Aleksandar Vučić - Izjava

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar

 1. Nadajmo se da da ovo nece biti puke reci. Drago mi je da je obelodanjeno sta je radjeno dok su jedne i druge demokrate radile, to je bre sramota! Toliko biti proklet i alav, samo kod nas moze... Daj Boze samo da ne nadrlja neki koga su ovi "mocni" koristili kao igracku.. Definitivno u Srbiji tesko moze da bude bolje jer smo kao narod prokleti i to nam se vidi u istoriji i kako nas drugi opisuju.
  (Goxy, 22. oktobar 2012 21:47)

  # Link komentara

 2. Bravo Vučiću! Krajnje je vreme razbiti sve te klanove koji su uništili ovu državu. Socijalisti se prave "blesavi" jer i sami imaju puno "putera" na glavi, pa im ne odgovara da ih neko poput naprednjaka kontroliše. Primer je Apatin! Svemoćni Žika Smiljanić samo pravi prijeme na račun budžeta i slika se, a do sada nije otvorio ni jedno jedino radno mesto(sem za svoje členove po društvenim preduzećima). Hapsi te Vučiću i ne daj se, narod je uz tebe. Da su socojalisti valjali ne bi išli iz vlasi u vlast i svagde tražili lične koristi. Nikada nisu ni mislili na narod. Još jednom bravo Vučiću i ne odustaj! Pohapsi sve te "patriote" koji vole Srbiju, ali za ljubav traže po nekoliko plata!
  (mali mile, 22. oktobar 2012 10:26)

  # Link komentara

 3. Imam osecaj da si "neobavesten"
  (Zli, 17. oktobar 2012 09:24)

  # Link komentara

 4. gospodine Aco pozabavite se malo sa onima koji primaju duple plate na KiM kao na primer kosovskim policajcima ili onima iz EPS-a koji nerade vec 12 god.a primaju iz srbije i primaju od okupatora,a ima tu i zdravstvenih radnika koji primaju vaucer iz kosovskog budzeta jer im je kako kazu doktorska plata mala,a sta da kazemo mi koji nemamo nikakva primanja ni iz srbije niti od okupatora a moramo sve dugove da izmirimo,odakle bre vise? Pozdrav sa centralnog kosova.
  (mikeli, 16. oktobar 2012 15:32)

  # Link komentara

 5. Odlicno Vucicu ukini kosovski dodatak koji nikada nismo ni primali. Za sve vaze zakoni i uredbe, ali za nas sa KIM upustva Vlade Srbije.Super. Ne znam ko ce ostati dole na KIM za 20 hiljda dinara i da dozivljava ponizenja od Albanaca. Jedan od vodecih sagovornika u Insajderu gradonacelnik sela Gracanice Bojan-Boki samo sto ne pocne vazduh da nam naplacuje, nema koji namet ne placamo, pa drzavljanstva, pa vozacke, pa licne karte, pa tablice, sve bre Aleksandre duplo. Molim te prenesi Tomi da ga pozdravlja kosovac juzno od Ibra, nemoj da bezi od EU neka trci za njom, pa stici ce je valjda. A mi cemo lepo u nasu maticu Srbiju pa kao u EU, opet da nista ne radimo i primamo socijalu.E bruke. Na sta smo mi Srbi spali i to na kakve grane.
  (srbin sa kosova trazi srpski pasos, 16. oktobar 2012 00:28)

  # Link komentara

 6. jel maja behu izbori? ajmo bar neke rezultate da cujemo...osim sto su svi optuzeni za aferu u kolubari pusteni..
  (vazi, 15. oktobar 2012 23:06)

  # Link komentara

 7. Kamo srece da ste ovako bili ostri i sa predhodnom vlascu, kamo srece da ste ovakve stvari nabacivali i protekloj vlasti koja je vladala punih 12 godina... Nisam naprednjak, sta vise glasao sam za DS na proslim izborima... al ne mogu da se otrgnem neprijatnom utisku... da je B92 navijacki nastrojena kad radi intervjue i razgovore... Strasno mi je zao tbog toga... i zivim za dan kada ce novinari pricati sa politicarima prema zaslugama... i kada ce tonalitet glasa novinara biti naostren prema SVIMA koji su ostetili ovaj jadan narod... a ne samo prema jednoj strani koja izmedju ostalog tek treba da pokaze svoja dela...
  (Glasac sa mozgom, 15. oktobar 2012 18:41)

  # Link komentara


Insajder: Rudnik dugova - 3. epizoda

9.01.2014. / 12:14 / Komentari: 2

Godine 1990. RTB bio je ogroman rudarski kompleks. U okviru RTB radilo je više od 20 hiljada ljudi a tokom samo te godine iz rudnika u Boru I Majdanpeku proizvedeno je nešto više od 102 hiljade tona katodnog bakra. Kada bi se danas ova količina metala