Janković o ostavkama: Naša vrata su im uvek otvorena

Lider PSG Saša Janković rekao je povodom ostavki rukovodioca stranke u Vojvodini da su im njegova vrata uvek otvorena za razgovor.

Izvor: Beta

Sreda, 23.05.2018.

00:43

Janković o ostavkama: Naša vrata su im uvek otvorena

"Vreme je preteško, varljivo, a Pokret smelo i mukotrpno krči sasvim novi, a i ispravan put za Srbiju", rekao je Janković agenciji Beta povodom ostavki koje su na funkcije u Pokretu podneli Nebojša Milenković, Branislav Guta Grubački i Zorana Šobot.

Janković je kazao da će biti još teže, "sve dok se Srbija ne probudi i otrese sa sebe sav politički talog godina iza nas".

"Naša vrata su im otvorena za razgovor", kazao je lider PSG-a.

Milenković je podneo ostavku na mesto člana Predsedništva PSG-a i predsednika Odbora za Vojvodinu, Branislav Guta Grubački podneo je ostavku na mesto člana Izvršnog odbora, Odbora za Vojvodinu i poverenika za Srednji Banat, dok je Zorana Šobot podnela ostavke na mesto članice Izvršnog odbora, Odbora za Vojvodinu i poverenice za Južnu Bačku.

Nebojša Milenković, Branislav Guta Grubački i Zorana Šobot izjavili su ranije danas da su podneli ostavke na funkcije u tom pokretu zbog "potpuno nedopustivog odnosa prema ljudima, a ne zbog Dragana Djilasa".

"Problema u PSG ima puno, i to više nije nikakva tajna. Razlozi naših odlazaka najmanje su oni koje navodi gospodin Veljanovski. Niko od nas u PSG nije ušao zbog gospodina Djilasa, pa niko zbog njega ni ne odlazi. Opširna pisma i analize naših razloga poslali smo predsedništvu Pokreta – ukratko, to su: odnos prema politici i načinu vodjenja organizacije, odnos prema Vojvodini i najviše odnos prema ljudima. Potpuno nedopustiv odnos prema ljudima", kazali su oni agenciji Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: