Sunce ode, pada temperatura, opet košava i na kraju sneg

Visoke temperature za ovo doba godine, prema prognozama RHMZ, zadržaće se do kraja ove sedmice. Nakon toga sledi zahlađenje i pad temperature.

Izvor: Tanjug

Utorak, 13.11.2018.

07:00

Sunce ode, pada temperatura, opet košava i na kraju sneg
Ilustracija: Getty Images

U Srbiji će danas ujutro po kotlinama i visoravnima zapadne i južne Srbije biti maglovito. Do kraja dana uglavnom sunčano, izuzev u Negotinskoj Krajini, uz slab i umeren jugoistočni vetar, u košavskom području i jak, a u Južnom Banatu i Donjem Podunavlju sa udarima olujne jačine.

Najniža temperatura od -2 do 9, u Južnom Banatu oko 12 C, najviša dnevna od 17 do 21 C, u Negotinskoj Krajini oko 12 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Uveče i tokom noći na severu prolazno naoblačenje, ponegde sa slabom, kratkotrajnom kišom.

U Beogradu će biti pretežno sunčano. Vetar umeren, jugoistočni. Najniža temperatura od 5 do 9, najviša dnevna oko 19 C.

U sredu prolazno naoblačenje, ponegde sa slabom kišom, pojačanim severozapadnim vetrom i manjim padom temperature, a zatim do nedelje malo i umereno oblačno.

Početkom naredne nedelje prognozira se oblačno, hladnije, mestimično sa kišom i snegom, najpre na istoku i jugu zemlje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: