Odloženo formiranje Anketnog odbora o Kosovu

Info

Izvor: B92

Petak, 26.04.2013.

17:13

Default images

Konstitutitvna sednica na kojoj je trebalo da bude izabran predsednik i njegov zamenik, odložena je, i kako je najavljeno, biće održana posle predstojećih praznika.

Predsedavajuća sednicom, najstarija članica odbora, Vera Paunović iz PUPS-a navela je da će do tada biti održane konsultacije kako bi se postigao dogovor o tome ke će predsedavati ovim telom.

Odluka o formiranju Odbora doneta je nakon emitovanja serijala Insajdera “Patriotska pljačka”, u kojem su otkrivene brojne zloupotrebe u trošenju novca koji je išao na Kosovo kao pomoć Srbima koji žive na tom prostoru.

Kako je otkrila ekipa Insajdera u periodu od 2000. do 2012. godine na Kosovo je otišlo najmanje 2, 8 milijardi evra, odnosno u proseku oko 650 hiljada evra dnevno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: