"Priština će povući takse, ali smo platili visoku cenu"

Priština će pre ili kasnije povući takse za robu iz centralne Srbije, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ali i naglasio da je to Srbiju mnogo koštalo.

Izvor: B92

Sreda, 23.01.2019.

20:04

Foto: Tanjug

Na pitanje novinara da promentariše to što je Avni Arifi, šef kabineta Ramuša Haradinaja, rekao da bi vlada u Prištini mogla da privremeno suspenduje takse na srpsku robu, Vučić je u izjavi za RTS primetio da će se to dogoditi pre ili kasnije.

"Da li će oni da ukinu, suspenduju ili će neki drugi modus da pronađu, sasvim je svejedno. Naneli su nam ogromnu štetu i ogromnu tenziju doneli. Rekao sam da će se dogoditi to povlačenje i dogodiće se. Svejedno, mi smo visoku cenu platili", naglasio je Vučić.

Kaže, međutim, i da nam niko to neće nadoknaditi, ni Priština, ni EU, niti bilo ko drugi.

Pročitajte još:

"I danas sam mnogo naučio od gospođe Merkel" VIDEO

"Rekla mi je 'kad god želiš u Berlin, dobrodošao si'"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: