj naš predsednik je delio odlikovanje Službenom glasniku,kome god je stigao.Predsedniče imaš ti kndidata za orden ne jedan nego da nema gde na jeleče da ih sve poredja.Svaka ti čast.Jedva čekam da pročitam knjigu.

lavi

pre 10 godina

@insajder o insajderu, vrlo je lako dokazati da li si u pravu ili pricas gomilu gluposti: da li je iko od ljudi koje je insajder pominjao u emisijama dobio sudske procese protiv brankice stankovic?
ako je to sto je insajder izvestavao laz (a gazila je sve od DB-a preko LDP-a, DS-a miskovica, beka, DSS-a, SPS-a, patriJote, huligane...), mnogi bi se obogatili na sudu.
posto je insajder cist kao suza, ostaje ti da se suocis sa jos jednom istinom: ili si zao ili si glup. nema trece.

ceda

pre 10 godina

I ja sam suzu pustio ... divim se hrabrosti ove zene, sve ove godine gledam insajder i nekako imam osecaj da dok gledam emisiju najblize sam istini, najmanje se osecam prevareno ... svaka vam cast i hvala sto tako dobro radite svoj posao, vi ste olicenje pravog novinara

BeliAndjeo

pre 10 godina

@Ko su ovi debili koji lupaju minuse? UŽAS!!!(Del Boy, 7. oktobar 2013 21:39)To su upravo debili, sam si rekao. To je dno Srbije, koje cemo mi pismeni vaspitati, kad tad. Ima nas jos hrabrih kao Brankica. Ovu zemlju bih doveo u red za 6 meseci vlasti (uz mesec dana pripreme po svim nivoima), uz sve poluge vlasti naravno. Uveo bih diktaturu i dok se svet osvrne i pripreti da se tako ne resava problem, ja bih ga vec resio.Za tako nesto, morao bih da imam bar 5 iskrenih ljudi koji vole Srbiju, takvih saradnika koji se zovu i prezivaju Brankica Stankovic.Ne bi bilo streljanja, ali bi se zatvori zidali kao u EU stambeni i poslovni objekti.Nakon tih 6 meseci, kad neko sa strane pogleda Srbiju, shvatio bi da ovde zivi vredan i posten narod, castan, koji je u svojoj davnoj proslosti znao zasto je isao u ratove i sta je branio, a ne kao u zadnje vreme, da ratuje da bi punio dzepove stokama i da bi nakon tih ratova, tako osiromasen bio sluga tih istih svinja koje nas i danas jasu, umesto oni da rade za nas.Sto se mene tice, nemam problem ni sa jednim stranim drzavljaninom. Svi neprijatelji Srbije imaju srpske pasose. (Gradjanin, 07. oktobar 2013 22:46) I pre nego sto bi zapoceo svoju reformu dobio bi olovo u glavu. Da li stvarno mislis da svet tako funkcionise? Ili ces slusati starije (GER, USA) ili ces dobiti po guzi. Nazalost, tako je i Zoran razmisljao pa je zavrsio pre nego sto je bilo sta ucinio za Srbiju.

Feliz

pre 10 godina

Puna podrska Brankici! Jedva cekam da ustanem ujutro i kupim knjigu. Verujem da ni ona nocas ne spava, jer ce se od danas njen zivot svakako promeniti. Divim se toj hrabroj zeni, koja je krenula u borbu sama protiv svih. Definitivno ova drzava ne zasluzuje takvu osobu.

Tamara

pre 10 godina

Brankice,
cuva te drzava koju raskrinkavas...sigurna sam da shvatas sve i da si zato i progovorila.
Ne znam od kojeg si to materijala stvorena i kojim si to mlekom podojena, ali divim ti se, strahujem, verujem u tebe i molim se za tebe!
Izabrala si put kojim se redje ide, ali si licnim primerom motivisala mnoge koji nisu imali integritet kao ti.
Zelim ti slobodu i licno zadovoljstvo!
Budi srecna, ispunjena i svoja!

sasa jokic

pre 10 godina

Mnogi se pitaju i sta sad? NISTA draga gospodo jedno veliko nista. Sta smo uradili 06.Oktobra, jedan etiljavi legiJalista nas je preveo zedne preko vode, a to je bila istorijska sansa da se obracu amo sa zlom.
Sfa smo uradili 12.Marta, kada je ubijen najbolji u Srbiji jedini koji je imao resenje, opet nas je legijalista namagarcio.
Evo sada opet legijalista ima glav u ulogu sa njegovim tajkunima i Rusima. Oplja kali su nas do kosti, i opet nece bitk nista.
Vucic ne prestaje da prica o borbi protiv kriminala i korupcime, a to je ustcari maska za obracun sa DS-om. Da li je ikada pomenu Kostunicu i DSS? Nije, a oni su kicma svih najvecih pljacki, koje je Brankica detaljno istrazila i objavila! Ne sme Vucic da spomene Kostunicu ni Ruse.
Prema tome gospodo draga, ono sto ce se desiti, istanjice se i ono malo sto je preostalo, tu ne mislim na one lopove iz Tadicevog okruzenja, nego na veci deo DS-a, koji je evropski oorijentisan.
Samo malo pazljivine pratite sta radi apelacioni (mafijaski) sud u poslednjih nekoliko meseci, ponistava sve presude vezane za ljude iz 90-ih, ovde je na delu rehabilitacija 90-ih.
Brankici bi trbalo podici spomenik, ali takvi ljudi u Srbiji su na kraju samo lovina.

gabriel

pre 10 godina

power to the people nemam nista vise reci sve je receno pozdrav BRANKICI I AM WITH YOU BRANKICE NISI SAMA HVALA TI OD SRCA ZA SVE POZDRAV OD GABRIJELA SA ZVEZDARE HVALA :):):)

neko iz publike

pre 10 godina

Najbolje su bile emisije koje su išle uživo...Bravo Brankice,bravo,puna podrška...Nadam se da će ih biti još...a koja je cena knjige i gde može da se kupi...ako neko ima informaciju...

Nemanja

pre 10 godina

Cudna je potreba komentarisati nesto.
Knjigu "Insajder, moja prica" kupio sam ovog jutra u pola 7. Neposredno pre toga sam saznao da ce danas biti objavljena. Cak je i moja prodavacica na trafici komentarisala moje ushicenje.
Trebalo mi je pet sati da je procitam, uz pauze da uhvatim vazduh i da shvatim da ovo sto citam nije fikcija, vec da se ovo stvarno nekome desavalo.
Prva misao koja mi je prosla kroz glavu kad sam procitao zadnju recenicu bila je "Luda zena...VREDNA DIVLJENJA!"
Dok sam citao neke delove, poput onog o Sretku Kalinicu, za kog je Brankica mislila da je bio ispred njene zgrade ili onog kad saznaje da je neko kupio snajper da je ubije, osecao sam toliku jezu, napetost, toliko sam se uneo u to, da sam se na zvuk automobila, koji je naglo zakocio u mojoj ulici, uplasio i srce je pocelo ubrzano da mi lupa. Onda sam shvatio da je to nista u odnosu na ono sto se Brankici desavalo.
Zahvalan sam joj sto je napisala ovu knjigu, sto je iznela gole cinjenice i sto me je navela da razmisljam drugacije. Sto me je navela da shvatim u kakvoj zemlji zivimo i koliko je potrebno da se stvari menjaju, iako znam da se to nece u skorije vreme desiti.
Hvala.
Preporucujem svima da kupe ovu knjigu, jer nam je svima potrebno treznjenje.
"Ova prica nema kraj, ali sve je ostalo zapisano i vise nista nece biti isto."

X

pre 10 godina

Ova emisija i sve ovo sto se desava Brankici Stankovic je samar svima nama i sa jedne i sa druge strane. I akterima svih afera o kojima ona govori, onima koji su na nju nacrtali metu, ali i nama sa druge strane, za koje se ispostavlja da smo nevidjene kukavice. Napisemo BRAVO BRANKICE, ti si najhrabrija zena i vratimo se svojim ususkanim zivotima i uobicajenim aktivnostima, dok ona ide u sa gomilom gorila, nema privatnost i strahuje svakodnevno za svoj zivot. Sta ona ima od naseg BRAVO? To joj je mozda znacilo na pocetku karijere, ali sada kada nosi glavu u torbi sigurno ne. Mi treba svi zajedno da nadjemo nacin da je zastitimo, da joj pomognemo, da izadjemo na ulice ako treba i da im porucimo: Ako hocete da ubijete Brankicu Stankovic moracete prvo nas! Pa ljudi, kad je ona pevaljka bila u CZ izasli su njeni fanovi na ulice da je brane i da je podrze, a kriva je, dok mi nismo u stanju da osim ispraznih i otrcanih fraza podrske po forumima ucinimo ista za ovu zenu. Duboko me je pogodila ova emisija, a knjiga ce jos vise zasigurno. Ucinila je da shvatim kolike smo mi kukavice naspram ove zene, koju ni upereni snajper u glavu nije pokolebao u svojoj odlucnosti i istrajnosti. Mene je sramota, nadam se i vas.

n.n

pre 10 godina

Mislim da je ona heroj u srbiji jedini i pravi, i da je po hitnom postupku treba postaviti za ministra pravde posto ocigledno sadasnji ministar to ne radi kako treba, cak sta vise ne zna se bukvalno ni ko je....strasno je sta srbija dozivljava i skoro da ne reaguje na to....Brankice svaka ti cast, nadam se da uzivas sada sa bebom i da si negde gde nema opasnosti po tebe i tvoje najmilije.

legionar

pre 10 godina

(Insajder o Insajderu, 07. oktobar 2013) voljan sam da pogledan i tvoju emisiju kao i Brankicinu,ali da kazes kako se zoves i prezivas,da ti vidimo lice.Za mene je insajder polovicna emisija,dok ne.vidim pricu o DOS-u.

MUKNAVI

pre 10 godina

A izvinte`,nemam knjigu pa nisam video,imal` i u njoj puno reklama..onako iznenada i na zaskok ko u emisiji Insajder o gasu od Rusije do Belih Dvora i g.Bajata preko "cerke" u N.Sadu do Marka i ekipe u Svajcarskoj,usitnjeno preko lok.uprava do moje mesne zajednice..fala im,u cevkama dremaju lisice koje maznjavaju kokosi jer jos nisu stigle do nivoa onih gore koji drmusaju drzavama....

Žika Vračaruralac

pre 10 godina

@Insajder o Insajderu
Mnogo nas je koji razmišljamo poput vas. Nadam se da ćete istrajati do kraja i raskinktai ovu visokobudžetnu i ispaltivu foliražu,. Niti je istarživačko, nikako objektivno, a najmanje novinarstvo. selektivne teme, selektivne ličnosti, delektivna nepravda.

BeliAndjeo

pre 10 godina

admine, pa ovde kod vas neki imaju pravo da seju mrznju i fasizam -@BeliAndjeo (aka @Gradjanin - po stilu, stavovima, ocigledno ista osoba) i da vredjaju sve koji ne misle isto kao i on! cudno je da samo on ima prolaz iako su mu postovi ocigledno u neskladu sa vasim pravilima komentarisanja...inace se radi o gej-trolu.... (neko, 08. oktobar 2013 11:04) Komentar ti je zaista na nivou sopstvene intelegencije. Ne znam ko je Gradjanin al znam ko sam i sta sam ja. Fasista nisam, a ni gej-trol. A takodje bih voleo da mi citiras bilo koju rec kojim sam izrazio fasizam ili bilo koga uvredio.

miki

pre 10 godina

Jedina... Svaka cast, bilo kakvo komentar na nenj rad, ponasanje i zivot je suvisan, neponovljiva je... dala je sebe za emisiju, za narod, za spas Srbije. O njoj treba da se pise i cita sto vise i u novinama i u udzbenicima, za istoriju...a ne o politicarima i pevaljkama, ona treba biti uzor svakog pravog Srbina, svakog moralnog borca za spas i poboljsanje zivota bilo kog naroda u svetu...Politicari bi trebali po njenim instrukcijama da rade i eto za cas mira i reda u drzavi... Samo napred...

jasmina.radulj

pre 10 godina

procitala sam knjigu igledala naravno sve njene emisije INSAJDER.Sve pohvale za mladu,istinoljubivu,upornu,pametnu i vrednu BRANKICU STANKOVIC.

Oki

pre 10 godina

Svaka cast za Brankicu treba pobetiti taj strah i krenuti u akciju.
Pod dva milion afera sa po sto miliona nije afera nego pljacka, za mene licno veleizdaja svetska , da su sve te pare u budzetu zavrsile ne bih se svakodnevno provlacila tema penzioneri penzioneri i ziveli bi ko swica ima para i te kako iam da da nego drugi pljackaju dok mi gledamo beogradske hronike sa servisnim informacijama i dnevnik u pola 8 smesna i strasno a Djuraskovic uplatio sam sebi 8 milijardi dinara ej 8 milijardi dinara za kosenje trave od bgd-a do nis-aa u pitanju je auto put. ej bre gde vi zivite za tako zlim komentarima.

neko

pre 10 godina

admine, pa ovde kod vas neki imaju pravo da seju mrznju i fasizam - @BeliAndjeo (aka @Gradjanin - po stilu, stavovima, ocigledno ista osoba) i da vredjaju sve koji ne misle isto kao i on! cudno je da samo on ima prolaz iako su mu postovi ocigledno u neskladu sa vasim pravilima komentarisanja...
inace se radi o gej-trolu....

Insajder o Insajderu

pre 10 godina

Nas desetak entuzijasta trenutno traži podršku da napravi emisiju "Insajder o Insajderu", koja će do tančina razložiti i objasniti način pravljenja "Insajdera", spinovanje, uticaj na psihu prosečnog (degenerika) gledaoca koji prihvata za činjenicu sve što dolazi iz Insajdera, pre svega muzika u pozadini emisije koja menja tonalitete u zavisnosti od informacije koja se pokušava proturiti gledaocu kao neupitno tačna, kao i grafičko zaokruživanje delova teksta ili naslova iz dokumenata koji se vizuelno prezentuju gledaocu (ovci). U emisiji će biti prezentovan potpuno lažni događaj (neka izmišljena afera, korupcija..) a gledaoci će se naterati da poveruju u isto, što će im na kraju biti otkriveno da je samo eksperiment te će uvideti kako su izmanipulisani i da svaka priča može da se prikaže na više načina u zavisnosti od cilja nalogodavca. Rukovodstvo b92 veoma dobro zna čije interese zastupa, dok su većina novinara samo "korisni idioti", koji zaista veruju u nezavisno novinarstvo.(naravno od objave komentara ništa, ali bar ti moderatoru pročitaj i nemoj misliti da će vam baš sve proći, polako)

CIA

pre 10 godina

Nas desetak entuzijasta trenutno traži podršku da napravi emisiju "Insajder o Insajderu", koja će do tančina razložiti i objasniti način pravljenja "Insajdera", spinovanje, uticaj na psihu prosečnog (degenerika) gledaoca koji prihvata za činjenicu sve što dolazi iz Insajdera'********************************* Finansira Palma
(Insajder o Insajderu, 7. oktobar 2013 20:19)

Aleksandar

pre 10 godina

U kom udbaskom podzemlju mi zivimo!? Koju bednu vlast imamo!?
Koje zaloso i bez karakterno sudstvo imamo!?
Kakve komuisticke zakone jos uvek imamo!?
Koji bedan Ustav imamo!?
To je sve zhvaljuuci nesposobnim sitnm dusama koji su Predsenici i Premijeri u zadnjh 25 godna, sa izuzetkom gospodina Djindjica, koga su ti bednici uklonili na najsuroviji nacin!
Zalosno, ali tako je!
Hvala Brankice na "Insajderu"! Divim se tvojoj hrabrosti.I ja se nadam da cemo jednoga dana oterati ovu bagru sa vlasti, nauciti narod kulturi i covecnsti i ziveti civilizovano kao moja deca u Svedskoj i Nemackoj!

nikad robom, nikad bot

pre 10 godina

Zbog tebe mora pasti ova crveno-crna kuga. Udbasi i njihovi sinovi su ti koji nam kroje ovako los zivot, njima je lepo, kao KGB u Rusiji. Znaj, hrabra Brankice da je ovo igra drzave, znaju oni da su oni ti koji zele tebe da uniste, njihovi su tajkuni, udbasi, navijaci, partije. Nismo mi za nista, ova zemlja je osudjena sa ovim udbasima da nestane.

MUKNAVI

pre 10 godina

A izvinte`,nemam knjigu pa nisam video,imal` i u njoj puno reklama..onako iznenada i na zaskok ko u emisiji Insajder o gasu od Rusije do Belih Dvora i g.Bajata preko "cerke" u N.Sadu do Marka i ekipe u Svajcarskoj,usitnjeno preko lok.uprava do moje mesne zajednice..fala im,u cevkama dremaju lisice koje maznjavaju kokosi jer jos nisu stigle do nivoa onih gore koji drmusaju drzavama....

Zkr

pre 10 godina

Meni je i pored šokantnih činjenica koje smo juče čuli u emisiji i dalje najjezivije ono što je izgovorila Smajlovićka u Utisku nedelje.

Užas, koji je u rangu sa izjavom sadašnjeg preCednika na mitingu pred ubistvo Zorana Đinđića.

Katarina

pre 10 godina

Umesto da potencijalne ubice budu lisene slobode, slobode je lisena Barankica. Da Insajder nije nastavio sa radom i da Brankica nije napisala ono o cemu je trebalo da cuti, bila bi to pobeda mafijaske drzave!

Šareniš-iš

pre 10 godina

Bravo za hrabru Brankicu. Bravo za celu ekipu Insajdera.. Brankice želim Vam još puno dobrih serijala i da budete živi i zdravi 1000 god.

Žika Vračaruralac

pre 10 godina

@Insajder o Insajderu
Mnogo nas je koji razmišljamo poput vas. Nadam se da ćete istrajati do kraja i raskinktai ovu visokobudžetnu i ispaltivu foliražu,. Niti je istarživačko, nikako objektivno, a najmanje novinarstvo. selektivne teme, selektivne ličnosti, delektivna nepravda.

sava

pre 10 godina

mogu reci bravo za hrabrost....mada mislim da ste uzalud zrtvovali svoj zivot, svako ko je i malo pametan vidi da je drzava otisla u debeli ofsajd i da treba predati utakmicu i poceti od nule. ipak lepo je znati da neko jos uvek nesto pokusava a knjigu cu procitati sigurno

legionar

pre 10 godina

(Insajder o Insajderu, 07. oktobar 2013) voljan sam da pogledan i tvoju emisiju kao i Brankicinu,ali da kazes kako se zoves i prezivas,da ti vidimo lice.Za mene je insajder polovicna emisija,dok ne.vidim pricu o DOS-u.

Gradjanin

pre 10 godina

@Rhyzm

Nemoj stavljati navodnike (koje si pri tom nepravilno postavio) na istinite reci, covece koji koristis kompjuter od skoro. Moj kucni ljubimac poznaje gramatiku i racunar bolje od tebe.
Zato sto se mekano sa vama odnosilo i sto ste zalivani u ovoj rupi, ova zena i svako ko vredi je progonjen.
Nemas ti razloga za osmeh. Jadan si ti. Nego sta nego cete biti vaspitani ili moramo da propadnemo. Mi nizbrdo necemo, bolje da vas vaspitavamo pa polako napred. Meni licno ste zabavni da postojite, jer ja uzivam kad imam kome da se smejem (i ne pisem to debilsko hahaha, ja ti se stvarno uzivo smejem), ali problem je sto Srbija ne moze da vas proguta. Losi ste po zdravlje nacije i buducnosti Srbije. Vi ste nas problem, nisu ni Rusi, ni Siptari niti bilo ko drugi.
Objavljujte gospodo sa B92. Dosta smo trpeli sljam u ovoj zemlji.
Cenzurisite otpad. Ne treba vam takva publika. Nemojte zbog viska posetilaca i zarada da ostanete bez prave publike. Imaju oni gde da idu da komentarisu. Necemo ih reklamirati. Gledajte da ne odemo sa ovog sajta mi. Mi mozemo i na stranim sajtovima citati vesti iz Srbije, za razliku od navedenih.
Ovo je nekad bio sajt gde su dolazili ljudi koji su isto mislili, sa smislom, ciljem, razumom. Sad vidimo da svi koji od skoro imaju komp ili pametan telefon dolaze i lupetaju. Botove stranacke i da ne spominjemo.
VRATITE SE SEBI B92.

vanja

pre 10 godina

@insajder o insajderu. Volio bih znati cime se bavis? Po komentaru bih rekao da si u MUP-u ili si portparol sps-a? Ako sam promasio onda si slucaj za ispitivanje i policijsko i zdravstveno! Ako nisi direktno povezan sa mahinacijama koje razotkriva Brankica Stankovic trebao bi da se ponosis njome kao sto se ponosi svaki posteni pojedinac u zemlji Srbiji.

Gradjanin

pre 10 godina

@Ko su ovi debili koji lupaju minuse? UŽAS!!!
(Del Boy, 7. oktobar 2013 21:39)

To su upravo debili, sam si rekao. To je dno Srbije, koje cemo mi pismeni vaspitati, kad tad. Ima nas jos hrabrih kao Brankica.

Ovu zemlju bih doveo u red za 6 meseci vlasti (uz mesec dana pripreme po svim nivoima), uz sve poluge vlasti naravno. Uveo bih diktaturu i dok se svet osvrne i pripreti da se tako ne resava problem, ja bih ga vec resio.

Za tako nesto, morao bih da imam bar 5 iskrenih ljudi koji vole Srbiju, takvih saradnika koji se zovu i prezivaju Brankica Stankovic.

Ne bi bilo streljanja, ali bi se zatvori zidali kao u EU stambeni i poslovni objekti.
Nakon tih 6 meseci, kad neko sa strane pogleda Srbiju, shvatio bi da ovde zivi vredan i posten narod, castan, koji je u svojoj davnoj proslosti znao zasto je isao u ratove i sta je branio, a ne kao u zadnje vreme, da ratuje da bi punio dzepove stokama i da bi nakon tih ratova, tako osiromasen bio sluga tih istih svinja koje nas i danas jasu, umesto oni da rade za nas.

Sto se mene tice, nemam problem ni sa jednim stranim drzavljaninom. Svi neprijatelji Srbije imaju srpske pasose.

Miro

pre 10 godina

"Insajder" je mnogo toga pokrenuo. Hajde da vidimo šta je sa ekologijom. Uništavanje posebo Stare Planine, ilegalna gradnja žičara, davanje hotela strancima, uništenje tresetišta, izvora vode, endemita koje je otkrio Pančić. Tu je zlatan rudnik svega i svaćega.O ovom uništenju svojevremeno obaveštena i EU.

Citadela

pre 10 godina

@Insajder o Insajderu,momcino manje gledaj Dinamo i ostale trik emisije.Slusaj samo sagovornike,ucesnike...Na kraju meni ne treba Insajder,ja,a verujem i ostali,vide da je nesto jako trulo u ovoj drzavi.Sta ti zastupas,za sta se ti zalazes,koga branis,da li od spletkarenja zivis,u mutnom lovis?Pojavi se u Insajderu,objasni,bez muzike i graficke obrade.

name

pre 10 godina

@Insajder o insajderu. Molim vas da prestanete da jedete nekvalitetne droge. On njih se protrabunja. Izadjite na cist vazduh. Prosetajte,...po mogucstvu sto dalje od Srbije. A tebi Brankice svaka cast mnogi od nas bi bolju Srbiju al malo ko od nas na tome radi,da samo imamo bar pola tvoje hrabrosti...

malo ti pretim malo te jurim malo te cuvam,sve po malo

pre 10 godina

Daju ti zastitu vise da bi pratili te sta radis i gde se kreces a ne zbog toga sto mare dal ce neko da te ubije.Takozvanom zastitom u tvom interesu te izoluju i naprave ti zivot patnjom jer sta mozes kad je uvek uz tebe neko,i poslovno i privatno.Eto dobro pitanje za svemoguce recidive na vlasti,kako je moguce da prete nekome godinama i da drzava nema drugog resenja,ko da se ne zna ko joj preti.

građanin

pre 10 godina

Želim Vam da prodate knjigu u 500.000 primeraka i da odete u neku lepšu i sigurniju zemlju zaslužili ste to a mi ćemo morati nešto i sami da uradimo ako mislimo da živimo normalno.Hvala na svemu.

svi mu to dugujemo!!!

pre 10 godina

Imam jedno pitanje za Insajdera, posto su dokazali da se ne povijaju i ne poklecu ni pred cim: posto imamo glibavu drzavu, zasto vi ne pokusate da rasvetlite pozadinu ubistva Djindjica, posto vlastima ocigledno ne pada na pamet da to uradi jer su onda mnogi zglajzali!!!???

malisa

pre 10 godina

@Insajder o Insajderu

a sto se ne pozabavite kurirom ili infromerom na isti način? baš vam insajder sa sve muzikom smeta? patetično.

goran

pre 10 godina

insajder o insajderu
ha, samo sam čekao kada ću pročitati ovakav komentar. kako se pravi insajder, ko daje te informacije, muzika sa promenom tonaliteta, klasična teorija zavere kojima smo mi srbi tako skloni. Nemam ništa protiv, čak bih i voleo da neko ispita tačnost svih navoda ove emisije,a pogotovo navode iz serijala "patriotska pljačka", kao i navode iz ovog sada aktuelnog serijala između ostslog i zbog toga što bi se na taj način demistifiovala dva najveća srpska mita tj dve najveće srpske gluposti, Rusija i Kosovo. Zatvaranje oči pred od početka faličnim i sumnjivim poslom sa Rusjiom, kao i još čvršće zatvaranje očiju pred očiglednom pljačkom i bogaćenjem pojedinaca na Kosovu, preko grbače instinskih mučenika koji tamo žive, umesto da se jednom pragmatičnom i mudrom politikom zajsta nešto korisno uradi za te ljude. Ovako je pod izgovorom nepriznavanja Kosova omogućeno pojedinim grupama enormno bogaćenje i to nisu floskule to se vidi golim okom. Procenujem da će upravo problem oko Srbijagasa biti kamen razdora u aktuelnoj vladi, i koji će na kraju dovesti do izbora, jer ako je trećina ovoga iz Insajdera tačo a siguran sam da jeste, Bajatović prosto mora u zatvor, jer to što mu se ovde stavlja na teret je krivično delo, ali teško da bi bolje trebali da prođu i svi ostali potpisnici eneretskog (ne)sporazuma.
Bravo Brankice

srdacan pozdrav svima

pre 10 godina

(Gradjanin, 7. oktobar 2013 22:46)

dragi gradjanine necete ih vasipitati nikad
iz prostog razloga sto ih ima mnogo vise od vas i zato sto oni uspesno indoktriniraju priprostu vecinu biraca koja ih slavi vec 25 godina

ti sto lupaju minuse ovde i pokusavaju da relativizuju brankicin uspeh su isti oni koji na primer na raznim vestima o na primer ovoj najnovijoj emisiji insajdera hvalili ruse i prevaru, i ponavljaju jedne te iste lazi i obmane na koje se lozi gorepomenuta priprosta vecina a koje tim indoktrinatorima i njihovim mentorima donose ogromne zarade (na grbaci svih gradjana)

ovde je jednostavno vecina biraca zatucana i sta god vi radili i koliko god se trudili, i pametna manjina i ljudi kao brankica i ostali insajderovci -
- suprotnom lopovskom taboru je dovoljno da malo zagusla o kosovu i braci rusima i imace sigurne glasove maloumne vecine i nastavak svog biznisa na stetu svih gradjana (pa i obrazovane vecine)

to je sistem koji svakom mislecem i obrazovnom coveku deluje smesno i nestvarno - a u ovoj zemlji je to surova realnost gde imate obicne postene ljude koji su za ovih 25 godina drasticno osiromaseni i pokradeni - i klasu tih koji su predmet brojnih serijala insajdera koji su se u tom periodu obogatili na stetu onih prvih (koji su opet vecinom glasali za njih zaludjeni propagandom koja je pocela 1986. i ne prestaje ni dan danas)

Nada

pre 10 godina

Bravo Brankice ! Divim se tvojoj hrabrosti ! Knjigu ću siguro pročitati. Pitam se samo šta naš 'drčni' Vučić kaže na sve ono što je objavljeno u Insajdeu ?

Objektivan

pre 10 godina

Mada sam licno bio zrtva neobjektivnog i neprofesionalnog,politicki motivisanog izvestavanja B92,moram odati priznanje ovoj medijskoj kuci na vemu dobrom sto je uradila. Brankici Stankovic,i celoj ekipi Insajdera svaka cast na svakoj epizodi svakog serijala,puna podrska i sve najbolje! Nadam se da je ovo drustvo dovoljno sposobno i zrelo da sacuva ovakve ljude od onih koji unistavaju nasu Srbiju.

Sasa

pre 10 godina

Svaka čast Brankice! Šta reći o ovome, nego samo da si Brankice uzor i podsticaj poštenih naraštaja ove zemlje! Ovo je prikaz kako treba raditi svaki posao. Hvala.

PECANAC

pre 10 godina

Lepo da se jave Dacic i Vucic i da dodele orden casti ovoj gospodjici. I potom da se saznaju sva imena i u corku sa njima, umesto gubiti politicko vreme na izgubljeno kosovo bolje se pobrinuti o izgubljenom budzetu i malverzacijama u ovoj tako reci drzavici. Pozdrav

Eu

pre 10 godina

Brankica nije samo jako pametna i inteligentna zena,ona je i veoma hrabra,
a kao sto vidimo i veoma lepa mlada zena,dakle kompletna licnost!
Mozemo da joj se svi mi koji volimo istinu i pravdu samo divimo. Bravo!

samo kažem

pre 10 godina

@insajder o insajderu Gospodja Vesna Radusinović 100% stoji iza ovog komentara. Pre neki dan je na Twitteru obećala Knjigu o Brankici i celoj ekipi Insajdera. Obzirom da je spisateljska karijera Radusinovićke poznata po glupim i besmislenim knjigama nije ni čudno što je ljubomorna kada se promovišu prave knjige velikih ljudi kao što je Brankica Stanković.

Sarajlija

pre 10 godina

Neko je vec pitao kako se knjiga moze naruciti iz inostranstva a evo i mene isto zanima..?? koliko kosta u €urima plus postarina za Italiju? hvala unaprijed ... i naravno sva podrska vasoj Brankici!!

c i t i z e n

pre 10 godina

Umesto komentara pitanje i molba: Kako naruciti knjigu iz inostranstva? Molio bih za dopunu clanka podacima o mogucnosti takve porudzbine. Unapred hvala.

Tralala

pre 10 godina

Imena pa da ih narod dovede pred sud! Dacisu sta je ovo? Kao sve je ok ali ono i dalje imamo osobe kojima se preti a koji su deo javnog domena! Dokle! Ako se ove stvari ne rese, znajte za koga ne treba glasati!

veseljko

pre 10 godina

Ako Vam je za utehu:"Vi Brankice ste nas heroj"!Bravo!!Nazalost slobodno istrazivacko novinarstvo Vas je osudilo na dozivotnu robiju.Citajuci komentare od raznoraznih likova koji se ovde predstavljaju kao demokratski nastrojene...Koji bi da ruse i crveno/crnu..Ali ne i Plavo/zutu i sve ostale koalicije neka bude za nauk:"Brankica se Insajderom ne bavi od juce ili prosle godine itd...Brankica se i za vreme Milosevica i raznoraznih bitangi na vlasti bavila kriminalom onim *elitnim..Zato i jeste pod "Strazom",na nasu zalost.Brankice to si sto si..mi te podrzavamo bar moja porodica i ja!!!

Zzz...

pre 10 godina

ali strasna stvar je sto su sve politicke partije u ovome, ali bas sve... a vreme prolazi, mi i dalje cekamo da se nesto pokrene, osecaj potpune nemoci. bravo za insajder

Tamara

pre 10 godina

Brankice,
cuva te drzava koju raskrinkavas...sigurna sam da shvatas sve i da si zato i progovorila.
Ne znam od kojeg si to materijala stvorena i kojim si to mlekom podojena, ali divim ti se, strahujem, verujem u tebe i molim se za tebe!
Izabrala si put kojim se redje ide, ali si licnim primerom motivisala mnoge koji nisu imali integritet kao ti.
Zelim ti slobodu i licno zadovoljstvo!
Budi srecna, ispunjena i svoja!

najmanje sto mogu

pre 10 godina

Puna podrska ovoj zeni koja, nazalost, ima jos puno posla pred sobom. To bi trebao biti posao policije, vlade, sudstva, ali pao je na nju... i bas zato, puna podrska!

Grunf

pre 10 godina

Šta čovek da ti kaže nego da imaš srce i ptlju veću od Himalaja.Kako god dolazila do tih podataka došla si i najvažnije objavila.Sinoć posle emisije sam se pitao zaista kako se osećaš da radiš nešto za opštu korist i desi te se sve to što ti se desilo.Da niko ni prstom ne makne.Onaj naš predsednik je delio odlikovanje Službenom glasniku,kome god je stigao.Predsedniče imaš ti kndidata za orden ne jedan nego da nema gde na jeleče da ih sve poredja.Svaka ti čast.Jedva čekam da pročitam knjigu.

ceda

pre 10 godina

I ja sam suzu pustio ... divim se hrabrosti ove zene, sve ove godine gledam insajder i nekako imam osecaj da dok gledam emisiju najblize sam istini, najmanje se osecam prevareno ... svaka vam cast i hvala sto tako dobro radite svoj posao, vi ste olicenje pravog novinara

Blaza

pre 10 godina

Brankice svaka ti cast.Da su svi ovako hrabri i posteni u nasoj zemlji gde bi nam bio kraj.Znao sam da zivimo u lopovskoj,mafijaskoj i korumpiranoj drzavi al ovo je neverovatno.Brankice hvala ti sto si nam jos vise otvorila oci da vidimo gde mi zivimo.Zavidim svim ljudima koji rade sa tobom raditi sa tobom je cast.

Swedenonline

pre 10 godina

Lepo da se jave Dacic i Vucic i da dodele orden casti ovoj gospodjici. I potom da se saznaju sva imena i u corku sa njima, umesto gubiti politicko vreme na izgubljeno kosovo bolje se pobrinuti o izgubljenom budzetu i malverzacijama u ovoj tako reci drzavici. Pozdrav
(PECANAC, 07. oktobar 2013 18:38). a sta ako su i oni u knjizi? :s

Grunf

pre 10 godina

Šta čovek da ti kaže nego da imaš srce i ptlju veću od Himalaja.Kako god dolazila do tih podataka došla si i najvažnije objavila.Sinoć posle emisije sam se pitao zaista kako se osećaš da radiš nešto za opštu korist i desi te se sve to što ti se desilo.Da niko ni prstom ne makne.Onaj naš predsednik je delio odlikovanje Službenom glasniku,kome god je stigao.Predsedniče imaš ti kndidata za orden ne jedan nego da nema gde na jeleče da ih sve poredja.Svaka ti čast.Jedva čekam da pročitam knjigu.

RB

pre 10 godina

U pocetku me je nervirala ali kasnije sam poceo da koj se divim . Svaka cast na mud..a !
Voleo bih da dobije jos bitku protiv mafije medju laznim navijacima .

lavi

pre 10 godina

@insajder o insajderu, vrlo je lako dokazati da li si u pravu ili pricas gomilu gluposti: da li je iko od ljudi koje je insajder pominjao u emisijama dobio sudske procese protiv brankice stankovic?
ako je to sto je insajder izvestavao laz (a gazila je sve od DB-a preko LDP-a, DS-a miskovica, beka, DSS-a, SPS-a, patriJote, huligane...), mnogi bi se obogatili na sudu.
posto je insajder cist kao suza, ostaje ti da se suocis sa jos jednom istinom: ili si zao ili si glup. nema trece.

veseljko

pre 10 godina

Zena *Lav...Zena zvana *HRABROST!!Dok su pojedini komentari(kojekakvih *likova)stranacki obojeni,Brankica reseta sve...SVE iz SVIH politickih stranaka i vanstranackih lopova svih fela.Buni me "Apsolutna nezainteresovanost trenutnih politickih lidera(????)za sudbinu i buducnost "OPSTANKA"Brankice Stankovic"!!??Gledajuci unazad prosle emisije Insajdera svaki gradjenin ce zakljuciti sledece:"Dve trecine politicara i skoro SVI trenutni tzv*Tajkuni su direktno ili indirektno bili umesani..neki su jos ,u sve "VRSTE I PODVRSTE"kriminala u Srbiji"..Zemlji kriminala.Brankice ako Vam je za utehu"Imate veca m... od nas muskaraca.Idol ste moje porodice i moj licni!!Cuvajte je!!

neša

pre 10 godina

uz veliku hrabrost i žrtvu nam javno objavljuje ko nas već dvadeset godina pljačka i laže i vreme je za istinu i za odgovor države ....brankice hvala ti!

Dragan

pre 10 godina

Jel vi zivite na nekoj drugoj planeti????Zar se ne susrecete svakodnevno sa 90% sadrzaja insajdera???Xar je potrebno da neko napise knjigu,koju uzgred vecina procitati nece,da reagujete(mo).Ovo je surova stvarnost i ako ima neko od prisutnih da ne bi bio posrednik pri ovakvom poslu,ja da mo kazem;lazes sam sebe.

baxon

pre 10 godina

I, sta sad,sta dalje. ovo bre ljudi boli,stiska,gusi.... Sta da uradimo da ove barabe i lopove pozatvaramo,istrebimo,oteramo,najurimo i uzmemo nazad sve sto imaju. Staaaa,recite vi meni! Skidam kapu Brankici,i nadam se da sav ovaj njen trud i zalaganje nece biti uzaludan,i da ce odgovorni ili njihova deca,ili deca njihove dece odgovarati,jer su na njihovu zalost,tako vaspitavani... Pozdrav za zdravi deo Srbije i celu ekipu Insajdera.

BeliAndjeo

pre 10 godina

@Ko su ovi debili koji lupaju minuse? UŽAS!!!(Del Boy, 7. oktobar 2013 21:39)To su upravo debili, sam si rekao. To je dno Srbije, koje cemo mi pismeni vaspitati, kad tad. Ima nas jos hrabrih kao Brankica. Ovu zemlju bih doveo u red za 6 meseci vlasti (uz mesec dana pripreme po svim nivoima), uz sve poluge vlasti naravno. Uveo bih diktaturu i dok se svet osvrne i pripreti da se tako ne resava problem, ja bih ga vec resio.Za tako nesto, morao bih da imam bar 5 iskrenih ljudi koji vole Srbiju, takvih saradnika koji se zovu i prezivaju Brankica Stankovic.Ne bi bilo streljanja, ali bi se zatvori zidali kao u EU stambeni i poslovni objekti.Nakon tih 6 meseci, kad neko sa strane pogleda Srbiju, shvatio bi da ovde zivi vredan i posten narod, castan, koji je u svojoj davnoj proslosti znao zasto je isao u ratove i sta je branio, a ne kao u zadnje vreme, da ratuje da bi punio dzepove stokama i da bi nakon tih ratova, tako osiromasen bio sluga tih istih svinja koje nas i danas jasu, umesto oni da rade za nas.Sto se mene tice, nemam problem ni sa jednim stranim drzavljaninom. Svi neprijatelji Srbije imaju srpske pasose. (Gradjanin, 07. oktobar 2013 22:46) I pre nego sto bi zapoceo svoju reformu dobio bi olovo u glavu. Da li stvarno mislis da svet tako funkcionise? Ili ces slusati starije (GER, USA) ili ces dobiti po guzi. Nazalost, tako je i Zoran razmisljao pa je zavrsio pre nego sto je bilo sta ucinio za Srbiju.

Feliz

pre 10 godina

Puna podrska Brankici! Jedva cekam da ustanem ujutro i kupim knjigu. Verujem da ni ona nocas ne spava, jer ce se od danas njen zivot svakako promeniti. Divim se toj hrabroj zeni, koja je krenula u borbu sama protiv svih. Definitivno ova drzava ne zasluzuje takvu osobu.

sasa jokic

pre 10 godina

Mnogi se pitaju i sta sad? NISTA draga gospodo jedno veliko nista. Sta smo uradili 06.Oktobra, jedan etiljavi legiJalista nas je preveo zedne preko vode, a to je bila istorijska sansa da se obracu amo sa zlom.
Sfa smo uradili 12.Marta, kada je ubijen najbolji u Srbiji jedini koji je imao resenje, opet nas je legijalista namagarcio.
Evo sada opet legijalista ima glav u ulogu sa njegovim tajkunima i Rusima. Oplja kali su nas do kosti, i opet nece bitk nista.
Vucic ne prestaje da prica o borbi protiv kriminala i korupcime, a to je ustcari maska za obracun sa DS-om. Da li je ikada pomenu Kostunicu i DSS? Nije, a oni su kicma svih najvecih pljacki, koje je Brankica detaljno istrazila i objavila! Ne sme Vucic da spomene Kostunicu ni Ruse.
Prema tome gospodo draga, ono sto ce se desiti, istanjice se i ono malo sto je preostalo, tu ne mislim na one lopove iz Tadicevog okruzenja, nego na veci deo DS-a, koji je evropski oorijentisan.
Samo malo pazljivine pratite sta radi apelacioni (mafijaski) sud u poslednjih nekoliko meseci, ponistava sve presude vezane za ljude iz 90-ih, ovde je na delu rehabilitacija 90-ih.
Brankici bi trbalo podici spomenik, ali takvi ljudi u Srbiji su na kraju samo lovina.

gabriel

pre 10 godina

power to the people nemam nista vise reci sve je receno pozdrav BRANKICI I AM WITH YOU BRANKICE NISI SAMA HVALA TI OD SRCA ZA SVE POZDRAV OD GABRIJELA SA ZVEZDARE HVALA :):):)

neko iz publike

pre 10 godina

Najbolje su bile emisije koje su išle uživo...Bravo Brankice,bravo,puna podrška...Nadam se da će ih biti još...a koja je cena knjige i gde može da se kupi...ako neko ima informaciju...

Nemanja

pre 10 godina

Cudna je potreba komentarisati nesto.
Knjigu "Insajder, moja prica" kupio sam ovog jutra u pola 7. Neposredno pre toga sam saznao da ce danas biti objavljena. Cak je i moja prodavacica na trafici komentarisala moje ushicenje.
Trebalo mi je pet sati da je procitam, uz pauze da uhvatim vazduh i da shvatim da ovo sto citam nije fikcija, vec da se ovo stvarno nekome desavalo.
Prva misao koja mi je prosla kroz glavu kad sam procitao zadnju recenicu bila je "Luda zena...VREDNA DIVLJENJA!"
Dok sam citao neke delove, poput onog o Sretku Kalinicu, za kog je Brankica mislila da je bio ispred njene zgrade ili onog kad saznaje da je neko kupio snajper da je ubije, osecao sam toliku jezu, napetost, toliko sam se uneo u to, da sam se na zvuk automobila, koji je naglo zakocio u mojoj ulici, uplasio i srce je pocelo ubrzano da mi lupa. Onda sam shvatio da je to nista u odnosu na ono sto se Brankici desavalo.
Zahvalan sam joj sto je napisala ovu knjigu, sto je iznela gole cinjenice i sto me je navela da razmisljam drugacije. Sto me je navela da shvatim u kakvoj zemlji zivimo i koliko je potrebno da se stvari menjaju, iako znam da se to nece u skorije vreme desiti.
Hvala.
Preporucujem svima da kupe ovu knjigu, jer nam je svima potrebno treznjenje.
"Ova prica nema kraj, ali sve je ostalo zapisano i vise nista nece biti isto."

Perica

pre 10 godina

Kad ce da istrazi policiju?Tu ima materijala kolko hoces.Spregu policije i lokalnih mocnika,lazno podmetanje dokaza,otimanje tudje imovine...

neko

pre 10 godina

admine, pa ovde kod vas neki imaju pravo da seju mrznju i fasizam - @BeliAndjeo (aka @Gradjanin - po stilu, stavovima, ocigledno ista osoba) i da vredjaju sve koji ne misle isto kao i on! cudno je da samo on ima prolaz iako su mu postovi ocigledno u neskladu sa vasim pravilima komentarisanja...
inace se radi o gej-trolu....

n.n

pre 10 godina

Mislim da je ona heroj u srbiji jedini i pravi, i da je po hitnom postupku treba postaviti za ministra pravde posto ocigledno sadasnji ministar to ne radi kako treba, cak sta vise ne zna se bukvalno ni ko je....strasno je sta srbija dozivljava i skoro da ne reaguje na to....Brankice svaka ti cast, nadam se da uzivas sada sa bebom i da si negde gde nema opasnosti po tebe i tvoje najmilije.

jasmina.radulj

pre 10 godina

procitala sam knjigu igledala naravno sve njene emisije INSAJDER.Sve pohvale za mladu,istinoljubivu,upornu,pametnu i vrednu BRANKICU STANKOVIC.

Oki

pre 10 godina

Svaka cast za Brankicu treba pobetiti taj strah i krenuti u akciju.
Pod dva milion afera sa po sto miliona nije afera nego pljacka, za mene licno veleizdaja svetska , da su sve te pare u budzetu zavrsile ne bih se svakodnevno provlacila tema penzioneri penzioneri i ziveli bi ko swica ima para i te kako iam da da nego drugi pljackaju dok mi gledamo beogradske hronike sa servisnim informacijama i dnevnik u pola 8 smesna i strasno a Djuraskovic uplatio sam sebi 8 milijardi dinara ej 8 milijardi dinara za kosenje trave od bgd-a do nis-aa u pitanju je auto put. ej bre gde vi zivite za tako zlim komentarima.

X

pre 10 godina

Ova emisija i sve ovo sto se desava Brankici Stankovic je samar svima nama i sa jedne i sa druge strane. I akterima svih afera o kojima ona govori, onima koji su na nju nacrtali metu, ali i nama sa druge strane, za koje se ispostavlja da smo nevidjene kukavice. Napisemo BRAVO BRANKICE, ti si najhrabrija zena i vratimo se svojim ususkanim zivotima i uobicajenim aktivnostima, dok ona ide u sa gomilom gorila, nema privatnost i strahuje svakodnevno za svoj zivot. Sta ona ima od naseg BRAVO? To joj je mozda znacilo na pocetku karijere, ali sada kada nosi glavu u torbi sigurno ne. Mi treba svi zajedno da nadjemo nacin da je zastitimo, da joj pomognemo, da izadjemo na ulice ako treba i da im porucimo: Ako hocete da ubijete Brankicu Stankovic moracete prvo nas! Pa ljudi, kad je ona pevaljka bila u CZ izasli su njeni fanovi na ulice da je brane i da je podrze, a kriva je, dok mi nismo u stanju da osim ispraznih i otrcanih fraza podrske po forumima ucinimo ista za ovu zenu. Duboko me je pogodila ova emisija, a knjiga ce jos vise zasigurno. Ucinila je da shvatim kolike smo mi kukavice naspram ove zene, koju ni upereni snajper u glavu nije pokolebao u svojoj odlucnosti i istrajnosti. Mene je sramota, nadam se i vas.

miki

pre 10 godina

Jedina... Svaka cast, bilo kakvo komentar na nenj rad, ponasanje i zivot je suvisan, neponovljiva je... dala je sebe za emisiju, za narod, za spas Srbije. O njoj treba da se pise i cita sto vise i u novinama i u udzbenicima, za istoriju...a ne o politicarima i pevaljkama, ona treba biti uzor svakog pravog Srbina, svakog moralnog borca za spas i poboljsanje zivota bilo kog naroda u svetu...Politicari bi trebali po njenim instrukcijama da rade i eto za cas mira i reda u drzavi... Samo napred...

BeliAndjeo

pre 10 godina

admine, pa ovde kod vas neki imaju pravo da seju mrznju i fasizam -@BeliAndjeo (aka @Gradjanin - po stilu, stavovima, ocigledno ista osoba) i da vredjaju sve koji ne misle isto kao i on! cudno je da samo on ima prolaz iako su mu postovi ocigledno u neskladu sa vasim pravilima komentarisanja...inace se radi o gej-trolu.... (neko, 08. oktobar 2013 11:04) Komentar ti je zaista na nivou sopstvene intelegencije. Ne znam ko je Gradjanin al znam ko sam i sta sam ja. Fasista nisam, a ni gej-trol. A takodje bih voleo da mi citiras bilo koju rec kojim sam izrazio fasizam ili bilo koga uvredio.