"Patriotska" pljačka: Svi dokazi

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar

  1. "Patriotska"pljacka:SVI DOKAZI.
    Posto drzava Srbija ne preduzima nista konkretno u vezi kriminala, vec je izgleda sve cist blef i demagogija!,Vi cete biti primorani da te materijale urucite M.S.Pravde. WARNING!,politicka situacija u srbiji i okruzenju se drasticno pogorsala.Namera pojedinih politicara je ocigledna!.Moze se slobodno reci,da je komunisticka mafija u srbiji zajedno sa SPC,stvorila mlade generacije "orne za kavgu".Drzava Srbija i njene drzavne institucije su KAPITULIRALE!.Svakim danom se vrse amnestije zlocina i zlocinaca?!.ZAR OVO NIJE ZNAK ZA UPOZORENJE?!.
    @INSAJDER,Postovana i cenjena redakcijo Insajder,predlazem Vam da prikupite vise podataka o srbima koji zive po kontejnerima i ostalim kolektivnim centrima na kosovu.Takodje i kako rade narodne kuhinje i da li svi gladni dobijaju hranu koju im Vi saljete i ostale humane organizacije?. Verujem da sve gradjane srbije interesuju ti vazni podaci.Takodje intervju sa tim ljudima koji su u kontejnerima mozete dobiti mnogo vaznih podataka.Mora se raditi brzo,kako bi se mafiji zadao odlucujuci udarac!.Paznja!,Taj posao morate obaviti uz pomoc EULEXA,radi Vase sigurnosti,kao i to, da bi taj materijal imao pun legimitet-dokaz.Zabrinjava to,sto su drzavni organi srbije pasivni i povrsni oko ove pljacke stoleca?!.To je dokaz da u drzavnim strukturama mafija ima svoje ljude.
    (Ljubomir Zejak, 24. oktobar 2012 23:07)

    # Link komentara


Insajder: Rudnik dugova - 3. epizoda

9.01.2014. / 12:14 / Komentari: 2

Godine 1990. RTB bio je ogroman rudarski kompleks. U okviru RTB radilo je više od 20 hiljada ljudi a tokom samo te godine iz rudnika u Boru I Majdanpeku proizvedeno je nešto više od 102 hiljade tona katodnog bakra. Kada bi se danas ova količina metala