Hrvatski ratni veterani na KiM: Sa ROSU pokazivali dvoglavog orla

Hrvatski motociklisti posetili su KiM, večerali sa Albancima i sa pripadnicima ROSU i napravili zajedničke fotografije na kojima su pokazivali dvoglavog orla.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 20.06.2019.

18:00

Hrvatski ratni veterani na KiM: Sa ROSU pokazivali dvoglavog orla
Besar Ademi/Anadolu Agency/Getty Images

Na sastanku s pripadnicima ROSU hrvatski motociklisti pokazivali su simbol velike Albanije, preneo je Blic.

Kako pojedini kosovski mediji prenose, hrvatske motocikliste, koji su prema njihovim navodima ratni veterani, dočekali su u utorak Albanci u Prizrenu, a potom su zajedno večerali u restoranu u blizini Mileševa.

Nakon večere, motocikliste su iznenadili pripadnici ROSU, koji su im se pridružili i zahvalili što su posetili Kosovo.

Posle susreta i večere, motociklisti i pripadnici ROSU zajednički su se fotografisali pokazujući na grudima dvoglavog orla.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: