Holanđanin šokiran: Ludilo, jer ovo je Srbija / VIDEO

Holanđanin Fabijan Fendrig, koji godinama živi u Beogradu, objavio je snimak na kom se vidi “saobraćajna kultura“ u Srbiji.

Izvor: B92

Ponedeljak, 09.04.2018.

08:01

Holanđanin šokiran: Ludilo, jer ovo je Srbija / VIDEO
screenshot

Kako je naveo, u Srbiji postoji princip “preticajnog ludila“, dodavši da je prikupio nekoliko primera u kojima se vidi da “puna linija zapravo nije puna“.

Kao jedan od “zanimljivijih“ primera izdvojio je preticanje autobusa, čiji vozač je ušao u “makaze“ i to pred njegovom kamerom.

"Moram da priznam, ovo je zaista profesionalni vozač", napisao je Fendrig. Fendrig je objavio još jedan snimak koji je opisao rečenicom “U Srbiji možete da parkirate automobil gde god hoćete“.

“Samo uključite svetla i možete da stanete gde god hoćete, jer ovo je Srbija“, napisao je Holanđanin. On je prethodno objavio i fotografiju na kojoj se vidi da se jedno policijsko vozilo kreće suprotnim smerom, preko pune linije, bez upaljene "rotacije".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

105 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: