Đorđević o Vulinu i Hrvatskoj: Mislim da je neprimereno...

Ministar Zoran Đorđević očekuje da će Vlada Srbije adekvatno reagovati i dati odgovor na sve ono što je Hrvatska uradila u prethodnom vremenu.

Izvor: B92

Četvrtak, 26.04.2018.

09:48

Đorđević o Vulinu i Hrvatskoj: Mislim da je neprimereno...
screenshot

Upitan da li će biti uvedene recipročne mere na odluku Hrvatske da srpski ministar odbrane Aleksandar Vulin nije dobrodosao u tu zemlju i da li će se te mere odnositi na hrvatskog ministra odbrane, Đorđević je rekao da ne želi da govori o tome pre odluke Vlade.

"Očekujem da ćemo da raspravljamo o tome, ali ne bih o tome pre nego što vlada donese bilo kakvu odluku. Očekujem da ćemo adekvatno reagovati i da će Vlada Srbije dati odgovor na sve ono što je Hrvatska uradila u nekom prethodnom vremenu", rekao je ministar za TV Prva.

Đorđević je rekao da postupak Hrvatske u slučaju ministra Vulina pokazuje "lice i naličje hrvatske politike" i samo razotkriva šta oni misle o Srbiji.

"Mislim da je neprimereno da se prema jednom članu Vlade Srbije tako odnosi zemlja koja je članica EU", naglasio je Đorđević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: