Uhvaćeni u krađi aluminujuma u Nišu / VIDEO

Zahvaljujući prijavi građanina, policija je sprečila krađu lima sa krova zgrade stare ciglane preko puta Prirodno-matematičkog fakulteta u Nišu.

Izvor: B92

Petak, 20.04.2018.

10:47

Uhvaćeni u krađi aluminujuma u Nišu / VIDEO
screenshot

Svedok ovog događaja poslao je snimak i redakciji “Južnih vesti”.

Iz policije kažu da im je krađa prijavljena prošle nedelje, i da su odmah po prijavi intervenisali. Na delu su, kako navode, policajci zatekli 33-godišnjeg Nišliju koji je pokušavao da ukrade aluminijum sa krova zgrade u naselju Crvena zvezda.

“Policija je privela osumnjičenog i po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu protiv njega će biti podneta krivična prijava, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo krađa u pokušaju”, naveli su iz policije.

Drugi počinilac sa ovog snimka, kako navode, nije bio na mestu gde su pokušali da ukradu lim, te dodaju da se za tom osobom traga.

“Policija intenzivno traga za drugom osobom koja je bila sa osumnjičenim i pre dolaska policije se udaljila sa lica mesta”, dodali su iz Policijske uprave Niš.

Inače, čitalac koji je redakciji poslao snimak na kome se vide dve osobe kako pokušavaju da skinu deo krova, bio je iznenađen zbog toga što se krađa dešavala “usred bela dana” naočigled prolaznika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: