Početkom nedelje bez vode na Zvezdari, Savskom vencu...

Tokom ponedeljka i utorka nekoliko naselja u Beogradu će ostati bez vode zbog planiranih radova, saopšteno je iz Beogradskog vodovoda.

Izvor: B92

Petak, 11.05.2018.

17:12

Početkom nedelje bez vode na Zvezdari, Savskom vencu...
Ilustracija: Thinkstock

U ponedeljak će zbog radova na opštini Savski venac od 12.00 do 18.00 sati bez vode biti potrošači u Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića (između ulica Neznanog junaka i Alekse Bačvanskog) i Ulici Alekse Bačvanskog (uzmeđu Ulice Mladena Stojanovića i Bulevara kneza Aleksandra Karađorđevića).

Osim toga, u ponedeljak će od 08h do 15h bez vode ostati potročači u naselju Tranšped u opštini Grocka, kao i građani Zvezdare od 08.30h do 16h. Reč je zvezdarskim ulicama Ulcinjska (između ulica Stanislava Sremčevića i Radojke Lakić) i Radojke Lakić, saopšteno iz JKP Beogradski vodovod i kanalizacija.

Potom će u utorak zbog radova na opštini Stari grad od 08. do 17. sati bez vode ostati potrošači u ulicama Visokog Stevana, Kapetan Mišinoj, Knićaninovoj, Dubrovačkoj i okolnim ulicama.

U utorak će zbog radova na opštini Savski venac od 08 do 18 sati bez vode biti i potrošači u delu oivičenom ulicama: Neznanog junaka, Paje Adamova, Mačkov kamen, Šolina i Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je autocisterna, ističu iz vodovoda.

JKP “Beogradski vodovod i kanalizacija“ apeluje potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP “Beogradski vodovod i kanalizacija“ na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na internetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: