Mirna noć u Beogradu, jedan udes, nema povređenih

Noć u Beogradu protekla je mirno, dogodila se samo jedna saobraćajna nezgoda, u kojoj nije bilo povređenih, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Izvor: Tanjug

Subota, 21.04.2018.

08:37

Mirna noć u Beogradu, jedan udes, nema povređenih
Screenshot

Prema njenim rečima, do te nezgode je došlo u 22:26 sati u Ulici Radnih akcija bb, a u njoj je učestvovala 22-godišnja ženska osoba, ali nije povređena.

Hitna pomoć je noćas, navela je Macura, imala ukupno 98 intervencija od kojih 22 na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika za pomoć su se javljale sve grupe,

Juče su, dodala je, zabeležene 133 intervencije Hitne pomoći od kojih 58 na javnom mestu, uključujući 10 saobraćajnih nezgoda među kojima je jedna bila s teškom povredom.

U toj saobraćajoj nezgodi, koja se dogodila u 15:44 sati u Ulici Vojvode Stepe kod broja 141, teško je povređena žena u ulozi pešaka nakon čega je prebačena na reanimaciju u Urgentni centar i nalazi se u komi.

Inače, lekarske ekipe danas će biti raspoređene duž maratonske staze u Beogradu, napomenula je Macura.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: