Kako je sistem stvorio Miškovića

 
Video
četvrtak 13. 12. 2012. / Komentari: (150) / Pošaljite komentar

Težina i značaj dokaza objavljenih u Insajderu 2009. danas je još veći, jer jasno ukazuju na jedan sistem koji je godinama građen samo kako bi se izašlo u susret bogatim pojedincima od kojih je Miroslav Mišković samo jedan.

Sudske troškove za Bakareca platio DSS

ponedeljak 03. 12. 2012. / Komentari: (6) / Pošaljite komentar

Demokratska stranka Srbije, nakon što je visoki funkcioner ove stranke Nebojša Bakarec više od dve godine ignorisao sudske presude i rešenja o izvršenju, platila je sudske troškove za Bakareca koji je proglašen krivim za krivično delo uvrede, saopštio je Ante Bošković, zastupnik Vladimira Popovića.

Kako je ubijen svedok saradnik Vukojević

ponedeljak 05. 11. 2012. / Komentari: (0) / Pošaljite komentar

Danas se nastavlja suđenje pripadniku Zemunskog klana Aleksandru Simoviću za ubistvo svedoka-saradnika Zorana Vukojevića Vuka, 3. juna 2006. Samo dva dana nakon ubistva jednog od ključnih svedoka saradnika, Insajder je objavio detalje koje ukazuju na to da je Vukojevićevim ubistvom Zemunski klan, tri godine posle ubistva Zorana Đinđića, poslalo još jednu poruku sistemu.

Insajder: "Maske su pale"

 
Video
četvrtak 04. 10. 2012. / Komentari: (20) / Pošaljite komentar

O tome zašto ćemo na suđenju pripadnicima JSO za oruženu pobunu teško čuti odgovore koji će rasvetliti pozadinu ubistva premijera Srbije Zorana Đinđića, piše Mirjana Jevtović, novinar Insajdera

Ko je Ivan Bogdanov?

 
Video
sreda 03. 10. 2012. / Komentari: (27) / Pošaljite komentar

Apelacioni sud ukinuo prvostepenu presudu Prvog osnovnog suda u Beogradu kojom je navijač Crvene Zvezde Ivan Bogdanov osuđen na dve godine zatvora. Bogdanov je vođa huligana koji su u Đenovi 2010. prekinuli utakmiciu Italija – Srbija. Iza ovog incidenta stajale su kriminalne grupe

Kako smo otkrili Prevaru veka u Kolubari

 
Video
subota 22. 09. 2012. / Komentari: (110) / Pošaljite komentar

Povodom vesti da su Dragan Tomić i Vladan Jovičić, bivši direktori Rudarskog basena Kolubara, pušteni da se brani sa slobode, novinarka Insajdera Irena Stević, koja je bila deo tima koji je istraživao zloupotrebe u Kolubari, za čitaoce sajta otkriva kako su novinari Insajdera uspeli da dokažu kako su nastale milionske štete u ovom javnom preduzeću, kao i šta se sve dešavalo u vezi sa serijalom Insajder - Prevara veka.

Cena gasnog sporazuma sa Rusijom

subota 22. 09. 2012. / Komentari: (23) / Pošaljite komentar

Insajder istražuje kako je i koliko država platila rusko obećanje da će Srbija biti na trasi gasovoda Južni tok.

Rudnik dugova

petak 21. 09. 2012. / Komentari: (42) / Pošaljite komentar

Insajder istražuje kako je Rudarsko topioničarski basen Bor postao jedan od najvećih gubitaša u Srbiji, koji u ovom trenutku ima dug od skoro milijardu evra.


Insajder: Rudnik dugova - 3. epizoda

9.01.2014. / 12:14 / Komentari: 2

Godine 1990. RTB bio je ogroman rudarski kompleks. U okviru RTB radilo je više od 20 hiljada ljudi a tokom samo te godine iz rudnika u Boru I Majdanpeku proizvedeno je nešto više od 102 hiljade tona katodnog bakra. Kada bi se danas ova količina metala