Derbi: Letele baklje i stolice - ima povređenih VIDEO

Navijači Crvene zvezde i Partizana sukobili su se na zapadnoj tribini stadiona "Rajko Mitić" tokom večitog derbija. Letele su baklje i stolice. 11 povređenih.

Izvor: B92

Subota, 14.04.2018.

17:31

Derbi: Letele baklje i stolice - ima povređenih VIDEO
Foto: Tanjug, AP

Navijači su u sukobu koristili baklje i stolice, zbog čega je meč prekinut na oko pet minuta. Sukob je prestao kada su pripadnici Žandarmerije napravili tampon zonu.

Iz klinike "Anlave", koja je imala dežurne ekipe na derbiju, za B92.net kažu da je na derbiju povređeno 11 osoba, od čega u sukobima petoro. Kako navode, povređeni su prebačeni u Urgentni zbog povreda glave, skočnog zgloba i ušne regije.

Niko nije životno ugožen.

Informacija o tome da li zbog sukoba ima uhapšenih nema, a Ministarstvo unutrašnjih poslova se nije oglasilo.

Mediji su ranije preneli da su dvojica maloletnika pre utakmice povređena u sukobu na Kanarevom brdu, kao i da je sukoba navijača bilo i na Dedinju.

Dve maloletne osobe povređene su u tuči u ulici Pere Velimirovića u Beogradu koja se, prema informacijama policije, dogodila oko 15.40. Sumnja se da je reč o sukobu navijača.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je agenciji Beta da je jedan maloletnik (16) zadobio povrede glave i donjeg dela leđa oštrim predmetom i da je iz Doma zdravlja na Kanarevom brdu prevezen u Urgentni centar. Drugi povređeni maloletnik otišao je sa majkom.

Beogradski mediji prenose da je i na Trgu oslobođenja došlo do “koškanja između dva tabora navijača“, ali da je policija reagovala na vreme i sprečila sukob.

Osim toga, mediji prenose i da je na Dedinju došlo do obračuna dve grupe navijača koji je počeo u gradskom prevozu, a nastavio se na ulici.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Partizan u prvom kolu plej-ofa Superlige Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: