"Nećemo doći u školu, bolesni smo", samo pola sata kasnije bili su mrtvi VIDEO

Dva dečaka, 14-godišnjak i 13-godišnjak, preminuli su juče nakon 'ozbiljnog incidenta' u porodičnoj kuću u Šefildu u Engleskoj.

Izvor: B92

Subota, 25.05.2019.

17:50

Ilustracija: EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Njihovih četvero braće i sestara, među kojima i jedna beba, odvedeni su u bolnicu i van životne opasnosti su. Po decu je stigao čak i helikopter.

Samo pola sata pre smrti, dečaci su prijatelju poslali poruku preko konzole Nintendo Svič.

"Nećemo danas doći su školu jer smo bolesni", pisalo je u poruci, koju je pokazala sestra prijatelja preminulih dečaka.

Ubrzo nakon što su poslali poruku, policija iz Južnog Jorkšira dojurila je do porodične kuće u Šefildu gde su dečaci živeli. Komšije su ispričale kako su videli da odmah po dolasku policije i hitne pomoći bolničari iznose decu na nosilima. Dok su ih iznosili, panično su pokušavali oživeti jednog od njih.

Ostala deca, koja imaju 11, 10 i 3 godine i beba od 7 meseci takođe su odvedeni u bolnicu, a komšije su rekli da su po sebi imali zavoje dok su ih iznosili iz kuće.

Zbog sumnje da su počinili ubistvo, uhapšeni su 34-godišnja žena i 37-godišnji muškarac. Još nije potvrđeno da se zapravo radi o roditeljima dece.

Još se ne zna uzrok smrti dečaka, a policija ne želi da potvrdi sumnje da su otrovani sve dok istraga i obdukcija ne budu gotovi.

Na internetu se pojavila informacija da je u kući došlo do pucnjave, ali policija je to demantovala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: