Bela kuća: Tramp ne planira da smeni Malera i Rozenstajna

Bela kuća saopštila je da predsednik SAD Donald Tramp ne namerava da smeni specijalnog tužioca Roberta Malera, niti zamenika javnog tužioca Roda Rozenstajna.

Izvor: B92

Nedelja, 22.04.2018.

21:21

Bela kuća: Tramp ne planira da smeni Malera i Rozenstajna
Foto: GettyImages

Direktor službe za pravne poslove Bele kuće Mark Šort rekao je da nema razloga da veruje da će oni biti smenjeni, uprkos Trampovoj rastućoj uznemirenosti zbog Malerove istrage o vezama njegovog predizbornog tima s Rusijom, pri čemu Rozenstajn nadzire istragu, prenosi AP.

"Kao da postoji nekakav peščani sat u koji svi gledaju i samo čekaju kada će otpustiti Rozenstajna i Malera...Koliko ja znam, predsednik nema nameru da ih smenjuje", rekao je Šort za En-Bi-Si, požalivši se na "medijske izmišljotine".

Predstavnik Bele kuće napomenuo je da ipak ne može da isključi mogućnost njihove smene u dugoročnom smislu, jer se, kaže, ne zna "koliko će ova istraga menjati pravac".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: