Vučić poslao jasnu poruku Crnoj Gori: "Daleko vam lepa kuća" VIDEO

Aleksandar Vučić prisustvovao je danas centralnoj manifestaciji povodom obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije

Izvor: B92

Nedelja, 20.06.2021.

11:30

Vučić poslao jasnu poruku Crnoj Gori:
EPA-EFE/MARTIN DIVISEK ↑ collapse

On se nakon završene manifestacije obratio medijima.

Vučić se osvrnuo na napade na Srbiju od strane Crne Gore.

"U poslednjih godinu i po dana čujem da se Srbija meša u nečije unutrašnje odnose. Ko smo mi da danas erbitriramo između Turske i Jermenije, mi se bavimo sobom. Mi smo na to reagovali mirno, nijednu ružnu reč nisam uputio nikome. Ono što mene zanima, a to je da našem narodu u regionu da podigne glavu, i da je to što je neko imao nameru da ih žigoše i da su namerno želeli da ostave stigmu i žig ne jednom, našem narodu. Ja znam da tu postoje neke stvari što im ja smetam", rekao je Vučić govoreći o rezoluciji o Srebrenici u Crnoj Gori.

"Sve to što su uradili, jasno je, okrenuto je protiv vitalnih interesa Srbije. Daleko im lepa kuća, neka rade svoj posao kako god hoće. Ono što mene zanima jeste da našem narodu u regionu poručim da treba da podigne glavu, i da ih ne pogađa to što je neko imao nameru da ih žigoš" rekao je Vučić

On je rekao da razume svu nervozu kod bivših i sadašnjih vlastodržaca tamo, jer su, dodaje, rezultati ti koji sve govore.

"Želim im da se što pre vrate na put bolje ekonomije, da se oporave, samo ih molim da ne pričaju priče o prijateljstvu i bratstvu. Ne treba nam ništa od njih, koji su ovo uradili, bez da nekoga obaveste i da se obrate tim povodom", zaključio je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

86 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: