CeSID, Prva, B92 i Al Jazeera Balkans: Prvi do ishoda izbora

Beograd, 20. april – Prva i B92 jedine su televizije sa nacionalnom frekvencijom koje će zajedno sa Al Jazeera Balkans u izbornoj noći 24. aprila o izbornoj volji građana i proceni rezultata CeSID-a, prve informisati svoje gledaoce kao i posetioce portala B92.net, Prva.rs i Aljazeera.net/balkans

Info

Izvor: B92

Sreda, 20.04.2016.

12:00

CeSID, Prva, B92 i Al Jazeera Balkans: Prvi do ishoda izbora

Zahvaljujući saradnji Antena grupa Srbija i i Centru za slobodne izbore i demokratiju (CeSID), u specijalnim emisijama „Izbori 2016.“ na TV B92 i „Glas Srbije 2016.“ na Prvoj televiziji , 24. aprila od 20h građani Srbije imaće priliku da prate rezultate glasanja iz minuta u minut, dok regionalni ekskluzivitet u prenošenju izborne volje građana Srbije pripada Al Jazeeri Balkans.

Sve najvažnije informacije i podatke kao i najmoderniji grafički prikaz glasanja i buduće parlamentarne mape Srbije na televiziji B92 predstaviće domaćini emisije „Izbori 2016.“ Ivana Konstantinović i Slavko Beleslin, dok će novinarka Suzana Trninić ugostiti neke od najrelevantnijih predstavnika političkih partija koji su učestvovali na izborima i saznati šta misle o rezultatima, kakva su njihova očekivanja ali i raspoloženje u najnapetijem delu izborne noći.

Specijalnu emisiju „Glas Srbije 2016.“ na Prvoj televiziji vodiće Zoran Baranac, koji će u studiju sa prominentnim gostima razgovarati o toku izbora, njihovim očekivanjima i procenama kao i Aleksandra Janić koja će iz posebno opremljenog studija uz najmoderniji grafički prikaz prenositi i komentarisati prve procene izbornih rezultata. Informativni deo emisije vodiće Ana Mitić a iskusni reporteri izveštavaće iz izbornih štabova. Prve procene, promene izbornih rezultata kroz 3D grafički prikaz, promene u skupštinskom sastavu i moguće koalicije, komentarisaće uživo iz studija brojni gosti Prve televizije - analitičari, komentatori, tviteraši, političari, javne ličnosti.

S poštovanjem,

CeSID i televizije Prva, B92 i Al Jazeera Balkans

Napomena: CeSID i Al Jazeera Balkans, Prva i B92 organizuju konferenciju za novinare 24. aprila u hotelu Moskva u Beogradu odakle će pripadnici ostalih medija mimo rezultata koji će biti ekskluzivno prikazivani na ove tri televizije, moći da prenose informacije o pokrajinskim i parlamentarnim izborima, ali i u press centru obavljaju intervjue sa predstavnicima CeSID-a, kao i prisutnim gostima iz sveta politike i diplomatije.

Za sve informacije o akreditacijama kontaktirajte Emiliju Brkić iz CeSID-a: emilija.brkic@cesid.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

23 h

Podeli: