Muškarac ubijen na dečjem igralištu na Voždovcu VIDEO

Beživotno telo mladog muškarca pronađeno je u Bulevaru oslobođenja, a okolnosti smrti još nisu jasne, kazao je Tanjugu portparol Hitne pomoći Mirko Lutovac.

Izvor: Blic, Tanjug

Sreda, 15.08.2018.

08:59

Muškarac ubijen na dečjem igralištu na Voždovcu VIDEO

Prema njegovim rečima, Hitna pomoć je primila poziv jutros u 5.45, u kojem je rečeno da je osoba povređena u Bulevaru oslobođenja kod broja 128.

Po dolasku na lice mesta, međutim, dežurna ekipa je mogla samo da konstatuje smrt, kazao je Lutovac.

Prema njegovim rečima, doktorka koja se nalazila na mestu ubistva kazala je da je oko tela bilo mnogo krvi, te da zbog toga nije mogla da utvrdi da li mladi muškarac ima rane.

Iz MUP-a su za Tanjug potvrdili da je beživotno telo pronađeno na toj adresi i dodali da se vrši uviđaj.

N1 navodi da se radi o ubistvu i da je žrtva odranije bila poznata policiji, kao i da je muškarac ubijen na dečjem igralištu. "Blic" navodi da su oko tela nađene čaure.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: