Boris Džonson na intenzivnoj nezi

Premijer Velike Britanije Boris Džonson prebačen je na intenzivnu negu, nakon što su se pogoršali simptomi koronavirusa, potvrđeno je iz Dauning strita.

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.04.2020.

21:18

Boris Džonson na intenzivnoj nezi
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA / POOL

Džonson je imenovao ministra spoljnih poslova Dominika Raba kao svoju zamenu, rekao je portparol.

Premijer Velike Birtanije primljen je u Bolnicu Sveti Tomas u Londonu u nedelju nakon što simptomi koronavirusa kod njega nisu popuštali više od 10 dana.
Tanjug/AP Photo/Frank Augstein
Dominik Rab saopštio je da će vlada nastaviti sa svojim aktivnostima.

On je rekao da je premijer Džonson u dobrim rukama i da veruje da će se uskoro oporaviti. Ranije u ponedeljak Dauning strit demantovao je navode da je premijer Velike Britanije na respiratoru.

Dauning strit je odbio da potvrdi da li Džonson ima pneumoniju, ali su insistirali da je bila dobra noć i da je premijer dobrog raspoloženja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

81 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: