"Kosovska diplomatija u hodniku, iz Njujorka u Pariz"

Vidimo da se specijalna operacija KiM diplomatija u hodniku nastavlja, premestivši se iz Njujorka u Pariz, kaže ruski ambasador u Beogradu Aleksandar Čepurin.

Izvor: B92

Utorak, 13.11.2018.

18:15

EPA/Kushtrim Ternava

"To ne utiče na stav Rusije ni na koji način, a i ne može da utiče u principu", napisao je na svom nalogu na Tviteru ambasador Rusije.

Čepurin je prokomentarisao i "propuste na ceremoniji u Parizu".

"Mnoštvo propusta na ceremoniji u Parizu nas sasvim ne raduje. Ipak, svet će se uvek sećati podviga vojnika-pobednika medju kojima istaknuto mesto pripada pre svega srpskim, ruskim, francuskim herojima. Istorija je jača od ceremonije", istakao je Čepurin.

Tokom ceremonije u Parizu u nedelju raspored sedenja zvanica, šefova država i vlada, na toj svečanosti u Parizu izazvao je negodovanje mnogih zvanica, posebno zbog mesta koje je dobio Hašim Tači - odmah iza ruskog predsednika Vladimira Putina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: