Počeo sa radom sajt Insajdera

Info

Izvor: B92

Petak, 21.09.2012.

11:46

Default images

Na stranicama sajta Insajdera ćete moći da pratite na kojim temama radimo i šta istražujemo, ali i kako se sve do sada objavljene priče dalje razvijaju.

Takođe, na jednom mestu od danas se nalaze i sve emisije koje su za osam godina uradili novinari emisije Insajdera.

Sve informacije koje su objavljene u emisijama Insajder vremenom su samo dobijale zvaničnu potvrdu, što je najbolji pokazatelj da je sve što je sve što objavimo tačno. Uz naš tim svakodnevno radi više advokata i mi nemamo pravo na grešku. Na taj način smo izgradili poverenje publike.

Neke od informacija koje smo objavili pale su u zaborav iz raznih razloga, zato što su ih nadležni organi u nekim slučajevima ignorisali, ili zato što se ostali mediji ne bave takvim temama, a u okolnostima kada mi zbog kompleksnih serijala koje pripremamo ne možemo da emitujemo emisiju svakog ponedeljka.

Ekipa Insajdera od sada je stalno online i nećemo dozvoliti da se bilo koja priča koja je u interesu javnosti, a koju smo otkrili i pokrenuli, završi tako što se zaboravi, jer jedni događaji potiskuju druge.

Internet sajt je između ostalog još jedan od načina da svaka priča koju je Insajder otkrio dobije svoj epilog.
Sajt će biti mesto gde ćemo neprekidno biti u kontaktu sa gledaocima. Trudimo se godinama da pročitamo svako pismo, da odgovorimo na najveći broj poruka koje dobijamo preko Interneta.

Činjenica je da smo u poslednjih osam godina uspeli, da pokrenemo, istražimo i razotkrijemo neke od najvećih prevara u Srbiji. U nekim slučajevima to nije bilo moguće i bez informacija koje su slali gledaoci.

Svako misljenje nam je važno, svaka sugestija se uzima u obzir, mi proveravamo svaku ozbiljnu informaciju koju dobijemo.

Danas ekskluzivno na ovoj stranici možete pogledati prve detalje iz serijala Patriotska pljačka koji ekipa Insajdera priprema godinu dana. Jedan od najduže pripremanih serijala u kojem ćete videti na koji način je novac svih građana Srbije zloupotrebljen pod izgovorom da ide za pomoć ugrozemon stanovnistvu na Kosovu kreće na TV B92 u ponedeljaku 21.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

101 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: