Stefanović: Ne znam da li postoji snimak incidenta

Ministar Nebojša Stefanović izjavio je da ne zna da li postoji snimak incidenta iz skupštine kad je predsednik SRS Vojislav Šešelj gazio zastavu Hrvatske.

Izvor: Beta

Četvrtak, 19.04.2018.

14:48

Stefanović: Ne znam da li postoji snimak incidenta
Foto: Tanjug/Dragan Kujundžiæ

"Ne znam da li postoji snimak i ne znam da li skupštinska služba pokriva taj deo jer se radi o ulazu u Skupštinu. Ne znam da li je taj deo pokriven video nadzorom", kazao je Stefanović novinarima u Beogradu.

On je rekao da MUP nije dobio nikakvu prijavu, ni zahtev u vezi sa jučerašnjim incidentom u parlamentu.

"Ako tužilaštvo bude zatražilo da se izvrši neka istraga MUP će preduzeti sve što je u njegovoj nadležnosti", rekao je Stefanović i dodao da je za incident saznao iz medija.

Lider SRS Vojislav Šešelj, posle incidenta sa zastavom, obratio se novinarima i rekao da će i dalje "pljuvati, gaziti i paliti zastavu hrvatske ustaške države". Međutim, glavna tema pres-konferencije bila da li se to zaista i dogodilo, jer niko od novinara to nije video.

"E, ovo je prava zavera. Ja hoću novi sudski postupak, a vi kažete nije se desilo. Ne znam šta da vam dogovorim. Zašto bih izmislio? Da li mi baš svi novinari ne veruju? Ima li neko da veruje?", pitao je Šešelj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: