Novi Sad: Masovna tuča ispred pivnice

Nekoliko osoba potuklo se nešto pre 10 časova na novosadskom Trgu mladenaca ispred pivnice "Kod crnog bika", saznaje 021.rs.

Izvor: 021.rs

Petak, 20.04.2018.

11:03

Novi Sad: Masovna tuča ispred pivnice
freeimages.com

U ovoj masovnoj tuči jedna osoba je povređena, a nekoliko njih je privela policija.

"Oko 10 časova, naša lekarska ekipa intervenisala je na poziv policije na Trgu mladenaca. Na licu mesta zatekli smo 38-godišnjeg muškarca koji je imao povrede glave. Zbrinut je na licu mesta i prevezen u Urgentni centar na dalju dijagnostiku", kaže doktorka Mirjana Bursać za 021.rs.

Svedoci pričaju da se grupa od nekoliko muškaraca i navodno bar jedne žene potukla u pivnici, a sukob su zatim nastavili i ispred, na samom Trgu, naočigled prolaznika.

"Video sam dvojicu-trojicu kako su tukli jednog koji je bio na zemlji, dok nije naišla policija i razdvojila ih. Kada su policajci došli, ostali su pobegli u pivnicu i zatvorili vrata, tako da su policajci razvalili ulaz i potom ih izveli i prebacili u maricu", ispričao je jedan od očevidaca za 021.rs.

Svi učesnici u tuči su, prema navodima svedoka, stari od oko 40 godina, pri čemu ih zaposleni u lokalnim prodavnicama znaju iz viđenja, kao redovne goste u ovoj pivnici.

Iz policije za sada nije bilo zvaničnih informacija o ovoj tuči.

Inače, Trg mladenaca je izuzetno prometna lokacija u Novom Sadu, prepun je srednjoškolaca iz obližnje Ekonomske škole, a tu ili u neposrednjoj blizini nalaze se i sedište Lige socijaldemokrata Vojvodine, Matičarski ured, Pošta, Katastar, četiri banke, Narodna banka Srbije itd.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: