"Siniša Mali je dužan da trpi kritiku, ali nemojte da udarate na porodicu" VIDEO

Urednik Srpskog telegrafa Milan Lađević na TV O2 rekao je da očekuje da nadležni utvrde identitet osobe koja je pratila suprugu Predraga Malog sa bebom.

Izvor: B92

Utorak, 23.07.2019.

15:51

Foto: Screenshot/ Youtube/Republika

"Ta osoba koja je uhodila od haustora do ulaznih vrata, prišla je na ulici i pitala: 'Da li ste Vi majka ove bebe? Verovatno je majka tog deteta bila u šoku. Zamislite, nepoznata osoba da vam priđe nasred ulice", rekao je Lađević gostujući u emisiji Fokus na TV O2.

On dodaje da nije samo kod haustora prišao, nego i nastavio dalje. Nastavio je da je prati i po ulicama.

Ako hoćete da pišete o Siniši i Predragu Malom - pišite, rekao je Lađević, ali upozoravajući da to bude u skladu sa zakonom.

Portal KRIK objavio je tekst u kojem se istražuje zašto Predrag Mali, brat Siniše Malog, ministra finansija, vozi službeni automobil "audi" koji je inače vlasništvo privatne firme. Međutim, Srpski telegraf i portal Republika objavili su da je novinar KRIK-a pratio Milicu Andrić, nevenčanu suprugu Predraga Malog, dok je bila u šetnji sa šestomesečnom bebom. Kao dokaz priložili su snimak sa sigurnosne kamere.

KRIK je saopštio da osoba sa sigurnosne kamere za koju se tvrdi da je njihov novinar - to nije. Oni su takođe saopštili i da novinari KRIK-a nisu pratili Milicu Andrić, niti je ispitivali u vezi sa bebom. Novinari Krika su posetili zgradu sa ciljem da se uvere da Predrag Mali, brat ministra finansija Siniše Malog, vozi 'audi A6', koji su mu ustupila dva biznismena, kazao je urednik tog portala.

"Ako nije kako kažu novinar, možda je saradnik. Očekujem da nadležni i državni organi pronađu osobu i utvrde da li je saradnik. Činjenica je da se tako predstavlja", istakao je Lađević.

Lađević je rekao da je Siniša Mali dužan da trpi veću kritiku nego drugi.

"Nemojte da udarate na porodicu i plašite šestomesečno dete. Ja kao i mnogi drugi građani Srbije ne bih dozvolio da se preko toga tako lako pređe", rekao je Lađević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: