Incident kod blokade u Borči: Tuča i pljačka / VIDEO

Jutros, tokom protesta vozača zbog visoke cene goriva kod Zrenjaninskog puta, nekoliko učesnika blokade saobraćaja pretuklo je muškarca.

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.06.2018.

13:10

Incident kod blokade u Borči: Tuča i pljačka / VIDEO

Kako javlja novinar TV Prve Darko Jevtić, sve se odigralo oko 08.30, na uglu ulica Zrenjaninski put i Ivana Milutinovića.

Jednog građanina napala su tri muškarca, više puta su ga udarali u glavu, a zatim su mu uzeli torbicu i udaljili se ka mestu blokade. On je krenuo za njima i ugledao je svoju torbicu kod jedne žene, koja mu je dala njegovu torbicu, iz koje je, kako se ispostavilo, ukradeno 300 evra.

Načelnik Beogradske policije Veselin Milić rekao je u izjavi za Tanjug da je slučaj prijavljen oko 8.30 časova i da je u toku identifikacija lica. "Policija više neće tolerisati ni ovakvo, niti bilo kakvu vrstu nasilja i u skladu sa svojim ovlašćenjima, zakonom i dogovorom sa nadležnim tužilaštvom, procesuiraće nasilnike", poručio je Milić.

Pročitajte još:

Đurić: Neviđen akt nasilja, pala i krv

Ko blokira njemu prekršajna kazna?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

17 h

Podeli: