Otkriveno ko stoji iza likvidacije Slaviše Krunića? VIDEO

Policija Republike Srpske lišila je slobode lica E. B. i M. G. koja se sumnjiče da su ubila Slavišu Krunića i Žarka Pavlovića i ranili Gorana Ilića.

Izvor: RTRS

Utorak, 23.04.2019.

15:41

Otkriveno ko stoji iza likvidacije Slaviše Krunića? VIDEO

"Ova lica se sumnjiče da su sa licem Ž. K., koji je sinoć ubijen u oružanom napadu na Krunića, Pavlovića i Ilića, direktni izvršioci ovih krivičnih djela", izjavila je Srni načelnica Odeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Mirna Miljanović.

Ona je naglasila da se za ova krivična dela sumnjiči i lice B. Đ. iz Banjaluke, koji se trenutno nalazi u bekstvu i za kojim policija aktivno traga. Za njim je raspisana poternica.

RTRS nezvanično saznaje da su slobode lišeni Emilio Baldo i Goran Milanović, dok je poternica raspisana za Benedijem Đukanovićem.

Istragu u vezi sa krivičnim delom teško ubistvo vodi Uprava za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, pod nadzorom Republičkog tužilaštva i Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije i organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: