Pljusak i grad po celom Beogradu VIDEO/FOTO

Kiša i grad stuštili su se na prestonicu posle 17 sati. Kako su najavili meteorolozi, očekivano je u pojedinim delovima grada i od 20 do 40 milimetara kiše.

Izvor: B92

Sreda, 19.06.2019.

18:17

Pljusak i grad po celom Beogradu VIDEO/FOTO
Foto: B92

Dva sata obilnih padavina namučili su Beograđane koji su se zatekli na ulicama. Nije lako bilo ni pešacima koji su jurili pod zaklon, ali ni vozačima automobila, koji su prolazili kroz duboke bare i probijali se kroz gužve tokom pljuska.

Grad je, kako su nam javili čitaoci B92, padao po teritoriji skoro celog Beograda.
Foto: B92
Kako saznaje B92 dve barže tokom nepogoda usiderene na Dunavu, otkačile su se i plutale na Savi kod Železničkog mosta.
Foto: B92
Na uglu Ruzveltove i Dalmatinske ulice oko 18 sati palo je drvo na parkiran automobil i preprečilo put, zbog čega nije moglo da se iz Ruzveltove uđe u Dalmatinsku ulicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: