Oglasio se Vučić: Neće biti tužbe VIDEO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na Instagramu i poručio da neće biti tužbe protiv, kako je rekao, "onih koji sebe nazivaju novinarima".

Izvor: B92

Petak, 17.03.2023.

10:55

Oglasio se Vučić: Neće biti tužbe VIDEO
Printskrin/Instagram/buducnostsrbijeav

"Ugled možete sami da uništite, u tome može da vam pomogne onaj ko ugled ima, a ne onaj ko ugleda nikada nije imao. Zato, neće biti nikakve tužbe protiv onih koji sebe nazivaju novinarima, a koji su iznosili najgore neistine protiv mene i porodice", rekao je Vučić.

Predsednik Srbije je reagovao zbog netačnih informacija da je po njegovoj tužbi zakazano suđenje protiv novinara i producenata, a zbog filma "Vladalac" u kom se iznose brojne uvrede na njegov račun.

"Nikada u poslednjih 11 godina nisam podneo tužbu ni protiv jednog novinara", naglasio je Vučić.

Kako je objasnio, to je uradio advokat po generalnom ovlašćenju, ali će, rekao je, "istog sekunda" povući tužbu jer on to ne radi.

"Ja to ne radim jer oni nisu mogli da naškode mom ugledu", dodao je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: