"Likvidacija biznismena ubistvo s potpisom vlasti" VIDEO

Dragan Mektić, ministar bezbednosti BiH u tehničkom mandatu, tvrdi da je likvidacija biznismena Slaviše Krunića "ubistvo s potpisom vlasti".

Izvor: Beta

Utorak, 23.04.2019.

12:10

Ilustracija: Freeimages.com

Dragan Mektić, ministar bezbednosti BiH u tehničkom mandatu, tvrdi da je likvidacija biznismena Slaviše Krunića "ubistvo s potpisom vlasti".

"Sve će to rešiti rezervni sastav policije", ironično je primetio Mektić na svom nalogu na Tviteru.

Krunić je ubijen sinoć u razmeni vatre u naselju Glamočani nadomak Banjaluke.

U pucnjavi su pored Krunića ubijena još dve osobe, jedan od napadača i telohranitelj ubijenog bizmnismena. Ubijeni napadač je odranije poznat policiji i bio je na poternici Hrvatske.

Premijer RS Radovan Višković je izjavio da je su uhapšene "neke osobe koje se dovode u vezu s ubistvom banjalučkog biznismena". "Ubistvo je ubistvo i nije važno da li je povezano s privredom ili ne. Ovog momenta na terenu su i ministar i direktor policije i nadam se da ćemo u toku dana rešiti sinoćnje ubistvo", kazao je Višković na konferenciji za novinare.

On je dodao da trenutno ne može reći o kakvom ubistvu se radi. "Ubistvo ovakvog čoveka, jednog privrednika koji je imao značajne kapacitete, gubitak je za RS, a pogotovo za njegovu porodicu. Ja kao čovek moram učiniti sve da u narednom periodu pojačamo i izmene nekih zakonskih rešenja, kako u budućnosti ovakvih slučajeva ne bi bilo“, naveo je premijer RS.

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: