"U vreme ubistva kamere nisu radile, tu je bila 'elita'"

Večernje novosti pišu da u momentu ubistva osuđivanog narko-dilera Luke Radulovića u jednom beogradskom ugostiteljskom objektu kamere nisu radile.

Izvor: B92

Petak, 20.04.2018.

13:32

screenshot

Kako se navodi, operativci beogradske policije i dalje tragaju za napadačem koji je ubio 38-godišnjaka.

“Do sada je utvrđeno da, slučajno ili ne, kobne noći kamere u ovom ugostiteljskom objektu kod Brankovog mosta nisu radile. U toku je istraga toga da li su namerno isključene zbog zločina ili da bi se nešto drugo prikrilo“, navodi beogradski list.

Takođe, izvor Večernjih novosti govori o ambijentu u kom se ubistvo dogodilo.

“Bilo je puno ljudi iz sveta biznisa, estrade, sporta. Svašta tu ima, pored pića i narkotici su prisutni. Radulović je neko za koga postoje indicije da je dilovao kokain, a on je svojom nagodbom sa Tužilaštvom za organizovani kriminal to i priznao“, navodi neimenovani izvor.

Podsetimo, Radulović je javnosti postao poznat i kao jedan od trojice muškaraca iz "bentlija“, koji su u septembru prošle godine uhapšeni zbog presecanja kolone predsednika Srbije.

Ubrzo posle tog incidenta su uhapšeni i određen im je pritvor, ali su 20 dana kasnije pušteni. Protiv njih je kasnije podignuta i optužnica.

Radio je kao obezbeđenje kluba “Nana“ u kom je nedavno ubijen 27-godišnji Aleksandar Savković, a zbog čega su uhapšena i dvojica njegovih saputnika iz “bentlija“.

U tom momentu Radulović se nalazio u pritvoru pošto je mesec dana ranije uhapšen zbog dilovanja droge, preneli su mediji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: