Dva vanredna sletanja na "Tesli" za dva sata

Dva aviona vanredno su sletela na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" za dva sata zbog putnika kojima je bila potrebna medicinska pomoć.

Izvor: Tanjug

Subota, 28.04.2018.

08:13

Dva vanredna sletanja na
Foto: Tanjug / Aerodrom "Nikola Tesla"

Oba aviona su u popodnevnim časovima nastavila put, rečeno je za Betu na aerodromu.

Prvo je Erbas A350-900 kompanije Thai Ervejz na relaciji Bangkonk - Milano vanredno sleteo u 6.36 časova zbog putnika kojem je pozlilo.

Ekipa Hitne pomoći je intervenisala, a 304 putnika i 19 članova posade su u avionu gde čakaju nastavak putovanja, saopšteno je iz AD Aerodroma Nikola Tesla.

Dva sata kasnije, oko 8.40h, saopšteno je da je Boing 737-783 skandinavske avio kompanije SAS na liniji Stavanger- Hanija takođe prinudno sleteo i to zbog putnice kojoj je bila potrebna medicinska pomoć.

Ona je u pratnji člana porodice napustila avion, a ostali putnici čekaju nastavak putovanja, saopšteno je iz aerodrome.

Sve dežurne ekipe beogradskog aerodroma reagovale su pravovremeno i u skladu sa predviđenim procedurama, navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: