"Fer bi bilo da dam šansu Haradinaju da me skine s vlasti"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da održavanje vanrednih izbora zavisi od toga da li će Priština ukinuti stopostotne takse na robu iz centralne Srbije.

Izvor: B92

Petak, 18.01.2019.

13:33

Foto: Tanjug / Dimitrije Goll

Odgovarajući na pitanja novinara, Vučić je rekao i da je bolje da ne govori kakvo je "stvarno stanje u javnom mnenju".

"Mislim da od toga hoće li ukidati takse ili ne i da li žele dogovor i kompromis, biće jasno da li je njihova politika ucena i onda mi nemamo smetnji da idemo na izbore", rekao je predsednik Vučić i dodao:

"Spremni smo da sve primedbe svih koji kažu ovde nešto ne valja u biračkom spisku, da im kažemo dođite i izmenite".

Vučić je naglasio da je "fer da da šansu Haradinaju da ga skine s vlasti".

"Ako neće da bude ukidanja taksi, mislim da je fer da dam šansu (Ramušu) Haradinaju da me skine s vlasti, jer se sa vlasti skida na izborima", rekao je, navodeći da je bolje da ne govori kakvo je "stvarno stanje u javnom mnjenju".

"Mnogi bi se razočarali, ali je trebalo da vode računa", dodao je.

Predsednik Vučić, u obraćanju medijima, izrazio je zahvalnost ruskom predsedniku Vladimiru Putinu zbog posete, ali i građanima Srbije. Opširnije o tome - OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: