Direktor JKP "Beogradske elektrane" Rade Basta uputio pismo podrške Vučiću

Direktor JKP "Beogradske elektrane", Rade Basta uputio je pismo podrške predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, povodom njegovog obraćanja Savetu bezbednosti UN.

Izvor: B92

Sreda, 09.06.2021.

13:31

Direktor JKP
Foto: JKP Beogradske elektrane

Basta podržava zastupanja stava očuvanja državnih i nacionalnih interesa, kao i hrabrost i odlučnost u zaštiti srpskog naroda, kako onih na Kosovu i Metohiji, tako i cele Srbije i Srba u regionu.

"Pružam punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću koji u teškim i izazovnim vremenima nastoji da očuva državne i nacionalne interese po pitanju teritorijalnog integriteta i pregovora koji se vode u cilju rešavanja pitanja Kosova i Metohije, tako i cele Srbije i Srba u regionu. Teška vremena zahtevaju narodno i političko jedinstvo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se lavovski bori godinama za državu Srbiju i srpski narod, i kada je najteže uvek je spreman za konstruktivni razgovor i na dobronamerni predlog uvek će odgovoriti pruženom rukom. U svom istorijsko govoru predsednik Srbije još jednom je pokazao da Republika Srbija vodi politiku mira i stabilnosti. Naša dužnost kao građana Srbije je da pomognemo predsedniku Vučiću na putu sprovođenja ekonomskih, društvenih i socijalnih reformi koje će Srbiju dovesti u red modernih evropskih zemalja", navodi Basta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: