Policajcu Apostoloviću polomljene obe noge; "Letele su kamenice sa svih strana" FOTO

"Video sam da veliki kamen leti ka meni. Pao sam i osetio veliku bol u nogama", ispričao je najteže povređeni policijac Nebojša Apostolović.

Izvor: B92

Četvrtak, 09.07.2020.

14:58

Policajcu Apostoloviću polomljene obe noge;
Tanjug/Andrija Vukeliæ

Nakon sinoćnjih nereda, njemu su obe noge polomljene.

Ležeći u bolnici, ispričao je za Pink iz svog i ugla svojih kolega šta se noćas dogodilo.

"Letele su kamenice sa svih stana! U jednom trenutku kada sam se okrenuo, video sam da veliki kamen leti ka meni. Pao sam i osetio veliku bol u nogama. Nisam znao šta mi se dešava i da li mi je povređena kičma. Odmah su mi prišle kolege koje su me odvele do službenog automobila koji je bio parkiran iza Narodne Skupštine. Nakon toga sam doveden ovde, u Urgentni centar", prepričao je Apostolović.
Prinstksin TV Pink
U par sekindi prođe ceo život, rekao je on, istakavši da je zahvalan kolegama.
Printskrin Pink
"To su trenuci kada sa jedne strane vidite neku rulju, lete kameice, leti sve i vi ste nemoćni, ne možete da se pomerite sa tog mesta. Da nisu bile tu kolege, verovatno bi tu i ostao", istakao je Apostolović.
Foto: Tanjug/Andrija Vukeliæ

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: