Šešelj pozirao za "selfi" sa devojčicom VIDEO

Lider SRS Vojislav Šešelj nalazi se u Jarku nedaleko od sela Hrtkovci koje je blokirano i u koje samo uz ličnu kartu i dozvolu policije mogu da uđu meštani.

Izvor: B92

Nedelja, 06.05.2018.

10:49

Šešelj pozirao za
Foto: B92

Šešelj je danima najavljivao skup u Hrtkovcima iako je MUP zabranilo okupljanje zbog mogućeg ugrožavanja bezbednosti građana.

U Jarku se nalaze brojne novinarske ekipe, među kojima ima i novinara hrvatskih medija, a okupljaju se i pripadnici SRS koji nose zastave te stranke. Među njima su i poslanice Vjerica Radeta i Nataša Jovanović.

Šešelj je rekao da ih na putu niko nije zaustavljao, da je bilo nešto policije na silasku sa auto-puta ka Jarku i dodao da će još malo sačekati da se prikupe pristalice radikala, pa će se onda obratiti prisutnima.

Dok čeka okupljanje radikala, Šešelj sedi na fotelji i razgovara sa novinarima i prisutnima, a u jednom momentu na zahtev jedne devojčice pozirao je za "selfi".

"Živa bila", poručio je Šešelj devojčici sa kojom se fotografisao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: